Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 abi düşündümde benim ne kadar boş zamanım var lan böyle ne kadar işsizmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Birinde download edip oynayabiliyorsun. Maksimum 24 saat. Diğerinde üçlü beşli gidiyor. İhtimalin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 insanlar neden instagram'da takılıyorsa aynı nedenden stream izliyor blekays. kendi standartlarında nasıl hayatı iyi yaşayan takip ediliyorsa, iyi oynayan da takip ediliyor. kendi fikri olmayanların basit magazin merakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 korede yemek yiyenler bile seyrediliyor. çok boş düşünüyorsunuz. bazen insanlar single player oynarken yalnız olmadıklarını hissetmek için bile başkasının oynayışını izliyorlar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 tostçu stream'i izliyordu bi ara buradakiler dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bob ross izlemeyelim de ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 bob ross cok iiydi ya. ama bazilari anlamaz anlamayaz bu duyguyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Streamingde sıkıntı şu. Eğer gerizekalı değilsen yeterince kalabalık toplamak zor. Gerizekalı gibi bağırıp çağırıp saçma aktiviteler yapan streamerlar (basarcos) cok adam topluyo. Bi de genel olarak Türkçe stream ve youtubeda max bi populasyona erişimin var. Karlı bir iş için ingilizce yapmak laızm bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Suark said: misal altin elbiseli adam izliorm is yerinde arka planda evde acip izliorm falan sirf muabbeti izlemek icin yani Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı. https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 e iyide adamin dedigi yanlis mi? Dogru diyor ama kendi uygulamiyor, uygulamama ozgurlugu de var zaten. Hani bi suru konuda elestirilirde su konu cok sacma geliyor bana, rahat birakmak lazim insanlari biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 uygulamama özgürlüğü falan yok. trafik kurallarına uyma zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu sigara icmeyin diyen doktorlarda sigara icmesin o zaman lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tmUPwm-oYkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Sigara içen doktorun zararı kendisine. Burada potansiyel katil olan bir adamın söylemleri ve eylemleriyle mukayese ediyorsun. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 sadece vidyoyu atmak istedim trafikte hayvanlık yapan herkes duvara çarpıp ölür inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Suark said: tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu sigara icmeyin diyen doktorlarda sigara icmesin o zaman lol. sigara içmek kanunlara aykırı değil. ama sigara içmenin yasak olduğu bir yerde sigara içmek kanunlara aykırı. sigara içmeyin diyen doktor gidip sigara içilmeyecek yerde sigara içip bunuda internete koyuyorsa bu örneği verebilirsin benim söylediğim şeye karşılık. saçmalamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Ama bu bu noyanın topakıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 sıştık içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Minör sarsıntılarla gelecek olan majör dramayı tetiklemeye çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Yahu karistiriyorsunuz. İşin kanuni boyutunu demiyorum ben. Bu videodakiler kanuna aykırı olmasaydıda bu adam eleştirilecekti. Neden? çünkü söylediklerinin tersini yapıyor. Hatta daha da ötesi, bu adam bunları söylemiyor olsa, hiç youtup kanalı olmasa falan kimse takılmayacaktı bile. Hıyarın biri denilip geçilecekti. Sorun adamın birşeylr yapıyor olmasında. Bişey yapıosan, cezasını çekiceksin tr de. Ek olarak, sigaranın başkalarına da zararı var. Tam üstüne oturan örnek işte. Kanuni olarak yasalda olsa zararlı dimi? adam zararlı diyor, içme diyor. Sonra gidip kendi içiyor. Bi ara canan karatayın yediklerine takılmıştı millet, halbuki kadın tv ye çıkıp bişiler demese kimse takılmayacak. O yüzden burda sorun bu, insanların diğer insanları olaylar üzerinden değil, kim oldukları üzerinden yargılamaları. mokoko said: Suark said: tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu sigara icmeyin diyen doktorlarda sigara icmesin o zaman lol. sigara içmek kanunlara aykırı değil. ama sigara içmenin yasak olduğu bir yerde sigara içmek kanunlara aykırı. sigara içmeyin diyen doktor gidip sigara içilmeyecek yerde sigara içip bunuda internete koyuyorsa bu örneği verebilirsin benim söylediğim şeye karşılık. saçmalamayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ad3m said: sıştık içine tam bir black-ice klasigi oldu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında dur tekrar deniyorum aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Suark sen de twitch, youtube falan mecralarına aksana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ana fikir sonunda "O yüzden burda sorun bu, insanların diğer insanları olaylar üzerinden değil, kim oldukları üzerinden yargılamaları." mokoko said: hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında @sorieno beybi ben izleyiciyim ya starcitizen videosu düşsede izlesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Abi aynı eküri diyor işte karataya, aç bak nette neler var. Onun dışında Kanuni olarak yaptırım gerekiyor, suç üstü var zaten orada. De bunun konuyla alakası yok zaten. bak murry ne demiş. "Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı." mokoko said: hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında dur tekrar deniyorum aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar