Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mithat'ın Maceraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya hem o bloglar acaip çirkin hemde burda zaten takip eden bir kesimim var şimdi orda yazsam kim gelip takip edecek. Burada bedava olan sadece hosting domain falan değil aynı zamanda marketing bedava :D
Mesaj tarihi:
Engelle valla , burada takip eden oldukça , banlanmadıkça yazarım.

Bu aralar ekonomik biraz sıkıntı oldu , en son iş ay başından ay başına ödüyordu , ay başına göre hesaplamıştım gelirimi giderimi fakat burası 15inden 15ine ödediği için biraz strecth oldu , bir önceki maaşımla 45 gün idare etmem gerekti. Bugüne kadar geldim fakat şuan 35 lira kaldı :D Hani tam 15inde hiç sektirmeden bile yatırsalar perşembeye kadar 35 lirayla nah yaşayabilirim. Biraz ekstra kasıp bu haftasonu it gibi content yazıp parasını almam lazım aksi takdirde hayatta bu hafta bitmez.
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Yediğimide unutmayalım , ayda 300 lira veriyorlar multinet , günde 15 liradan. Lan ben onu 10-15 günde yiyorum :D 80 lira kaldı ayın 2si.

ya o multinetler hep 15günlük oluyo ya, yemekhaneli iş yeri daha ekonomik
Mesaj tarihi:
Gripmişim , dün hastaneye gittim öğlen arasında . Çalışma arkadaşlarım harbiden efsane adamlar , kalktılar geldiler hastaneye bişi lazım mı falan demeye. Eve döndüm 3-4 gibi dün o saatten beri yatıp dinleniyorum. En güzelide hanım etrafımda dört dönüyor , tavuk suyu çorbası , tavuk , tavuk suyuna pilav falan derken tavuklu herşeyi yaptı , üstüne ilaçlarımı gitti aldı geldi , meyveler sebzeler falan alındı :D baya kral gibi hissediyorum .
Mesaj tarihi:
Ben not geçeyim , tavuk organikti , 56 liraya bütün tavuk aldım , o çok koydu o an ama , 2.5k paraya anca tavuk yersini lütfen tavuk ayran ile büfe önünde karın doyurmaya çalışan pis fakirler söylemesin :D
Mesaj tarihi:
Tavuk organikmiş , sağlık için aldım . Hastaneye 840 lira verdikten sonra tavuğa 56 lira çokta rahatsız etmedi. O akciğer tomografisini kabul etmeyen özel sigortanın asıl gelmişini geçmişini silkeyim.
Mesaj tarihi:
Onu haslaman lazim biliyosun di mi, baska sekilde yenmiyo organik tavuk, kayis gibi oluyor.

Hani madem o parayi verdin, yanlis pisirip bi de cope atma :P
  • Yeni Oluştur...