Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kızlar en sonunda Windows işletim sistemli telefonlarından kusma sınırına geldiler ve Apple'ı boşver Andoide razıyız durumundalar :P Şimdi bunlara 1-1.5 sene dayanacak, ekranı göreceli olarak dana gibi değil ama Iphone5den buyukçe, oyunları vs falan adam gibi oynatacak ve kamerası da iyice olan birer android telefon lazım. Fiyat olarak çoşulmaması rica olunur. En son telefonları mesela 550TL idi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 görece olarak dana gibi değilin inch'i ne kadar görece? 5.5? 5? şu mesela 4 sene götürür. hem azıcık büyükçe oyun oynarlar. yoksa üstteki post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Fiziksel koşullara dayanikli diyorsan xperia z serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 s5 en iyi, kaynar tencereye koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 S5 biraz eski degil mi artık? Xperia olabilir yarın bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 A3 ya da J3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 sony fiyatlarda burnundan hic kil aldirmiyor..yoksa pili filan idare eder..genel olarak kameralari cok super degil onun disi orta karar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ginaly said: A3 ya da J3 Tam model adları ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Samsung J3 Samsung A310 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zenfone 2 lazer öneririm hem ucuz hem performanslı giriş seviye telefonlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abi al iki tane iphone 7+ 128gb, kızlarının namı yürüsün okulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 pixel 2 yi bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 deadwoll said: Abi al iki tane iphone 7+ 128gb, kızlarının namı yürüsün okulda. Daha bende yok IP7 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 abi 400 500 liraya iphone 4 4s ler falan olması lazım diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Sony Xperia M4 Aqua Almaya değer mi? Kullanım yoğunlu web, foto, video ve kızsal mısically vb appler olacak. Ve 250TL fazlaya falan Xiaomi Redmi Note 3 Pro var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 kizlara kamerasini bir goster de super cekmeyebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ip5den iyi ise kameralar yeter valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Absolut said: Sony Xperia M4 Aqua Almaya değer mi? Kullanım yoğunlu web, foto, video ve kızsal mısically vb appler olacak. Ben kullaniyorum ama cocuga gitmez. Deposu kucuk, cok program, oyun yukleyecegiz derlerse dolar. Benim gibi az-oz app kullananlara gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 32gb memory var eski telefonda onu taksam olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yok, olmaz. Film, muzik gibi seyler icin olur ama applar gecmiyor karta tamamen. 16GB versiyonunu bulursan al ama, onla idare edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Sony experia aqua boşver , Büyükçene olsun diyorsan, kullanım kolaylığı, pil uzun gitsin, kamera çeksin , artırılabilir hafıza olsun diyorsan şu aşağıdaki olayı koparır. O olmaz dersen direk Xiaomi Redmi 3 al geç. http://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-max-ithalatci-garantili-p-HBV000002EF45 Üstüne xiaomi eu dan bir rom da çaktın mı uçar gider alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Bu aleti beğendim hem de 32GB installed memeory fazla fazla yetmeli. Xiaomi Redmi 3s Prime 3/32 Gb Türkiyede nerde satılıyorbu alet bulamadım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Semers iletişim, İstanbulda adamlar , bu xiaomi yi türkiyeye resmi olarak ilk getiren bunlar. Redmi 4 bile gelmiş adamlara https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-yeniliklere-devam-redmi-4-prime-32gb-en-uygun-fiyata-sizlerle-371570869/detay İş 0 (212) 230 21 27 Cep 0 (534) 855 62 63 Hatta siteleri bile varmış Sahibinden de Elden teslim alabilirsin istanbulda isen. https://semers.sahibinden.com/ Bu arada orada çalışmıyorum alakam yok heriflerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 REDMİ 4 PRİME 32GB bunu alıyım dedim en son olarak. Yanılmıyorsam Redmi 3ün yenisi bu oluyor heralde ve benim kızlara rahat rahat yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar