DoruK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 nsfw zevk icin otobanda karsidan karsiya gecerken arabalara carpan hayvanlarmis. millet kanguru koruyucusu taktiriyormus arabanin onune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 ziplayan bir hayvana biraz etkisiz sanki o, direk on camdan iceri daliyor cunku hayvan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 neden insan ırkı avustralya'da yaşamaya çalışıyor anlamıyorum zaten, küçücük böceği de, tavşan suratlısı da seni öldürmeye çalışıyor ya sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kırsalı öyle herhalde ya, şehirler bildiğin şehir anladığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 şehirde kanguru yoktur eyvallah da, akraba yaşıyor orda, bildiğin atar yapan zehirli örümcek var dediydi. tarantula falan değil ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Kanguru haklı, siz haksızsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Hayvanlar her zaman haklıdır kafasından çıkın abi. Biz de hayvanız, onlar da. Yeri geliyor görülmedik canilikler yapıyorlar. Her hayvan aynı bok. Biz zekiyiz diye daha ibnece kötülükler yapabiliyoruz sadece. Hepsinin içinde kötülük var. Dünya yokolmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 KANGURU HAKLI TAAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 hakliysa gelsin aciklasin derdini. kopegi niye kafakola almis. kandirilmis mi, dis mihraklar tuzak mi kurmus nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Bölgesini savunmuştur. Ahlaksız köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 kanguru niye köpek boğsun lan. insanlar yanlış anlıyor bence kanguruları. https://www.youtube.com/watch?v=813x9a7-bkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 bu da boğar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 adama sövenler mutlu olabilir; kansermiş zaten, 5 gün önce de hayatını kaybetmiş. http://9gag.com/gag/aZB8Pon http://tributes.dailyliberal.com.au/obituaries/dailyliberal-au/obituary.aspx?n=kailem-barwick&pid=182986453&fhid=31465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 dayyum son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Adam haklıymış laflarımı geri aldım. Adam kanser değil bu arada g*tünle okumuşsun. Kanser olan adamın son dileği avda yanında yardımcı olan hayvanat bahçesi görevlisiymiş. Niyeti kötü değilmiş. Muhtemelen köpekbalığının burnuna yumruk atın tier bi uygulamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 http://forum.paticik.com/thumbnails/fc0/737/701/8eb/1dc/ae5/bab/304/eda/056/92_450xNULL.jpg Şöyle bir hayvanı savunmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 ne guzel sevisiyorlar iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Soldan üçüncüye sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 zipzip said: Adam haklıymış laflarımı geri aldım. Adam kanser değil bu arada g*tünle okumuşsun. Kanser olan adamın son dileği avda yanında yardımcı olan hayvanat bahçesi görevlisiymiş. Niyeti kötü değilmiş. Muhtemelen köpekbalığının burnuna yumruk atın tier bi uygulamadır. evet pardon, okumamıştım zaten de resimlere göz gezdirmiştim. bi de isim görünce bi googleladım o kadar. yumruk atan adamın adı greig tonkins'miş, onu şimdi gördüm okuyunca. ama bana kalırsa videodan da anlaşılıyordu adamın kötü bi niyeti olmadığı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Hala kanguruyu savunuyorsunuz http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/aBwVxYZ_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kafakol yapan hayvan mı olur ya göktanrı belanı versin avustralya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Ne duyar kasmışsınız lan.Vahşi bir hayvana atılmış yerinde bir yumruk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 sensin vahşi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Abi kanguru dünyanın en sakat hayvanlarından manyak mısınız, yönüme dogru ters baksa vururum suratına kaçarım. Ay niye vurmus tepkileri çok saçma, sıkmadıgına sukredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Adam her türlü haklı, lanet olsun dostum insanlara bulaşmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar