Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 degil sigortan yok ustune bide gss oduyosun saglik sorunlarida cabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 mobilize olup savunma hattı yaparsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 o memeyi kaçırdım ben allah rızası için anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ya ben bi an gaza gelip ole bisi dedimde zaten yapmalari gerekende oda aslinda komik oldu baya bende hatirladikca guluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 tiLi said: o memeyi kaçırdım ben allah rızası için anlatın Suriye konusundan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 sorun değil ben hep 50 tl'lik alıyorum zaten dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 ne işin var lan senin burda, gel for honor'a hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 50 tl ise alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Suark said: degil sigortan yok ustune bide gss oduyosun saglik sorunlarida cabasi ağır iş yapıyorsan en geç 2-3 aya beli kıtlatıyorsun ayh belim diye geziyorsun sonra. gssyide her türlü ödetmiyorlar mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 saatte 10k goldu nerden topluyoruz diye sormamış kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 agır iş evet ama her amelelik ağır iş değilki, çimento falan karmak ne bileyim garson falan olmak çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 çok zor değil ya suramarda mining herbalism ile yarım saatte 10k goldluk auction itemi garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 yarım saatte 10k? Benim toplam 90k var zaten :D flaskları blood of sargerasla yapıyorum. AH dan ne alınıyor artık pek anlam veremedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Blood of Sargerasla ot alıp ah'da satsan sonra gelen parayla AH'tan flask alsan daha ucuza geliyor. Hatta artan parayla aylık ücret ödeyebilirsin benim gibi her şeye flask + pot + food basıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 o pahalı olan ottan di mi? yoksa özel bir ot var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Starlight rose evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ya flask proclatan bir arkadaş bulsam çok güzel olacak her şey de yok emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Disenchanttan ve skinning güzel para geliyor valla. Günde 6-8k bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Absolut said: Disenchanttan ve skinning güzel para geliyor valla. Günde 6-8k bırakıyorlar. para etmiyor yav de matları nasıl kasıyosun? enchantlar da ucuzladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 WorldQuest rewardlar ve Heroic Instancelardan düşen itemlar baya bir sayı ediyor. Enchantları ben AHden alıyorum kendim malzemeli yapınca daha pahalıya geliyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 samaella said: ya flask proclatan bir arkadaş bulsam çok güzel olacak her şey de yok emenike bende en son int flask level 3 dü hatta bak nasıda procluyo namussuzlar. he oyunu bıraktım o ayrı, dönesim var ama time-gating questler falan bıktırdı biraz. belki kafa dengi birilerini bulursam dönerim. http://i.imgur.com/dCl9X6V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 x15 nedir ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Pordakal mesaj kutun dolu 1 2 mesaj silsene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 öyle abi çok güzel procluyor yani ama lvl3 sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 yekeyeke said: Pordakal mesaj kutun dolu 1 2 mesaj silsene :D sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar