benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 https://www.facebook.com/manevisifamerkezi/ http://i.hizliresim.com/AnAMqq.jpg ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Tipine sıŞtığım ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bana samimi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 adamda tam kurdum valla tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Arap diyeydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 arkadaşlar gülmeyin bi akrabam gitti buraya ve hamile kaldı sonunda. akrabam erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Fake Hospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ne yaptığının gayet farkında görünen bir abimiz. hayırlı işler diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Kendi sitelerinde ki sıkça sorulan soruları okuyun bir bence :) Birde Türkiye de sanırım roleplay açlığı var cinler büyü fln.MEB müfredata zorunlu FRP dersi koysa bir nebze azalır bunlar, hevesini alır insanlar diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bu ülkeye lale savaşçıları tadında yeni bir oyun lazım ya. ama daha hardcore hali surelerle saldırı falan dshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: arkadaşlar gülmeyin bi akrabam gitti buraya ve hamile kaldı sonunda. akrabam erkek. Ahahaha. Hiç beklemiyodum. Güldüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 SİZİ ÖMÜR BOYU TAŞIYACAK İSKELETİNİZ İÇİN SİZ HİÇ BAKIM YAPTINIZ MI? RANDEVU İÇİN GSM&WHATSAPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 bio enerji işi de yapıyorlarmış said: NİHAYET ÜLKEMİZDE DE AÇILDI!...CİN- BÜYÜ ve MUSALLAT tedavisinde . ALANINDA TÜRKİYE'DE bir ilk olan şifa merkezimizde metafizik alanında uzman 10 ilim sahibi hocamızla hizmetinizdeyiz İKİTELLİ DE BULUNAN YERİMİZ 5 katlı olup Mall off İstanbul Karşısındadır.. *Rüyada sık Sık kedi köpek yılan görmek *yüksekten düşme *Sabaha kadar uyuyamama uykuda konuşma sabah yorgun uyanma , *şiddetli baş ağrısı uyuyanınca özellikle ense kökü ve kollarda uyuşukluk migren sanılan baş ağrısı yanı sıra vücudun çeşitli bölgelerinde sürekli yer değiştiren ağrılar *.kadınlarda korkuyla birlikte başlayan ani saç dökülmesi *Sık sık banyo yapma yada sudan banyo ayna ve tuvaletten korkma hissi. *Uykuda sıçrayarak uyanma *Karabasan olarak bilinen uyku haliyle beraber yaşanan inmeler * *Eşle sevgiliyle aile bireyleriyle sürekli kavga hali ve pişmanlığa rağmen sürekli devam eden çift karakterli kişilik *Namazdan ezandan, ayet ve Kur'andan nefret hali ve sıkıntı basması *mevlit düğün v.b sosyal cemiyetlerden sıkılma hali, beraberinde düşünce bozukluğu, tedirginlik ve unutkanlık *Kulak çınlaması ve sürekli iç ses vesvese en büyük belirtileridir "İKİTELLİ DE BULUNAN YERİMİZ" nasıl bir hitaptır, birde büyük harfle yazmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 said: Namazdan ezandan, ayet ve Kur'andan nefret hali ve sıkıntı basması bu iyiymiş ama :) para toplayıp bir biri gönderelim bakalım tedavi edecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 tabelasında bile hastane yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 kurandan sıkıntı mı basıyormuş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Benim cinden cocugu olan dedem var, 4 tane hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 halkta karşılığı var bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Osmanlı Spor'a sponsor olsunlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Feamer said: bio enerji işi de yapıyorlarmış said: NİHAYET ÜLKEMİZDE DE AÇILDI!...CİN- BÜYÜ ve MUSALLAT tedavisinde . ALANINDA TÜRKİYE'DE bir ilk olan şifa merkezimizde metafizik alanında uzman 10 ilim sahibi hocamızla hizmetinizdeyiz İKİTELLİ DE BULUNAN YERİMİZ 5 katlı olup Mall off İstanbul Karşısındadır.. *Rüyada sık Sık kedi köpek yılan görmek *yüksekten düşme *Sabaha kadar uyuyamama uykuda konuşma sabah yorgun uyanma , *şiddetli baş ağrısı uyuyanınca özellikle ense kökü ve kollarda uyuşukluk migren sanılan baş ağrısı yanı sıra vücudun çeşitli bölgelerinde sürekli yer değiştiren ağrılar *.kadınlarda korkuyla birlikte başlayan ani saç dökülmesi *Sık sık banyo yapma yada sudan banyo ayna ve tuvaletten korkma hissi. *Uykuda sıçrayarak uyanma *Karabasan olarak bilinen uyku haliyle beraber yaşanan inmeler * *Eşle sevgiliyle aile bireyleriyle sürekli kavga hali ve pişmanlığa rağmen sürekli devam eden çift karakterli kişilik *Namazdan ezandan, ayet ve Kur'andan nefret hali ve sıkıntı basması *mevlit düğün v.b sosyal cemiyetlerden sıkılma hali, beraberinde düşünce bozukluğu, tedirginlik ve unutkanlık *Kulak çınlaması ve sürekli iç ses vesvese en büyük belirtileridir "İKİTELLİ DE BULUNAN YERİMİZ" nasıl bir hitaptır, birde büyük harfle yazmış... onlar "de"yi ayırmış, sen ayırmamışsın. hepiniz ayıp etmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Meselâ hacı anananın ergen oğlu lol için paticiğe giriyor. Orda Allah sızlığı yayma kürsüsü yayınlarını takip ediyor ve evde hacı anası yanında olmasına rağmen ezan okunurken "bu nö böyle yö beş dk da bir" sitemkâr oluyor ve ihtimal müezzininin bet sesine de küfür ediyor. Çünkü kulaklığına rağmen taktik konuşmaları kaçırmış ve oyun yatmışıdır... Tabi hacı babası bunu duyunca çocuğu bir güzel dövmesine üzülen ana yüreği altın günüde konuyu açar ve bir komşu üç harfliler den dem vurarak bu hastaneyi önerir ve ilim sahibi kimseler bu tanıyı koyar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 *Sık sık banyo yapma yada sudan banyo ayna ve tuvaletten korkma hissi. şu olayda nasıl bir fantezi kurmuşlarsa artık...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 arka rafta, canlı sülük var kavanozun içinde sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 sonunda cin çıkartmak için yurt dışına gitmekten kurtulucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ulan din benim olsa direk bunu alırdım içeri "napıyon lan sen benim dinimle para mı kazanıyon" diye after a certain number of high profile politicians i mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar