Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 çomar görgüsü çok sıkıcı cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hocam, hafızın yanında bilader tatlı bile kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 üniversitede müteahhit oğlu kalantor ak partili arkadaşımdan duymuştum ilk kez bu lafı 2007 yılında. lafın originini anlayın işte. ben en büyüğüm, bi istek varsa hallederiz abiniziz icabında. gibisinden. iki kere konuştuğum adam diyince bugün bana bunu sinir oluyorum. sen kimsin ben senden neden birşey isteyeyim it oğlu it. kırk yıllık arkadaşım dese canının sağlığı der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Kus öfkeni kus, anca foruma kusarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ağızlarına çakacam ama az kaldı. *çakamadı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hahah neden bu kadar bozuluyosunuz abi abileriniz hakkında kötü mü konuşuyorum özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Wishmaster said: Black-ice said: sen kullanıyosun bu kalıbı da ondan bu kadar bozuldun sanırım. bilaaderim falan da diyor musun sormadan önce kaaaardeşim bir isteğin var mı gibi ya da abi izmire yerleştiğimden beri nefret ettim şu bilader lafından. 7den 70e herkesin ağzına sakız olmuş. Bilader aşağı bilader yukarı. Çok doluyum bu konuda. ABV! calm down and nabıyon bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 forumun sürekli nargile içip herkese kardeşim diyen üyelerini triggerlıyorum birer birer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 nasıl kardeşim demek ama? kaarrdeşimm mi? kardişim diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 zipzip said: hocam, hafızın yanında bilader tatlı bile kalıyor. ben basgan ve müdüre karsida bos degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sıkıntı yok kardeşim o iş bende rahat ol mekan sahibi bizim tanıdık abimiz yaa ayarlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 müdür lafına çok giciktim. Beş dakika sohbet ettiğim adam ' bir emrin var mi KKKRAL' dedi. 3 gün yorum kabiliyetimi yitirdim. Kral ne aq KRAL ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Muhtar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Black-ice said: hahah neden bu kadar bozuluyosunuz abi abileriniz hakkında kötü mü konuşuyorum özür dilerim ben bilader diyenlere çakıyorum abi yanlış anlamışsın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Riverwind said: sıkıntı yok kardeşim o iş bende rahat ol mekan sahibi bizim tanıdık abimiz yaa ayarlarız yeminle 3-5 kişi geldi böyle gözümün önüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hocam eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 öyle soranlara dünya barışı diyorum ben. çok espriliyim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Muhtar diyorum ben mıhtar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 varsa söyleyin işte sdf ben söylüyorum ama getirmiyorlar.. parasını verecem lan bedava istemiyorum ama yine de getirmiyorlar :( alt tarafı 10-15 € luk likör istedim lan italyalardan.. hoş o likör gelene kadar jagere alıştık malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 kıbrısta hiç bulunmamışsınız galiba. nabiin la yarak diye giriyolar direkt çok samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Tamam kaz hallederik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Wishmaster said: Black-ice said: hahah neden bu kadar bozuluyosunuz abi abileriniz hakkında kötü mü konuşuyorum özür dilerim ben bilader diyenlere çakıyorum abi yanlış anlamışsın sen :) sana demedim moruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 moruk naptın araşırız kendine iyi davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Şu hitaplar, kullanan insanın kalitesizliğinin göstergesi direk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 BabacumMostors said: varsa söyleyin işte sdf ben söylüyorum ama getirmiyorlar.. parasını verecem lan bedava istemiyorum ama yine de getirmiyorlar :( alt tarafı 10-15 € luk likör istedim lan italyalardan.. hoş o likör gelene kadar jagere alıştık malesef jager içmiyorsan ben içerim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar