pontipati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 bu pizzacılardaki gibi elma dilim patates yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor =( nedir nasıl yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 takipteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 https://img-carrefour.mncdn.com/mnresize/300/300/faces/Picture/20243_0.png fırına atıp 20-25 dk pişiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 onlar fritözde yapıyor sen de fırında yapacaksan elma dilim doğra patatesleri, bitkisel yağ ve tuz ile bi karıştır tepsiye yağlı kağıt üstüne yay 180 derecede pişene kadar bekle atla deve değil dünyanın en kolay şeyi şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 dediğin gibi yaptım olmadı. derecesi 220 de yaptım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 daha çıtır olmasını istersen dendiği gibi yağlı kağıda dizip atacaksın direk fırına, yumuşak olsun istiyorsan bi tane fırın poşetinin içine koy, poşete bir kaç tane delik aç onun içinde yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 birde onların olayı kullandıkları baharat karışımı ve nasıl baharata buladıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 fırında tavuk için olan toz soslardan barbekü olanı var, patatese de iyi gidiyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 baharatlarının bi olayı yok sen de yaparsın keyfine göre kızmızı toz biber kekik karabiber kimyon vs karıştır keyfine göre piştikten sonra geniş bi kaseye al patatesleri baharatı ustune komple at sonra havaya ata ata karıştır olur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 cheddar peyniri de lazım onagörsel kötü çıktı ama tadı efsane .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 birde yumurta kırdık mı üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 zeytinyağı kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 zeytinyağı çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 yağda kızarmış hiç bişeyi yeme. zeytinyağıyla hiç yapılmaz çabuk yanar. fırında yap mis gibi he daha güzel hem daha sağlıklı. zeytinyağıda komili 1lt sızma 30 tl. günde 3 yemek kaşığı yeter kahvaltı tabağının üstüne serpmeye. 1 ay gidiyor hemen hemen. bazen kampanya oluyor 2lt si 35 tl felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Çıtır çıtır istiyorsan önce fritözde kızartacaksın biraz; sonra soğuyunca tekrar kızartacaksın. Fırında olan çıtır olmaz. Fırında yapacaksan da aynı Fistan'ın dediği gibi yap, yağa baharata bula yağlı kağıdın üzerine diz. 220 dereceyle 180'in tek farkı aynı sürede 220 derecede dışının daha sert olması olacak. Bence patatesi yemenin en güzel yolu önce mangal yapıp patatesi de folyoya sarıp közüne gömmek. Pişince çıkan patatesi ranch sosla falan gömeceksin :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 pontipati said: bu pizzacılardaki gibi elma dilim patates yapmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor =( nedir nasıl yapmak lazım? http://foodwishes.blogspot.co.uk/2012/11/patatas-bravas-fierce-up-your-fries.html?m=1 sunu dene bi ara hic pisman olmazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 patatesin kalitesi de ödenemli, ayrıca kızartmalık olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Aluriel said: http://foodwishes.blogspot.co.uk/2012/11/patatas-bravas-fierce-up-your-fries.html?m=1 sunu dene bi ara hic pisman olmazsin direkt ispanyol koylu atistirmaligi..bu arada o islerde patatesin cinsi cok onemli..elemanlarda 10 cesit patates var.ha diyince manavdan alabiliyor..sende bende bimde ne varsa o.. bulabilirseniz sunlardan alin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Dünyanın en basit ve en lezzetli buna ek olarak olabilecek en sağlıklı yöntemini veriyorum yazın şimdi... *Yukarıdaki superfres elma patatesi alıyorsun. *Fırın tepsisine yağlı kağıt seriyorsun. *Patatesleri yağlı kağıda koyarak; üzerine kimyon+kekik+kırmızı pul biber+tuz koyuyorsun göz kararı. Bu baharatlar çok önemli. *Üzerine 1 yemek kaşığının yarısı kadar. Yada yarısından çok hafif fazla ayçiçek yağı döküyorsun. *Baharatlar ve yağ ile patatesleri mıncıklayarak harmanlıyorsun. Tüm yağ ve baharat yayılsın patatese. *Fırını olabilecek en yüksek dereceye ayarlıyorsun. 250C turbo murbo allah ne verdiyse ısıtıyorsun fırını alev gibi olana kadar. Çok ısıtman lazım ki patates yağı çekmesin - yumuşamasın. Patatesleri veriyorsun fırına göz kararı arada sırada bakıyorsun patateslere. Muhtemelen 10dk içerisinde pişmiş olacaktır. Ara sıra fırın tepsisini maşa ile tutup şöyle bir salla.. En az yağ kullanarak patates yemiş oluyorsun tadından ödün vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 patatesle allah bile yapılır ya. ama gidip köylü gibi haşlayıp yemek mis gibi. haşla soy ez içine bir şeyler(tavuk, köpek, dana, deve) at falan. ne yağmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Dondurulmuşlar arasında en iyisi Feast Acılı Elma Dilim ya, kesinlikle deneyin. Yumuşak istiyorsanız 200 derece, iyice haşlanmış patates gibi olsun diyorsanız üstüne çok azıcık su serpebilirsiniz. Çıtır olsun istiyorsanız 220 derece, daha da çıtır olsun istiyorsanız çok azıcık yağa bulayabilirsiniz ama pek gerek yok. 25 dk da filan pişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 atican köze patatesleri yavas yavas pisicek tadını en guzel oyle alirsin pattisin ustune de kekik atican ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Az yumşayana kadar haşlayıp, sonra dilimleyip tereyağında çevirin. Baharatlandırıp götürün. Pizzacıdaki gibi istiyorsan onu bi buzlu su yöntemi var videoları var yt de ordan bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 OP pizzacıdaki gibi istemiş, yarım kaşık yağla yap en sağlıklısı bu demişsiniz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 sbarronun baharatlı patatesinden yiyin. bilmiyorum her pizzacı aynımı yapıyor sbarronunki özelmi ama harika. fırında yapıyolar sanırım çünkü yağ tadi gelmiyor kabuğu semsert çıtır içi yumuşacık irmik helvası gibi. sen sipariş verince yapmıyolar zaten hazırda oluyor hep o yüzden fırında sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar