ad3m Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Laraken said: ad3m said: Olm bu ülkede işler böyle yürüyor adam asgari ücret vereceği dandirik tasarımcı için verdiği ilanda html,css,js,java,php,asp,c,c#,assembly dillerine hakim diye girince iş arayanlarda ismini duyduğu herşeyi biliyorum diyor. bknz:Mithat assembly yazmıyordur ya yuh sdfsdf Yazmıyor zaten yazıyı tam okuduysan verdiği ilanın içeriğinden bir haber tiplerin ilanları bu şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ya mithat seo tool yapıyormuş falan. Evde boş vakitlerinde semrush, serped, topvisor vs gibi bir site kodlamaya çalışıyormuş falan. Bunlar hep yalan arkadaşlar. Yok öyle bişi. Yoksa gerçek mi!!! DAN DAN DAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Ulan uzun boşluk bırakıp şaşırtıcı efektli yazı yazacan madem, biraz uzun yap da ekranda tek seferde göremeyelim, işe yarasın. adam paticik postunda bile seo kasamıyor. edit: aferin bak nası da öğrendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Yaptım şimdi. Nasıl güzel olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Double K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 İlk tool basit html/css gerektiren bişi ve haftasonuna kadar biter. Vakit bulamıyorum ilgilenecek vakit. Bitirebilirsem bir şekilde burdan paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ya yine %61 olan bir siteyi %80 yaptım semrushta. Efenim çok pis yardırıyorum. Gerçi içerik yazarken elli milyor tane hata buluyor kordinatör ama napalım içerik yazarı olarak girmedim ki seo/sem öğrenmek istiyorum diye girdim, sonra kendi kaşındı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 mithat bizim sitelre de el at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Semrush varsa yaparım tabii :D Adamlar semrush için ayda 70 dolar ödüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 patide webmaster var mıdır yav akıl danışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Sen sor soruyu, kesin çıkar cevabını bilen biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 rich cards structure data falan, bu googleda aradığın zaman altta çıkan kategori tableri, onlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 json+ld kasacan onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Kontrol ettim şimdi. En temelinde senin keywordler için bayaaaa backlink eksik. Şuan siteni %100 taş gibi yapsan bile kurtarmaz. Önce baya bir backlink için guest post falan kasmalısın. 200+ falan lazım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Asıl bizim şirketin 378 tane "no self referencing hreflang" hatası var. Bütün sayfaların url'sini jquery ile çeken kod ile hreflang kodunu alıp headera koydum her sayfada var ama yinede hata devam ediyor. Her sayfanın inspectinde headerda kendi url'si ile bu var yinede no self referencing hreflang diyor inatla. Çakışan bişi mi var diye bakıcam pazartesi artık o da olmazsa napıcam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 captaincrawler.com Ağırlıklı olarak instapage (para istiyo bi de lavuklar, ulan alt tarafı html/css satıyosun incele tuşuyla çıkıyor herşeyin para senin neyine) birazda rütuş ile bir landing page çıktı ortaya. Şimdi tek sıkıntım mailchimp confirmation istiyor. Oraya girdin yazın herşeyi ama maili confirm etmezsen bana hiç bişi düşmüyor. Bana confirm falan gerekmez, giren hasan hüseyin paticik@mithat.şappi yazsada düşsün diyorum spame karşı engelli öyle şeyler diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Adamlarin sitesini kullaniyosun, saatlerini harcayacagin html'i css'i veriyolar sana ve ustune bi de para mi istiyolar? Nasi adi serefsiz bi siteymis o, vah vah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 oha nasıl ya, dava aç mithat, para istenir mi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 İstenmez? Adamlar saatlerimi harcayacağım html/css veriyor, ama tek tuşla çalınabiliyor. Çok saçma. Bi de sattıkları şey html/css değil bence. Sattıkları şey design. Ben kendim de yaptım b*k gibi oldu ama bunların design daha kaliteliydi o yüzden onların yaptığını kullandım. Bi de onlarda bulunan ile benim yaptığım arasında baya fark var. Toparlamam gerekti, + mailchimp entegrasyonunu da kendim yaptım. Yine alıp löp diye koymadım. edit : https://ceblog.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/essential-19.png Şuna benziyordu benim çaldığım. Bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Adamlar aylarını harcayıp film çekiyor, 5 dakikada kopyalanıp korsanını yapıyorlar. Yine de gidip 50 lira verip orjinal DVD alıyor, 30 lira verip sinemada izliyor işte enayiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mantığına sıçam mithat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mithat haklı hepiniz haksızsınız. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 mithat umarım telörgülerden atlayan son dalga mültecilerden olursun, olur da atlarsan ömür boyu patates kızartırsın avrupalılara sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Isi calinan, sitesi somurulen Mithat olunca konusalim bunu arkadaslar. Bu kafayla oraya kadar gelebilirse tabi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar