Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 11. Hafta: Fenerbahce - Galatasaray | 20 Kasim Pazar - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bruma?? podolski?? eren derdiyok da fener defansini bayiltabilecek bir isim..sneijder zaten ..

forvet hatti fenerden iyi abi gs in..

fenerde ne var..??

fernandao ?? aatif??..van persie saibeli ve cok idmansiz..emenike kuskun ..sow soru isareti.lens sakat.bir volkan sen var

volkan arti fernandao aatif belki cikar..emenikeden sow dan cacik olmaz gibi..
Mesaj tarihi:
Ya tarihimizin en iyi döneminde fark atarız diye çıkıp 90 dakika bastırıp 1 tane Johnson'dan yiyip sustuğumuz günü yaşayanlar bilir. Fener'de kimin oynamadığının önemi yok. Bir de Kadıköy. Bruma'ya pres getirip, Sneijder-Carole bağlantısını kesince zaten bizim galip gelmemiz duran topa bakıyor; Dick'in takımı becerirse bunu berabere de kalamayız
Mesaj tarihi:
galatasaray 3 gol atmadan kadıköy'de feneri yenemez.

o yüzden izlemeye gerek bile yok ama insan bir umut izliyor.

yoksa gereksiz sinir stres. maçın oynanmasına bile gerek yok.
Mesaj tarihi:
1-1 5.50 ya çok yüksek değil. 0-0 tam girilecek gibi aslında 10.50 ile. gs bjk maçındaki gibi yerden kalkmayacak büyük ihtimalle, fb'ye de son haftalarda ivme veren oynayan futbolcuları oynamıyor. denenebilir gibi.
Mesaj tarihi:
Red said:

o yüzden izlemeye gerek bile yok ama insan bir umut izliyor.

yoksa gereksiz sinir stres. maçın oynanmasına bile gerek yok.

yıllar sonra ilk kez amaaan dedim. konsere gidiyorum sfd
Mesaj tarihi:
Aynisini obur topige yazdim. Fener bi sekil alir. Hic farketmiyor kimin oynadigi.

Bizim su Kadikoy'e direk beraberlige cikmamiz lazim. Oyunun gerekirse icine ederek futbol anlaminda. Sirf yenilmemek yeterli gayet derbi deplasmaninda. Bir gun denk gelir yenersin. Ama sirf beraberlige oyna isterse 50 yil olsun.
  • Yeni Oluştur...