Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Yayıncılığı Önerileri

Aruzyon

Öne çıkan mesajlar

Streamingde sıkıntı şu. Eğer gerizekalı değilsen yeterince kalabalık toplamak zor. Gerizekalı gibi bağırıp çağırıp saçma aktiviteler yapan streamerlar (basarcos) cok adam topluyo. Bi de genel olarak Türkçe stream ve youtubeda max bi populasyona erişimin var.
Karlı bir iş için ingilizce yapmak laızm bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

misal altin elbiseli adam izliorm is yerinde arka planda
evde acip izliorm falan

sirf muabbeti izlemek icin yani

Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı.

https://www.youtube.com/watch?v=wzbFTW3BRhU
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu

sigara icmeyin diyen doktorlarda sigara icmesin o zaman lol.

sigara içmek kanunlara aykırı değil. ama sigara içmenin yasak olduğu bir yerde sigara içmek kanunlara aykırı. sigara içmeyin diyen doktor gidip sigara içilmeyecek yerde sigara içip bunuda internete koyuyorsa bu örneği verebilirsin benim söylediğim şeye karşılık. saçmalamayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu karistiriyorsunuz.

İşin kanuni boyutunu demiyorum ben. Bu videodakiler kanuna aykırı olmasaydıda bu adam eleştirilecekti.
Neden? çünkü söylediklerinin tersini yapıyor.
Hatta daha da ötesi, bu adam bunları söylemiyor olsa, hiç youtup kanalı olmasa falan kimse takılmayacaktı bile. Hıyarın biri denilip geçilecekti.

Sorun adamın birşeylr yapıyor olmasında. Bişey yapıosan, cezasını çekiceksin tr de.

Ek olarak, sigaranın başkalarına da zararı var. Tam üstüne oturan örnek işte.
Kanuni olarak yasalda olsa zararlı dimi? adam zararlı diyor, içme diyor. Sonra gidip kendi içiyor.

Bi ara canan karatayın yediklerine takılmıştı millet, halbuki kadın tv ye çıkıp bişiler demese kimse takılmayacak.

O yüzden burda sorun bu, insanların diğer insanları olaylar üzerinden değil, kim oldukları üzerinden yargılamaları.
mokoko said:

Suark said:

tamam iste o zaman polis keser cezasini. o isin baska boyutu

sigara icmeyin diyen doktorlarda sigara icmesin o zaman lol.

sigara içmek kanunlara aykırı değil. ama sigara içmenin yasak olduğu bir yerde sigara içmek kanunlara aykırı. sigara içmeyin diyen doktor gidip sigara içilmeyecek yerde sigara içip bunuda internete koyuyorsa bu örneği verebilirsin benim söylediğim şeye karşılık. saçmalamayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı ben senin ne demeye çalıştığını cidden hiç anlamadım şu son mesajında

dur tekrar deniyorum

aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ana fikir sonunda

"O yüzden burda sorun bu, insanların diğer insanları olaylar üzerinden değil, kim oldukları üzerinden yargılamaları."
mokoko said:

@sorieno
beybi ben izleyiciyim ya
starcitizen videosu düşsede izlesek
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aynı eküri diyor işte karataya, aç bak nette neler var.

Onun dışında Kanuni olarak yaptırım gerekiyor, suç üstü var zaten orada. De bunun konuyla alakası yok zaten.

bak murry ne demiş.

"Kıronun teki. Yıllarca güvenli sürün, hız yapmayın, terbiyeli olun diyip sonra şöyle salak salak hareketlere girişmek... Zaten bu adamdan sonra hafif sıyırıp geçti diye ağlayan, zırlayan bunları da yutuba yükleyen mallar piyasaya çıktı."

mokoko said:

dur tekrar deniyorum

aksine adam eğer kanuna aykırı bir şey yapmasaydı kimse hiç bişi diyemezdi adama. kendi dediği şeyleri yapmak zorunda değil sırf olması gerekeni söylüyor diye. senin örneğinden gidiyim. canan karatay bi sürü şeyi yemeyin diyor sora lahmacun yerken yakalanıyor. bu lafa kimse bir şey söyleyemez. kadın sağlıklı yaşam için bunu bunu yapın diyor. kendisi sağlıklı yaşamak istemiyorsa yada farklı bir düşüncesi varsa dediğini yapmak zorunda değil. yapmadığında da kimse bir şey diyemez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...