Liebe Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Aaaa spastiğe bak bilerek çıktı resmen
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 tam bu maçın bi kırmızısı daha var yazacaktım yapıştırdı
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 bizim takım komple avrupaya veda etmek istiyor sanırım sdf.
dhoward Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 calimero said: He Benjamin he. Hakem katletti maçı. Bu kadar basit. Hakem biz hayvan gibi bastırırken penaltı kırmızı veriyorsun. Sonra vay efendim Beşiktaş. Lobi devrede işte geçen sene fenere yaptıklarını bu sene bir yaptılar. Yenmez gereken maçta 2-0 kırmızı olursa her takımın dengesi bozulur. 7 de yesek sorumlu penaltı kırmızı karttir.yedigimiz 1. Gol eşeklik. Bu takım 1 gol atamaz, atamaması lazım nşa da. Bu maçta bile pozisyonları yok kendimiz hediye ettik golleri. Çok komik bu. Kendini kandırmanın böylesi de güzeldir herhalde. Beckin pozisyonu tartışmasız penaltı Topal'ın pozisyonuyla kıyaslayarak avutmayın kendinizi
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Peregrin said: Abu bakamadi. ehehe güldüm piç
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Artık bitsede gitsek havasında herkes Havada buz gibi zaten
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abicim şarj diyorsunuz ya. Abunun pozisyonu şarj. Faul yok (gibi geldi bana). Hakem thank you. Bizimkiler sahaya dalsa da şu hakemi bi serseler yere.
Catze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Peregrin said: http://i.hizliresim.com/zaYd6D.png yatıp uyucaktım yarın çok erken kalkıp uçucaktım ama şu maçı izlemek daha önemli geldi ahahhahaha bunu yazarken bi kırmızı daha geldi, ilahi adalet
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 şu tür sarılara çok kıl oluyorum ya. ne hakeme tepki olarak ne vakit geçirmek için topa vuruyor adam. 4-0'ın ve pozisyonumtırak şeyi harcamanın verdiği sinirle vuruyor. bırak vursun anasını satiim. nedir yani.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Beşiktaşın ünlü gifi vardı biri sevabına linklesin :)
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 dhoward said: calimero said: He Benjamin he. Hakem katletti maçı. Bu kadar basit. Hakem biz hayvan gibi bastırırken penaltı kırmızı veriyorsun. Sonra vay efendim Beşiktaş. Lobi devrede işte geçen sene fenere yaptıklarını bu sene bir yaptılar. Yenmez gereken maçta 2-0 kırmızı olursa her takımın dengesi bozulur. 7 de yesek sorumlu penaltı kırmızı karttir.yedigimiz 1. Gol eşeklik. Bu takım 1 gol atamaz, atamaması lazım nşa da. Bu maçta bile pozisyonları yok kendimiz hediye ettik golleri. Çok komik bu. Kendini kandırmanın böylesi de güzeldir herhalde. Beckin pozisyonu tartışmasız penaltı Topal'ın pozisyonuyla kıyaslayarak avutmayın kendinizi Kimin feykisin kardeş. Lol
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Peregrin said: http://i.hizliresim.com/zaYd6D.png Şu tam şerefsizlikti harbi
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abu ilk sarıyı neden görmüştü? Penaltı olaylarında gördü de neden gördü onu göstermediler.
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 neydi... sangay beslisinin ligi kupasi filan varmiymis..diycem de orada da ruslar olur sanirim..tuh..copa murrica ??
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Beşiktaş kazanırsa şampiyonlar liginde ilk defa bir Türk liderfsfsgzgddh
Öne çıkan mesajlar