di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Actigin konuda cevaplanmis soru: https://forum.paticik.com/read.php?97,8552240,8552240#msg-8552240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Her ne kadar Di faşist yönetimine takılmış olsamda , adamın inadı sayesinde öğreniyorum o yüzden kızamıyorumda . O konuyu kapatmasa biri benim için belki yardımcı olup yapacaktı ben öğrenemeyecektim , şimdi 'seve seve' öğrendim. Randomı tepeye aldım. Bu arada bazen cevap vermiyor olmasının sebebi listi maxlı vermişim ama min vermemişim , min 0 okunabiliyor arada , o yüzden 1,list.. falan şeklinde verince oldu , min belirtmem gerekiyodu sadece. Bütün sorunlar çözüldü , taş kağıt makası tamamladım. Şuan için hepsi güzel gözüküyor , bakalım hoca kabul ederse bitti proje. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Fasist yonetimle alakasi yok. Aptal yerine koyuyorsun insanlari. Random C#'in built-in class'i. Hic soru sormadan gidip MSDN'e baksan bile cozulecek derdin. Onun yerine gelip buraya soruyorsun -ki kabul edilebilir-, insanlar cevabi yaziyor, sonrasinda yazilani okumadan/incelemeden/denemeden "ya benim kodun ustunde gosterseniz ya" deyip hazira konmak istiyorsun. Baya baya aptal yerine koymak milleti bu. Yok o degilse derdin bi zahmet yuru git az bucuk syntax ogren bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ya da direk delikanlı gibi en başta söyle, şöyle şöyle yapın diye soru soruyosun, cevap geliyor. cevabı bypasslıyorsun direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mithat'a balık tutmasını öğretmeyin, balık verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Ya orda olay şuydu. Ben kendimde yaptım , ama yaklaşık 1 saat sürdü okuyup anlayıp çözmem. Random olayını daha yeni öğreniyorum sonuçta , he noldu yaptım mı yaptım ama eğer ordan biri bana onu düzeltip gönderseydi öğrenemeyecektim ama eve 2 saat daha erken gelecektim belki :D ben öyle yalan dolan ile iş yaptırmıyorum , baya baya açık açık derdimi söylüyorum , masakarinin dediğini direk diyorum. Zaten c# kasmıcam hayatımın geri kalanı boyunca bari şu sertifikayı alıp s--tirip gidiim şu ortamdan dedim onun içinde yardım istedim. Neyse anlatılanları yaparak bi de o randomın 0 sonuç döndürmesini çözerek bitirdim projeyi , artık özgürüm. Haftasonları geç saatte kalkabilicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 dönem ödevi için site sorulan günlere flashback yaptırdı. @di hazır faşist demişken komikli bir title ver bence. epeydir vermiyorsunuz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mithat'ın IQ sizce kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 85 falan jhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Şaka şaka adam standart Türk vatandaşı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Mithat said: Zaten c# kasmıcam hayatımın geri kalanı boyunca bari şu sertifikayı alıp s--tirip gidiim şu ortamdan dedim onun içinde yardım istedim. Desene baya baya nokta atisi yapmisim insanlari aptal yerine koyma kisminda. Milletin vaktini caliyosun, ustune bunu bilerek isteyerek yaptim diyorsun. Durmak yok yola devam Mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Aptal yerine koyma bunu gizli gizli yapınca olmuo mu? Açık açık yardım lazım biri el atsın şunu bitiriim dediğimde gizlisi saklısı ne? Ben harbiden apaçık durumu söyledim insanlarda willingly yardım etti bitti işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 https://codeblog.jonskeet.uk/2010/08/29/writing-the-perfect-question/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 8 saniyeden fazla durmamistir ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 sikinti ne biliyo musun, random'in c# implementasyonunu yapmayi beceremedigin icin sormadin sen. random'in nasil calistigini anlamadin, temel problem bu. random nedir, seed nedir, random number'i bilgisayar nasil uretir falan, bunlari ogrenmedin. evet hayatin boyunca c# kullanmayacaksin ama bunu ogrenmeyeceksen zaten soru sorma. ya da babana/kayinpederine soyle, uzerine bir ev daha yapsin, isi birak sen iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Ben bilmediği şeyin sertifikasını napıcak onu tam çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 mutfağa asar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Niye salona değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Öncelikle "seve seve " öğrendim di konuyu kitleyince . Random sayı üretirken sistem saatinden seedlendiğinden arka arkaya aynı sonucu veriyormuş fakat sleeple falan sanıodum ben çözümü ama dışarı çıkarıncada oluomuş. Sıkıntı , ben tekrar tekrar sadece zaman kazanmaya çalışıodum dememe rağmen hala anlamıomuşum veya bilmiomuşum zannedende , ben gayet konuyu anlıyorum ama bilenden biraz daha geç anlıyorum gerizekalı olduğumdan ama anlıyorum sonucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Mithat is out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mithat said: Öncelikle "seve seve " öğrendim di konuyu kitleyince . Random sayı üretirken sistem saatinden seedlendiğinden arka arkaya aynı sonucu veriyormuş fakat sleeple falan sanıodum ben çözümü ama dışarı çıkarıncada oluomuş. Sıkıntı , ben tekrar tekrar sadece zaman kazanmaya çalışıodum dememe rağmen hala anlamıomuşum veya bilmiomuşum zannedende , ben gayet konuyu anlıyorum ama bilenden biraz daha geç anlıyorum gerizekalı olduğumdan ama anlıyorum sonucunda. Abi 10 sayfa konuyu okumadım da, benim şu yazdığından anladığım şey "Aptalım ama sizin söylediğiniz kadar değil.", yanlış mı düşünüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Ben gerizekalıyı kullanmıştım ama evet aptalımda olur istersen. Benim zeki olduğumu düşünmem zaten kendiliğinden gerizekalılık olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Normalde alerjim var , şuan çalıştığım şirketinde yerler komple halı olduğundan geberiyodum. Doktora gittim hem ilacımın dozajını arttırdı hemde ağır bir burun spreyi (6 saatten sık almak tehlikeli falan dendi) hemde bağışıklık arttırıcı bişiler verdi doktor daha iyiyim. Tek sıkıntı , çok sert öksürdüğüm zaman kolumda ağrı oluyor , doktora onu söylemeyi unuttum, daha doğrusu doktora gittiğimde sadece bir kere olmuştu , şimdi her seferinde oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Tembellikten kalp krizi geçiriceksin mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Mümkün. En son 124 kg çıktım :D Askerden kaçıcam ayağına ölücem , böylecede askere gitmem gerekmeyecek , dolaylıda olsa hedefe ulaşmış oluyorum. Şaka maka sol kol bi de , gidip göstermem lazım şunu. Öksürünce sol kol neden ağrır lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar