k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 şampiyonlar liginin son haftasında grup biraz karışık olduğu için bu maça havaya girmek hem zor hem de biraz gereksiz 13. haftadan. bi de zaten deplasman bizim için. fenerbahçe bunu kazanırsa -ki bence kazanır- çok üzülmem şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Sakatlık olmasın şu maçta da isterlerse 5 atsınlar farketmez bana. Bi de hani iyi sonuç olucaksa kerim frei iyi oynayıp olsın rotasyona bi adam kazanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 beni valla mekana çağırdılar izleyelim diye, hiç gidesim gelmiyor. ya evde izlerim ya da izlemem bile sanırım belki sdafasdf cenk - frei görene kadar çok hevesim vardı ama birinin en uçta oynama ihtimali, diğerinin de direkt kenardan bile gelip oynama ihtimali bütün şevkimi kırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 kerim hatası riekerinkin serdar hatasından bile kötü bence de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CywlbFSWEAEi96E.jpg Bu kadronun Kadıköy'den galibiyet çıkarma ihtimali yok. Kıyaslayacak bir şey bulamadım yok diyorum direkt... Beklenti zaten taraftarda çok yok gördüğüm kadarıyla, FB taraftarı da ne olur ne olmaz diye genellikle gölgede maç sonunu bekliyor ama cidden sürpriz olmaz. Beraberlik iyidir. kardeş kardeş gidiyor her şey şimdilik öyle de devam etsin sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 https://twitter.com/HaberKartali/status/805058135337631745 Su maca abu'suz cikmak aptallik. Dicem senol hoca elestirilmezci tayfa gelcek diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Avrupa da bürolarda FB galibiyet oranı bayağı yükseliyormuş kadrolardan sonra. baktım bets10 da da 1.89'du sabah 2.04 olmuş. dayanamadım aldım ben bile single dfdsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Düşmesi gerekmiyor mu ya sdfs bi terslik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 http://i.hizliresim.com/l3yW6E.jpg çok geyik ilerliyor maça kadar zaman sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Kadro bence iyi ya. Kerim yerine cenk i Oynatıp abou yu alabilirdi ama ben bunu tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 E kadro dandik diyorsunuz Fener artiyor nasi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 DarKRideR said: http://i.hizliresim.com/l3yW6E.jpg çok geyik ilerliyor maça kadar zaman sadfsda Fenerden aldığından daha az paraya imza atan adam icin sunu hazırlamak icin nasil bi kafa yasamak gerekiyor acaba ddgss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 kesin öyledir apple asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Fb yöneticisi açıkladı yoksa direk aziz miydi 2.25m verdik diye. 1.75 aliyor olmasi gerek bizden Ben fenerlilerin yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Bilgi sahibi olmadan yine fikir sahibi olmanın kötülüğünü gördük üstte, akıllanmıyor da adamlar. http://www.hurriyet.com.tr/mahmut-usludan-gokhan-gonul-aciklamasi-40243471 said: Çıkan haberler hepsi doğruydu. Yani 1 milyon 750 bin Euro'ya mı transfer oldu o? Aziz Yıldırım '2 milyon 250 bin veriyoruz gelirse gelir' dedi. Doğru mu? Nasıl oluyor peki. Konuşmuyoruz, sustuk. Gökhan'a 2 milyon 250 bin Euro Fenerbahçe verdi, Beşiktaş 1 milyon 750 bin Euro. Demekki altta başka bir şey var. @apple abi bir de daha saçma sapan şeyler olacağına böyle geyikler olsun güzel ya, temeline dayanan şey aptalca olsa da komik bir de adamlar üşenmemiş para basmış asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Agiz ishali mahmut demis o yuzden unutmusum kim dedigini ama sayılar dogruymus sdfs Koson oylodor... @dark 10 dolar bozdudurak ulkeyi kurtaracagina inananlar daha zeki benim gözümde su olayı düşünenlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Ya olsun abi, yapan adamda biliyordur büyük ihtimal bu açıklamayı bence. Kulüp hatta yaptırıyor tahminen. Sırf taraftarı daha çok gaza getirip Gökhan'ı daha kesin bir şekilde oyundan düşürmeye yönelik iş yaptırtırsa taraftara başarıdır. bu fotoyu çeken benim ark, yolladı bana işte o da mesela mallara bak diye paylaştı ama tribünün yarısını gazlasa şu hareket başarı. derbide bu tip şeylerde en az kadroydu oydu buydu kadar önemli detaylar. benim hoşuma gitti yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Mal mal ana baci sövmekten daha iyi tabi de. Daha zeki vurucak nokta bulunabilirdi ya. En azindan alti doldurulabilecek şeyler olabilirdi. Yoksa fener taraftarını gazlamak acisindan başarılı da overall olarak meh Hello kity vs dolar hos yine de. Bizim tribun ilk defa organizasyon konusunda basarili olmus baya siyah giyinmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 haydi beşiktaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Başarılar Fenerbahçe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Tabi ki paraydı mevzu, fener o parayı 2 yıl için verdi, bjk 4 yıl önerdi, matematik terk misiniz abi? Taraftar tepkisi gayet doğru yerden yapmış, yani siz gerçek bjk li adam bizi seçti demek için, yoğun uçucu etkisi altında olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Azizle mazizle ugrasacagina yukselmekte olan ve islerin bir kac sene tikirinda gidecegi BJK ve Senol Hocaya girerim 4 yil mis garantilerim kariyerimin sonunu demistir. Bu direkt olarak para degilde bircok etmenin faktoru gibi geldi bana. Besiktasin ortami cok daha pozitif su an ne ugrasacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 ÜLKER LİNK VARMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Gokalp cik disari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 sitesinde 50 tl diyo lan bi maç için allah belasını versin. eskiden 25 lira falandı. link verin susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar