Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah en sevdiğim BJK formamı giyeceğim. Irkçılığa, Türk karşıtlığına, hakeme, kötü oyuna şuna buna çekmeye gerek yok durumu, kimisinin sonuçlarını görmüş olsak da. Ben BEŞİKTAŞLIYIM! Sevinen rengi bozuklara gelince; Avrasya geçidi için Abdülhamit'e oy verenlerden farkı yok gözümde, azınlıklarına değil, varolmalarına acıyorum...
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Sabah en sevdiğim BJK formamı giyeceğim. Irkçılığa, Türk karşıtlığına, hakeme, kötü oyuna şuna buna çekmeye gerek yok durumu, kimisinin sonuçlarını görmüş olsak da. Ben BEŞİKTAŞLIYIM! Sevinen rengi bozuklara gelince; Avrasya geçidi için Abdülhamit'e oy verenlerden farkı yok gözümde, azınlıklarına değil, varolmalarına acıyorum...

Helal olsun işte gerçek efendi besikgsfafss
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

dhoward said:

5-0 da forvet alıyordu rebrov ona kızmıştır

Neyine kızıyor rebrovun 6-0 yattı resmen şenol futbolu çirkinleştirdi rebrov un ona kızması lazım

Halbuki Sinan Engin zamanında uyarmıştı elin oğlu acımıyor diye. No hüso Yes cry
Mesaj tarihi:
Baggio said:

calimero said:

Baggio sen tw sin di mi bu forumda.

O adam Ukraynalilari yatağa atmaya gidiyorum diye bir gerzeklik yapmış orada. Literally yani. Diğeri de gelmiş Beşiktaşa yönelik bunu kullanmış. Sen bunu ban sebebi olarak görmeyip bir de liseli rerero yapıyorsun ya. Ha gerçi pati burası,tw ler Zegna tier sorry.

Şu TW edebiyatı çok fakir ya, bırakın artık. Balonlular gelip spam flood küfür vb. kasarsa silmek dışında bir yetkimiz yok, artık invite'sız register yok zaten, kısacası yetkimiz yok. Admin değiliz, cemaat abisi değiliz. Her argüman bulamayan şununla gelmesin. Kıskandıysan söyleyeyim sana versinler, sorun değil.

Cinsiyetçilik yapmak normal de, bunu yapan üzerinden Beşiktaş'ı ti'ye almak suç değil mi? Tamam canım.

abicim tamam o zaman yetkisiz bir abimizsen de.

Cinsiyetçilik yapmak suç da şunu paticik'te yapıp küçülmeyin lütfen. oo rus, rusa gittim, oo ukrayna, memeler, dat ass'ler.

ayrıca ne diyorum bak bunu paylaşan gerizekalı, patide paylaşan değil, genel olarak paylaşan da tribün dergi de. tribün dergi beşiktaşın mı onu da bilmiyorum ama olmasa gerek.

e tamam bu gerizekalı bunları paylaştı diye, burada oo 5 prezervatif gitti kaldı bir, bundan sonrası çocuk olur falan demek 5 yaşında falan yapıyorduk biz bunları. ki bu 2 söylemi kullanan da red. ona da laflar hazırladım.

ayrıca tekrarlıyorum, cinsiyetçilik bla bla demeyin, şu paylaşımı buradan hangi takımdan olursa olsun yapılsa kendi takımından biri tarafından ohahaha espriye bak diye güler. ha ben gülmedim, ama pati çok anti-sexist falan değil onları geçiniz. ayrıca orada hem ırkçılık hem cinsiyetçilik var ama bizim ülkemizde yadırganacak bir tweet değil.
Mesaj tarihi:
Red said:

maçın ısı haritası var ama koyamıyorum buraya sdfs.

red sen baya baya valequenta tier'mışsın ya, cidden bu kadar olduğunu tahmin etmiyorduk.

ooo 5 prezervatif gitti, ooo bundan sonra çocuk olur falan.

hayır karşı takımın yenilmesine elenmesine sevinirsin o ayrı. çünkü sonuçta karşı takıma 5 milyon euro fazladan girecek. karşı takım şl'de devam edecek, prestijle ve ek gelirle daha fazla transfer yapacak falan filan.

ama zaalar geçersin, hadi dalga da geçersin de bu nedir yeni ergen espri çabaları?

2-0 ile 10-0 arasında fark yok. hakem katletti, avrupa ligi'ne gidiyoruz.
Mesaj tarihi:
Remus said:

pattisliborek said:

sdf bu nedir
http://imgim.com/7846inciq7905903.jpeg

Şöyle bir şey olmasa dalga geçmezdim ben.

abi bunu kim paylaşmış? tribün dergi beşiktaşlı mı? bir tane mal beşiktaş taraftarı bunu paylaştıysa, tribün dergi de bunu tweet'lediyse nedir yani?

ha ülkemizdeki erkeklerin %95'i bu kafada orası ayrı.
Mesaj tarihi:
Hakem maçı Braga maçının 1/3'ü kadar katletti, o gün dalga geçen BJK'lilerin bugünkü halini görüyoruz. Sıfır öngörü, sıfır empati halimizden çıkarız inşallah bir gün ülkece.
  • Yeni Oluştur...