Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Laraken said:

ad3m said:

Olm bu ülkede işler böyle yürüyor adam asgari ücret vereceği dandirik tasarımcı için verdiği ilanda html,css,js,java,php,asp,c,c#,assembly dillerine hakim diye girince iş arayanlarda ismini duyduğu herşeyi biliyorum diyor.

bknz:Mithat

assembly yazmıyordur ya yuh sdfsdf

Yazmıyor zaten yazıyı tam okuduysan verdiği ilanın içeriğinden bir haber tiplerin ilanları bu şekil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yine %61 olan bir siteyi %80 yaptım semrushta. Efenim çok pis yardırıyorum. Gerçi içerik yazarken elli milyor tane hata buluyor kordinatör ama napalım içerik yazarı olarak girmedim ki seo/sem öğrenmek istiyorum diye girdim, sonra kendi kaşındı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Asıl bizim şirketin 378 tane "no self referencing hreflang" hatası var. Bütün sayfaların url'sini jquery ile çeken kod ile hreflang kodunu alıp headera koydum her sayfada var ama yinede hata devam ediyor.

Her sayfanın inspectinde headerda kendi url'si ile bu var yinede no self referencing hreflang diyor inatla. Çakışan bişi mi var diye bakıcam pazartesi artık o da olmazsa napıcam bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
captaincrawler.com

Ağırlıklı olarak instapage (para istiyo bi de lavuklar, ulan alt tarafı html/css satıyosun incele tuşuyla çıkıyor herşeyin para senin neyine) birazda rütuş ile bir landing page çıktı ortaya.

Şimdi tek sıkıntım mailchimp confirmation istiyor. Oraya girdin yazın herşeyi ama maili confirm etmezsen bana hiç bişi düşmüyor. Bana confirm falan gerekmez, giren hasan hüseyin paticik@mithat.şappi yazsada düşsün diyorum spame karşı engelli öyle şeyler diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İstenmez? Adamlar saatlerimi harcayacağım html/css veriyor, ama tek tuşla çalınabiliyor. Çok saçma.

Bi de sattıkları şey html/css değil bence. Sattıkları şey design. Ben kendim de yaptım b*k gibi oldu ama bunların design daha kaliteliydi o yüzden onların yaptığını kullandım.

Bi de onlarda bulunan ile benim yaptığım arasında baya fark var. Toparlamam gerekti, + mailchimp entegrasyonunu da kendim yaptım. Yine alıp löp diye koymadım.

edit :

https://ceblog.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/11/essential-19.png

Şuna benziyordu benim çaldığım. Bu hale geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...