Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 https://static.neregate.com/2016/11/neregate.com-Winter-2016-2017-Anime-Chart-v1.jpg KonoSuba S2!!!! Kuzu no Honkai iyi olabilir. Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu 2!!!! Little Witch Academia serisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 masamune ve super lovers geliyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 kendi adıma diyim, izleyecek hiçbir şey bulamadım..hani önceki kötü dediğimiz sezonlarda bile buluyordum ama bunda cidden bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Bir iki sequel dışında ben de bir şey bulamadım bu sezondan. Tek merak ettiğim Danmachi'nin ovası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 chaos child var da neden silver link yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 KonoSuba S2 tek başına sezonu kurtarmaya yeter ki. Little Witch Academia da var Trigger'dan. Her ne kadar her sezon aynısını söyleyip hayal kırıklığına uğradıysam da Kill la Kill'in kredisi onlara 5-10 yıl filan yeter, her sezon hype yapıyorum. Gerçi bu original olduğu için hype'ı hakediyor olsa gerek, diğerleri adaptasyondu. Sequel olarak bir de Showa Genroku Rakugo Shinjuu S2 ve Ao no Exorcist S2 vardı, onlar da iyi. Geri kalanlardan da 2-3 tane güzel bişeyler çıkar herhalde. O da yeter zaten. Özellikle çok sayıda comedy tagı var onlar güzel çıkarsa bayağı eğlenceli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 kono subarashii sekai ni shukufuku wo 2 var o bile yeter :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 https://66.media.tumblr.com/386d11e1f58a4d743a7e3bb81718128b/tumblr_o5ffowD5001us8wmeo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Remus said: kono subarashii sekai ni shukufuku wo 2 var o bile yeter :O oha sen anime mi izliyorsun? bu forumda tek gündem takip eden biri sanıyordum hocam seni yalanım yok spğokg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 konosuba 2 (darknesssssss) akiba's trip granblue fantasy little witch academia ova/special olarak da galko-chan strike the blood 2 fate/grand order bu sezonun inanılmaz kuraklığından sonra iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Shean said: Remus said: kono subarashii sekai ni shukufuku wo 2 var o bile yeter :O oha sen anime mi izliyorsun? bu forumda tek gündem takip eden biri sanıyordum hocam seni yalanım yok spğokg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 bu kadar kotu sezon hicbi' zaman olmadi sanirim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Seri sayısı da az, 33 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Masamune-kun, KonoSuba, Rakugo Shinjuu, Rewrite, Seiren, Chaos;Child, Little Witch Academia, Onihei... Sekiz etti, bunlar izlenir gibi duruyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Martta osmanlı animesi geliyor onu bekleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 http://cdn.mangaeden.com/mangasimg/48/485a70a5810c2ea6bff3364d6efeeef60b53a978a27c655d74b3d03c.jpg ooo baki nin ovası geliyomuş datlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Sezon başladı. Akiba's Trip: Çok aptal bişey bu ya ahahahah direkt olarak sezonun guilty pleasure tahtına yerleşti, hatta kök saldı. Action/Ecchi, ayrıca bayağı eğlenceli. Üstüne bir de combat sahnelerine bayağı özenmişler -ki bi animeye hayran kalmam için yeterli- animasyonlar filan da çok iyi (ama büyük ihtimalle ilk bölüm diyedir, 3-4 bölüme kalmaz bütçeyi kısarlar) Masamune-kun no Revenge: Rom-com, güzel olucak gibi gözüküyor. Bayağı eğlenceliydi, karakterler de iyi. Bunu da sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Fuuka başladı ::o ne güzeldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Youjo Senki de çok iyiymiş. Pek potansiyel AotS denilebilecek kadar sarmadı, ama yine de Nazi Psycho Loli main karakter ile gönüllerin AotS'i oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Fuuka Suzuka diye bi animenin sequel i olarak koymuşlar 10 senelik bişey, izlememiştim onu, önce onu izlemeli miyim? Aynısı Seiren için de geçerli. Amagami SS ile bağlantılı demiş. Sequel-prequel dememişler ama, izlemem lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 İlgisi yok aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Çok geç, Suzuka'ya başladım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 ShadowFury said: Sezon başladı. Akiba's Trip: Çok aptal bişey bu ya ahahahah direkt olarak sezonun guilty pleasure tahtına yerleşti, hatta kök saldı. ... Döner Kebap tadında. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2017 Suzuka ve Fuuka Kouji Seo adli romantik mangakamizin mangalari. Suzuka annesi oluyor fuukanin ama konu apayri. Asil kimi no iru machi benim favori mangasidir Kouji Seonun. Adam guzel dram ve romantizm yapiyor. http://pm1.narvii.com/5597/136bc3789d1136d612b9e850476713cfeade8fdb_hq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar