Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 6. Hafta: Dynamo Kiev - Beşiktaş | 6 Aralık Salı - 22.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

He Benjamin he. Hakem katletti maçı. Bu kadar basit. Hakem biz hayvan gibi bastırırken penaltı kırmızı veriyorsun. Sonra vay efendim Beşiktaş. Lobi devrede işte geçen sene fenere yaptıklarını bu sene bir yaptılar. Yenmez gereken maçta 2-0 kırmızı olursa her takımın dengesi bozulur. 7 de yesek sorumlu penaltı kırmızı karttir.yedigimiz 1. Gol eşeklik. Bu takım 1 gol atamaz, atamaması lazım nşa da. Bu maçta bile pozisyonları yok kendimiz hediye ettik golleri.

Çok komik bu. Kendini kandırmanın böylesi de güzeldir herhalde. Beckin pozisyonu tartışmasız penaltı Topal'ın pozisyonuyla kıyaslayarak avutmayın kendinizi
Mesaj tarihi:
Peregrin said:

http://i.hizliresim.com/zaYd6D.png

yatıp uyucaktım yarın çok erken kalkıp uçucaktım ama şu maçı izlemek daha önemli geldi

ahahhahaha bunu yazarken bi kırmızı daha geldi, ilahi adalet
Mesaj tarihi:
şu tür sarılara çok kıl oluyorum ya. ne hakeme tepki olarak ne vakit geçirmek için topa vuruyor adam.
4-0'ın ve pozisyonumtırak şeyi harcamanın verdiği sinirle vuruyor. bırak vursun anasını satiim. nedir yani.
Mesaj tarihi:
dhoward said:

calimero said:

He Benjamin he. Hakem katletti maçı. Bu kadar basit. Hakem biz hayvan gibi bastırırken penaltı kırmızı veriyorsun. Sonra vay efendim Beşiktaş. Lobi devrede işte geçen sene fenere yaptıklarını bu sene bir yaptılar. Yenmez gereken maçta 2-0 kırmızı olursa her takımın dengesi bozulur. 7 de yesek sorumlu penaltı kırmızı karttir.yedigimiz 1. Gol eşeklik. Bu takım 1 gol atamaz, atamaması lazım nşa da. Bu maçta bile pozisyonları yok kendimiz hediye ettik golleri.

Çok komik bu. Kendini kandırmanın böylesi de güzeldir herhalde. Beckin pozisyonu tartışmasız penaltı Topal'ın pozisyonuyla kıyaslayarak avutmayın kendinizi

Kimin feykisin kardeş. Lol
  • Yeni Oluştur...