özet yok mu gençler bi özet ateşleyin.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Şampiyonlar Ligi 5. Hafta | Beşiktaş - Benfica | 23 Kasım Çarşamba - 20.45
biz deplasman takımıyız ya bu bir gercek artık oyun tarzımızda bu bence.
kendi sahasında 3 puan alıp deplasmanda 4 toplayan başka mal bir takım var mı acaba gruplarda?
adam herdaim herkesin arkasını topluyor gercekten ınanılır gibi degil.
al sana daha güzel bir detay :D
atiba adam mıdır ?
https://twitter.com/igdirBJK/status/801538238984966148
ntvde dediler wolfburg butce kısıtlamasına gıdecekmıs adam sinirden kriz geciriyordur draxleri falan satabilirlemiş.
gomez ne yapıyordur acaba şuan
özet
kulaklarım kanadı izlerken. nasıl spikerlik yapabilir ki hala bu adam ya.
kiralarız yine gomez'i asdfdsfdsf
sonra yine alamayız.
sonra yine alamayız.
özet
fena maç olmuş skoru duyunca hiç böyle bi maç tahmin etmemiştim.
özet
özete dublaj bir de bu, asıl spiker bu değildi. gayet kaliteli anlatım vardı tivibuda sdfsda
renklilerin çeneler çalışmış yine ahah
tekrar izledikçe sinir basıyor. bol direkli golde resmen bırakmış izliyorlar ve hepsi savunma oyuncusu. penaltıda neredeyse bütün takım bıraktı. hakem verene kadar 40 metre gitti benfica.
takım savunması, bireysel olarak savunma oyuncuları mala bağlamalar dışında da o kadar kötüydü ki. adamlar bütün sahayı parselliyor geri paslar akabininde dört kez kanat değiştirmek zorunda kalıyoruz. biz tek kanada yığılıp savunurken bile elini kolunu sallayarak geçiyorlar.
yine ders alınmayacak bu maçtan çünkü namağlup. adana maçından ders alma, gençlerbirliği maçından ders alma, trabzon maçından, kiev maçından, GS maçından, hiçbirinden ders alma. aynen böyle gidiyoruz.
takım savunması, bireysel olarak savunma oyuncuları mala bağlamalar dışında da o kadar kötüydü ki. adamlar bütün sahayı parselliyor geri paslar akabininde dört kez kanat değiştirmek zorunda kalıyoruz. biz tek kanada yığılıp savunurken bile elini kolunu sallayarak geçiyorlar.
yine ders alınmayacak bu maçtan çünkü namağlup. adana maçından ders alma, gençlerbirliği maçından ders alma, trabzon maçından, kiev maçından, GS maçından, hiçbirinden ders alma. aynen böyle gidiyoruz.
helal beşiktaş'a
özeti izledim skoru bilmiyordum.bir anda 3 olunca dedim herahlde 6-7 oldu.
3-0'dan 3-3 güzel maç olmuş. cenk'in golü güzel baya. o direkli pozisyon neymiş lan öyle fifa gibi.
özeti izledim skoru bilmiyordum.bir anda 3 olunca dedim herahlde 6-7 oldu.
3-0'dan 3-3 güzel maç olmuş. cenk'in golü güzel baya. o direkli pozisyon neymiş lan öyle fifa gibi.
abi ben de acayip uykuluydum zaten ilk yarıyı zar zor seyrettikten sonra yattım tableti alıp, idmantv açıktı. sızmışım daha ikinci yarı başında.
sonra azeri qardaşlarımın 3-3 oldu gibisinden bağrışlarına uyandım. dedim herhalde rüyadayım lan bu maç hiç 3-3 olacak gibi durmuyordu :D
hala şaşkınlık içerisindeyim. böyle geri dönüşlere çok alışkın değiliz. takıma da taraftara da ayrı ayrı helal olsun.
nasıl ilk takım abi koskoca 2005 finali var 3-0 sonrası 3-3 olan. uzatmalarda da shevchenko ne gol kaçırdıydı kalenin dibinde, hala gözümün önünden gitmez :D
sonra azeri qardaşlarımın 3-3 oldu gibisinden bağrışlarına uyandım. dedim herhalde rüyadayım lan bu maç hiç 3-3 olacak gibi durmuyordu :D
hala şaşkınlık içerisindeyim. böyle geri dönüşlere çok alışkın değiliz. takıma da taraftara da ayrı ayrı helal olsun.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'den sonra 3-0 geriye düşüp 3-3'ü yakalayan ilk takım oldu (Anderlecht'e karşı, 2014'te)
nasıl ilk takım abi koskoca 2005 finali var 3-0 sonrası 3-3 olan. uzatmalarda da shevchenko ne gol kaçırdıydı kalenin dibinde, hala gözümün önünden gitmez :D
Öne çıkan mesajlar