pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 WOW ÇILDIRDI AYLIK 50 LİRA OLDU. YABANCILAR HAYKIRIYOR. vay emenike. 2006'da başladığımda 20 liraydı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Halkimiz o kadar zenginki refah bu refah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Valla ben hep 100K token la gidiyorum..3-4 gün farma bakıyo adsfsfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 50TL az değil ama o kadar da çok bi para degil hergün oynadığın bir oyun olarak bakarsan. jetonlu olsa günde 2TLlik oynasan daha pahalıya gelir mesela hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 abi lutfen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 kınayt oynayın bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 O daha pahalı..piremıyım filan. Mest eden çizme alsan yıllık wow parası resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Yanniz oturup kabaca token ustunden hesapliyinca wowda gold kasarsan saatlik yapicagin para bizim asgari ucreti ikiye katlio filan su anda ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 elder scrollsa gelin bedava. hicbirsey yapmayarak mutlu olunan oyun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Adadsdada.. Ulan ülke ekenomisi bize neleri hesaplatıyor. Laurelin tip and trick için merci. Suramarın yolunu tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 o zaman ultimaya dönelim bedava hem gençlik ateşimizi yakalarız belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 gazoz kapagi ile misket oynayalim en ucuzu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Holyden pokemon tasosu alıp oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Eskinden sigara paketlerinden vuruş (anladığınız şekilde değil..OHAL kapsamında değil yani) karış oynardık. Sipahi, Silahlı Kuvvetler, Maltepe, Samsun, tokat vs. Ha kazara malbuş bulduğunda wow da legendary bulmuş kadar sevinirdin. 1x Malbuş kağıdı = 1000 Maltepe falandı. (M.S. 1978 ler) Bedava eğlence, iş gücü saat matematiği ile wow hala daha ucuz valla asfaddaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Laurelin said: Yanniz oturup kabaca token ustunden hesapliyinca wowda gold kasarsan saatlik yapicagin para bizim asgari ucreti ikiye katlio filan su anda ahahah oha haajsdhak wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Esh said: elder scrollsa gelin bedava. hicbirsey yapmayarak mutlu olunan oyun sdfg sen yeni başlamıştın di mi. nasıl wow a göre gideri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 ya wowu almasaydim esonun p2p olmadigini bilseydim gelirdim yaw zaten evreni yeter yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Laurelin said: Yanniz oturup kabaca token ustunden hesapliyinca wowda gold kasarsan saatlik yapicagin para bizim asgari ucreti ikiye katlio filan su anda ahahah oha hahaha wow oynamayanlar için falan birisi şuraya yazarak bi hesabı yapsa ya sadfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 50tl ye gelio tokenda 100k diyelim asgari ucret kac papis? 1300 mu? o zaman 2600k gold yapman lazim. hayvan gibi farm yaprsan olabilir aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 3 sene önce her hafta rahat yapıyordum o kadar gold sfgsdh ay 2600K'ymiş 260 okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Şu an daha kolay o kadar gold yapmak. 3 sene öncesine göre yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Gatheringle gunde 300k kasan manyak var bizim guildde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Jeeztro said: Esh said: elder scrollsa gelin bedava. hicbirsey yapmayarak mutlu olunan oyun sdfg sen yeni başlamıştın di mi. nasıl wow a göre gideri var mı Abi ben wowu biraktigimda sene 2004tu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Adam alpha yı beğenmemiş. 2004 dedi asdfsfadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 2004 sonu çıktı wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar