xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Zaten biliyoruz. https://www.android.com/versions/nougat-7-0/ Bu ay cikisi olacak gibi konusuluyor bi cok portalda, heycanla bekliyor muyuz? Hayir ama bi kac beklentimiz illa ki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bundled notifications fena değilmiş, gerisi zaten var gibi bir şey şu an hehe. swift özellikleri default olmuş. multi-window zaten mevcut samsunglarda falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bütün LG arayüz özelliklerini ekleyip 7 yapmışlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yeni notification bar baya kullanışlı. split screen gelmiş o güzel. onun dışında şu da baya iyi diyebileceğim bir özellik aklıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 security update'ler mobile data wi-fi demeden iniyor galiba bunu deneyebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Evet öyle google play her versionu otomatik yüklüyor net tipinden bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Default öyle yani özel bir ayarı var mı bilmiyorum ama sadece gp kendini otomatik güncelliyor internete bağlandığı an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Raw foto gelir belki diye dusunduydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 5 versionunda geldi lan o manual camera falan indir bayağı bi programda da var raw image olayı ilk lg g4 ile gelmişti heralde o olay (stock cam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ne zaman gelir bu benim telefona yav lg g5 fdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bu listelenen özellikler lg g2 den beri var zaten :/ ben mi bişi kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ad3m said: 5 versionunda geldi lan o manual camera falan indir bayağı bi programda da var raw image olayı ilk lg g4 ile gelmişti heralde o olay (stock cam) sonylerde yoq :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Nasıl sony de yok z5 serisinde fln var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 z5 premiumda yok. normalinde varsa bilmiyorum. veya ben bulamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 senko said: ad3m said: 5 versionunda geldi lan o manual camera falan indir bayağı bi programda da var raw image olayı ilk lg g4 ile gelmişti heralde o olay (stock cam) sonylerde yoq :( 5 veya plus ise android manual camera indir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sony'de camera2 api var ama raw desteği yok ya. nougat ile gelir umarım çünkü foto işlemesi bildiğin çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 hiç yeni özellik yok. diğer markaların dikkat çeken özellikleri saf androide/nexus'a eklenmiş. performans, pil ve güvenlik ne kadar upgrade olmuş bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Nuga demisken HTC Bolt With Android 7.0 Nougat, No Headphone Jack Launched http://m.gadgets.ndtv.com/mobiles/news/htc-bolt-with-android-7-0-nougat-no-headphone-jack-launched-1624196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ama ama courage... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 hic sevmedigim olay nougat'tada cikti ya fdfs whatsapp bildirimleri okuz gibi ust taraftan cikiyor hem de mesajlarla ah be. nasil kapaticaz bi el atin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 nougat ı gavat okudum. android-gavat diye. robottan gavat yaptılar sandım. sonra bi baktım değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2016 Gavat cikti ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 + asiri isitmaya basladi bu yazilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2016 Havalar sogudu ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2017 Ya bendeki S7 için Nougat güncellemesi gelmiş. Yapayım dedim de bok gibi olmuş interface. Orjinal Samsung arabirimi değişmiş. App logoların etrafı çerçeve olmuş, kamera iOS özentisi gibi olmuş, dropdown menü W10 beyazı gibi sıkıcı hale gelmiş felan. Geri değiştirmek mümkün değil di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar