Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Abi şöyle blog falan tutsan, buraya linklesen. Merak edenler oraya girip baksana sürekli topic e yazmak yerine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Niye öyle bi manyaklık yapiim? Burası bedava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Nette tonla bedava blog var derdin paraysa l3l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Ya hem o bloglar acaip çirkin hemde burda zaten takip eden bir kesimim var şimdi orda yazsam kim gelip takip edecek. Burada bedava olan sadece hosting domain falan değil aynı zamanda marketing bedava :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ben okumam blog mlog olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 gerçi neydi o modz mu ne vardı, onla engelleyebilirim herhalde. boşver blogu çözdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Engelle valla , burada takip eden oldukça , banlanmadıkça yazarım. Bu aralar ekonomik biraz sıkıntı oldu , en son iş ay başından ay başına ödüyordu , ay başına göre hesaplamıştım gelirimi giderimi fakat burası 15inden 15ine ödediği için biraz strecth oldu , bir önceki maaşımla 45 gün idare etmem gerekti. Bugüne kadar geldim fakat şuan 35 lira kaldı :D Hani tam 15inde hiç sektirmeden bile yatırsalar perşembeye kadar 35 lirayla nah yaşayabilirim. Biraz ekstra kasıp bu haftasonu it gibi content yazıp parasını almam lazım aksi takdirde hayatta bu hafta bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mithat said: Yediğimide unutmayalım , ayda 300 lira veriyorlar multinet , günde 15 liradan. Lan ben onu 10-15 günde yiyorum :D 80 lira kaldı ayın 2si. ya o multinetler hep 15günlük oluyo ya, yemekhaneli iş yeri daha ekonomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Mithat sana günde 435 defa Elizabeth'in Japonca okunuşunu sesli şekilde adeta çığırarak haykırmanı emrediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Çarşamba bitti benim. Yani 15inde verilen multinet , 7sinde bitti , 3 hafta gitmiş yine fena değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2016 Gripmişim , dün hastaneye gittim öğlen arasında . Çalışma arkadaşlarım harbiden efsane adamlar , kalktılar geldiler hastaneye bişi lazım mı falan demeye. Eve döndüm 3-4 gibi dün o saatten beri yatıp dinleniyorum. En güzelide hanım etrafımda dört dönüyor , tavuk suyu çorbası , tavuk , tavuk suyuna pilav falan derken tavuklu herşeyi yaptı , üstüne ilaçlarımı gitti aldı geldi , meyveler sebzeler falan alındı :D baya kral gibi hissediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 aman ne macera... ben de açacam topik, goldun fap serüveni diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 2.5k maaşa anca tavuk yersin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ahahaha ginaly nasil kiskanmis asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 başka topic de sudan 1.8 tl kazanmanın peşinde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 olum çok fakirleştim lan nabayım :/ eskiden viski tutan bu eller şimdi ayran sallıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 amex kartımı iptal ettirdim, düşünün halimi. 90 dolar kart ücreti mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yapma bunu yapma :( amex giderse herşey gider... 150 dolar la bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Allah başka şey tutturtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 senko said: yapma bunu yapma :( amex giderse herşey gider... kartı kırıp atamadım, gladyatörle göz göze geldim, yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Ben not geçeyim , tavuk organikti , 56 liraya bütün tavuk aldım , o çok koydu o an ama , 2.5k paraya anca tavuk yersini lütfen tavuk ayran ile büfe önünde karın doyurmaya çalışan pis fakirler söylemesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Abi 56 liraya tavuk aldiysan da fakir oluyosun. AKIL FAKIRI asdgsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 biz yıllarca şurada doyurduk karnımızı, http://www.ibayrak.com/album/Tasbasi%20Carsisi/tasbasi01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Tavuk organikmiş , sağlık için aldım . Hastaneye 840 lira verdikten sonra tavuğa 56 lira çokta rahatsız etmedi. O akciğer tomografisini kabul etmeyen özel sigortanın asıl gelmişini geçmişini silkeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Onu haslaman lazim biliyosun di mi, baska sekilde yenmiyo organik tavuk, kayis gibi oluyor. Hani madem o parayi verdin, yanlis pisirip bi de cope atma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar