Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Netflix Turkiye'de Portekizce ve altyazili var. Simdi baktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 İngilizce dublajlısı da var TR de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 kesinlikle vasat. bilimkurgu yoklugundan hepsini izledim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 evet tr netflix te varmış. ilk bölümü izledim, ingilizce yapınca ağız hareketleriyle eşleşmiyor bir garip oluyor o yüzden altyazılı ve portekizce izlemek iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 tam buna başlayacaktım ya çok mu kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Değil gayet gidiyo. Yani dev bütçeli Amerikan dizisi değil nihayetinde, insanlar ne bekliyordu da bulamadı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 beğenmedim çok uyduruk, oyuncuları brezilyanın samanyolu tvsinden toplamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Çerezlik pleb dizisi mi nedir şimbi bu, tam bir konsensus olmamış. Certhas said: evet tr netflix te varmış. ilk bölümü izledim, ingilizce yapınca ağız hareketleriyle eşleşmiyor bir garip oluyor o yüzden altyazılı ve portekizce izlemek iyi. E zaten orjinal dilinde izlemeyecekseniz açın TR dublajı izleyin, dublaj olduktan sonra ne fark eder hangi dil konuşulmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Beni sardı dizi. Çok inceden Misfits havası veriyor dizi bana. Alakası bile yok ama o yüzden sevmiş olabilirim. Ezekiel tam bir reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Cerezlik bile olamamis. Cok vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 6-7. bölümden sonra inanılmaz güzelleşti. Bu thread deki zevksizlere inanmayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 gayet güzel dizi. 5. bölümdeki ağır dram haricinde her bölüm kendini izlettiriyor. 7.5/10 would bang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 ha bence ingilizce dublajlı izleyin. bir kaç kadın karakter dışında çok sırıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 http://llcdn.listelist.com/listeliststatic/2015/05/gercek-kesit-sari-biyik-bogaz.jpg Netflix olsa izlerdiniz bayıla bayıla, ama bu flash tv...yabancı özentileri sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 kendini izlettiriyor kartı da gelmiş. lan tarifinizdeki fiil bile ettirgen. siz tercih etmiyorsunuz yani, size tercih ettiriyorlar. sıradanlığı bağırmanın yolu. (tayyip de kendini seçtirtiyor be abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 gayet güzel dizi ya sizin yorumlarınızdan dolayı başlamamıştım deniyiim dedim oturdum çatır çatır izledim hepsini . Gayet ii yani nesini beğenmediniz. Devamını da merak ediom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 quixef said: Netflix Brezilya'ya dizi çektirmiş. Distopik gelecek, belli yaşa gelince nüfusun en iyi %3 ü bir süreç sonucu seçiliyor ve ayrı bir mekanda sınırsız imkanla yaşamaya hak kazanıyor, seçilemeyenler dünyanın kalanında sürünüyor. http://www.imdb.com/title/tt4922804/ Solda 97den fazla insan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 saydın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 zaten 291 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Distopik gelecek falan degil abi bildigin su an yasadigimiz hayat iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Kanuni said: zaten 291 olacak. kusursuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 dizi ne kadar başarısızsa artık oturup afişini konuşmuşsunuz lan ilk bölümü yarısında kapadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar