stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 çok eski camı kırık ip4 vardı. 3 yıldır falan öylece duruyordu hiç dokunulmamış şekilde. şimdi içerisinden bir kaç telefon numarasına ulaşmak için açtığımda bu ekran karşıladı. birisinin şifre deneyerek bunu yapması mümkün değil. DFU moda alarak restore denedim. DFU moda alamıyorsun çünkü itunes cep telefonundan trust olarak ayarlayın diye tutturuyor. Ama "bu pc ye güven" ekranı da gelmiyor telefona. http://i.hizliresim.com/adDqNQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Genel olarak -ekran camı değiştiğinde/kırıldığında -jailbreak yapıldığında oluyormuş o error Google da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ekranı camı değişmedi ama jb vardı telefonda.. eski ios7 jb si sanırım. ee nolcak peki. çözümü göremedim bende gugılda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ne biçim googlea bakıyorsun abi sen Sorduğun iki soruyuda google a sordum ilk seçenekler işte cevapların http://osxdaily.com/2016/02/26/iphone-is-disabled-fix/ Üşengeçliğinde leveli olur. Özetle içindeki verileri kaybedersin kurtuluşun yok. Sadece hard reset çözer diyor. Sana da içerik lazımsa unut onları diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 nolcak 2062 yi beklersin en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ya benim baktıklarımda da restore edin dfu moda alın recover moda çekin diyordu da nasıl yapılacağını söylemiyordu. bunda usb kablo ile home basılı tutarak recovery moda alın demiş. onu deneyeceğim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Fistan said: nolcak 2062 yi beklersin en fazla az daha sabret 2071 ondan sonra apple korksun senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 o zamana coktan telepatiye gecmis oluruz sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ebayde okut bence, 46 yıl kilitli ayfon torunlarınızı sevindirin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 bu arada restore geçici şekilde işe yaradı. normal açıldı telefon, aktivasyon için sim kart takın dedi. taktığım anda 7 yıl daha ekledi 52 yıl oldu. yaşı tutan varsa vereyim kendisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yolluyorum adres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 52 yıllık kilitli telefon diye sat bence alacak bi manyak çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Komodo said: ebayde okut bence, 46 yıl kilitli ayfon torunlarınızı sevindirin diye lan aslında düzgün pazarlansa gideri var. nesilden nesile aktaracan telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 stormeagle said: bu arada restore geçici şekilde işe yaradı. normal açıldı telefon, aktivasyon için sim kart takın dedi. taktığım anda 7 yıl daha ekledi 52 yıl oldu. yaşı tutan varsa vereyim kendisine benim yeter, ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ver en genç benim forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Fistan said: nolcak 2062 yi beklersin en fazla Zamane gençliğinde sabır yok azizim şurda ne kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 stormeagle said: bu arada restore geçici şekilde işe yaradı. normal açıldı telefon, aktivasyon için sim kart takın dedi. taktığım anda 7 yıl daha ekledi 52 yıl oldu. yaşı tutan varsa vereyim kendisine Bu işlemi devamlı tekrar et, dk cinsinden olduğu için bi süre sonra okuyamayacağı milyorlu değerlere gelir başa alır, hooop 5dk içinde açarsın cihazı. Bize bu numarayı öğrettiği için atom bombası atan gandiye teşekkür ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Hem en gencim hemde ayfonum olmadı hiç pasla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Kapatip ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 kartusa ufle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Civilization espirim hak ettiği ilgiyi görmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar