senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 mokoko said: uygulamama özgürlüğü falan yok. trafik kurallarına uyma zorunluluğu var. Suark said: tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu abovvv suark bir de okumus etmis adamsin bari sen yapma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 :( http://www.youtube.com/watch?v=ur4QQx57_xY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 abi karatay falan örnek sadece. benim dediğim tek şey yaptığın şey kanunlarla yasaksa bunu tv için video için vs için ya-pa-maz-sın yaparsanda cezasını çekmek zorundasın. benim tepkim tamamen senin dediğin insanları biraz rahat bırakın lafınaydı. burada rahat bırakılacak bir şey olmadığını düşündüğüm için yazıyorum bu kadar. Suark said: Abi aynı eküri diyor işte karataya, aç bak nette neler var. Onun dışında Kanuni olarak yaptırım gerekiyor, suç üstü var zaten orada. De bunun konuyla alakası yok zaten. bak murry ne demiş. "Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı." mokoko said: hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında dur tekrar deniyorum aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sorieno said: Bu arada Youtube Türkiye'den para kazananların olayı cpm değil, tamamen endorse ve sponsor. Noyan'a sponsor kim olur bilemiyorum. Ali Ağaoğlu falan olabilir. Ali Koç olur bence davalarımı sağlam temellendirerek çalışırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kayserili said: İnsanın çok boş ve amaçsız olması lazım stream izlemesi için. İzleyeceğine oyna lan aynı oyunu. Yada ben yaşlandım, anlamıyorum. patide yapılmış en kötü tespitlere ilk 10'dan girdiniz tebrikler kafanız güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Abi niye yapamayasın, yaparsın işte. Sonrada cezasını çekersin. Senin benim bizim saldırmamıza gerek yok, bununla görevlendirilmiş insanlar var. Neyse tartışmaya murrayın yazdıgı acıdan bak, o olayın kanuni kısmını eleştirmiyor. benim yazdıklarım onun söylediğine istinadendi, yoksa zaten kanuni olan herhangi bişeye yaptırım gelmesi gerekiyor. muhtemelen gelmiştir o video üzerine de mokoko said: abi karatay falan örnek sadece. benim dediğim tek şey yaptığın şey kanunlarla yasaksa bunu tv için video için vs için ya-pa-maz-sın yaparsanda cezasını çekmek zorundasın. benim tepkim tamamen senin dediğin insanları biraz rahat bırakın lafınaydı. burada rahat bırakılacak bir şey olmadığını düşündüğüm için yazıyorum bu kadar. Suark said: Abi aynı eküri diyor işte karataya, aç bak nette neler var. Onun dışında Kanuni olarak yaptırım gerekiyor, suç üstü var zaten orada. De bunun konuyla alakası yok zaten. bak murry ne demiş. "Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı." mokoko said: hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında dur tekrar deniyorum aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 abi ne yaparsan yap twitch kanalının linkini buraya atmayı unutma da yayınlarını kaçırmayalım. uzun zamandır başkası adına utanmamıştım. o hissiyatı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 yav bu pintipanda benim ilkokuldaki en yakın arkadaşım :) geçen ilk defa denk geldim dedim nerden tanıyorum isimden çıkardım almış yürümüş bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aruzyon said: Sorieno said: Bu arada Youtube Türkiye'den para kazananların olayı cpm değil, tamamen endorse ve sponsor. Noyan'a sponsor kim olur bilemiyorum. Ali Ağaoğlu falan olabilir. Ali Koç olur bence davalarımı sağlam temellendirerek çalışırsam. Ya su lafin tek kotu yani ciddi oldugunu biliyor olmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ne yapacaksın bilmiyorum ama bana kalırsa şu adamı örnek almalısın Muselk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 BonePART said: Karlı bir iş için ingilizce yapmak laızm bence. şu başlıkta çok sayıda şu tavsiyeyi görüyorum. bence aşırı büyük saçmalık ya. elin adamı niye amerikalı, isveçli, hollandalı düzgün ingilizce konuşan 1000 tane yayıncı varken oturup seni izlesin kıçı kırık ingilizcenle? ha çok iyidir, gayet akıcı ve susmadan falan konuşabilecek kadar vardır ingilizcen, olabilir belki o zaman. ama işte asıl sorun bu dediğim de değil, asıl sorun şu: ingilizcede rekabet inanılmaz fazla. türkçe yayın yapan hepi topu 100 tane düzgün yayıncı vardır. ingilizcede herhalde bunun en az 50 katı falan yayıncı vardır diye düşünüyorum. diğer 1000'lerce kişiden çok daha iyi ve çok daha farklı bir şey sunman lazım ki millet seni izlesin. o iş öle "ingilizce yap yeaaaaa" diyecek kadar kolay değil yani. ha türkçe yapınca da bizim ülkemiz insanının gelenek görenekleri gereği ve çoğu izleyicinin öğrenci falan olmasından dolayı donation, sub falan alma oranınız baya düşük olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 reyou said: :( http://www.youtube.com/watch?v=ur4QQx57_xY eskiden izlemiştim. youtube gelirlerini falan gösteriyordu bu videoda galiba. düşük gözüküyor ama işte youtube türkiye'deki yayıncılara fiyatlandırması düşük. asıl olay sponsorluk anlaşmaları, ürün tanıtımları bilmemne. pintipanda güzel para kazanıyordur yani, öyle fakir edebiyatı yaptığına bakmamak lazım. bir de anlamadığım şey, sen bu işi yapıyorsun abicim iş olarak. git düzgün bir kamera al allah aşkına ya. şuna bak sözde 1080p ama bir sürü 480p'lik video şundan çok daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Aylık 600-700 tl maksimum alıyordu pintipamda. Bir videosunda gosteriyordu. Ortalaması ise 400-500 falan. Yani çok da karlı değil harcanan zaman ve emek duşunulurse. Youtube paranın yarısını alıyor zaten. Üstüne bir de o paranın aktarılmasında da kesinti oluyor. Sıkıntılı iş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Agliyorsa iyi kazaniyordur Hep aglayan aslinda kazanir arkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 oyun oynayarak zaten "aile gecindirmek" diye bir kavram olamaz ya. pewdie fln gibi 1-2 istisnayi saymazsak tabi sdf 14 yasinda baslarsin 21 yasina kadar universiteden mezun olup evin kirasini odeyebilecegin bir ise girene kadar yaparsin, belki corba paran cikar, ya da oynadigin oyunlari bedavaya getirirsin o kadar. pintipanda bence baya kaliteli yapiyor yayinlarini, ama o mall da izdiham yaratan bebe kadar deger kazanmiyo iste sdfdsf sektor ergenlerin sirtinda tasiniyor (bunu bir yergi olarak degil, olani soyluyorum) lan justin bieber bile kartla$ti artik ahah ergenler onu bile tuketti, yeni sutlaclar pesinde kosuyolar. izleme olayina gelince, catir catir izlenir abi niye izlenmesin.. ha en son stream i 1 ay once falan izlemistim ama, youtube da bi eleman var tomb raider in ilk oyunlarini oynuyor, muthis espiriler falan da yapiyor, otobuste, metroda aklima gelirse izliyorum. hem nostalji, hemde indiana jones tarzi animasyon film gibi bisey oluyo iste. ozellike vakit darligindan oynayamadigim korku oyunlarini, atmosferin hakkini vererek oynayanlari seviyorum mesela. "izlemek mallik" diyen kisilere de hakaret edemicem malesef, kutuplasma her alanda jay jay okocha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Suark said: Abi aynı eküri diyor işte karataya, aç bak nette neler var. Onun dışında Kanuni olarak yaptırım gerekiyor, suç üstü var zaten orada. De bunun konuyla alakası yok zaten. bak murry ne demiş. "Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı." mokoko said: hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında dur tekrar deniyorum aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez. abi kanuni niye büyük sda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 konuyla alakalı, last of us, heavy rain ve silent hill PT'yi izlemelik düzgün video lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Seele said: ad3m said: sıştık içine tam bir black-ice klasigi oldu gene. ben mi başlattım olm onlar başlatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 applev0dka said: kayserili said: İnsanın çok boş ve amaçsız olması lazım stream izlemesi için. İzleyeceğine oyna lan aynı oyunu. Yada ben yaşlandım, anlamıyorum. patide yapılmış en kötü tespitlere ilk 10'dan girdiniz tebrikler kafanız güzelmiş Sana ne lan benim kafamdan, değişik!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Puah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kayserili haksız değil ya. turnuva,maç vs dışında ya da oyunu almadan önce neymiş diye bakmak dışında sürekli stream takibi çok saçma geliyor bana. ergenken de kafede millet oyun oynarken izlemekten nefret ederdim. stream online yancılık bildiğin sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 oyun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 oyun izleyeceğine kendin oyna müzik dinleyeceğine kendin çal spor izleyeceğine kendin spor yap cidden cok acayip kafalar ya. neyse ki böyle sığ düşünen insanlar çok değil de insanlık ilerleyebiliyor gelişiyor güzelleşiyor. düşünsene her alanda böyle herşeyi eleştiren milyonlarca tip olduğunu aboooww hala piramitleri inşa etme aşamasında falandık sanırım. milyonların döndüğü sektörü " izleyeceğine oyna " lafınızla çürüttünüz tebrikler gerçek bir safkan türksünüz sdasfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kes lan çevrimiçi yancı hauhuehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bu zamana kadar stream izleyerek bütün oyunları oynamış kadar oldum her oyun konusunda bilgim var ama oynanışındaki zevki hiç tecrübe etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar