Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aramexle gelen ürün bugün elime ulaştı, ayın 6 sında Amazon bunlara veriyo kargoyu, o günden 12 sine kadar update olmadı hiç bir şekilde, ayın 12 sinde tr e giriş yaptığına dair update geçiyor, 13 ünde teslim ediyolar. Garip bi firma.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
amazon.de’ye iade için kargoyu hangi firmayla göndermek lazım? 0.8kg bişi. yurtiçi kargo 40 euro civarı fiyat çekiyo. kargogo diye ilk defa duyduğum bi yer 20 dolar.
aslında ödemeli göndermek istiyorum da adamlara ticket açma yolunu ulamadım resmen
Mesaj tarihi:
geçen ben iade talebinde bulundum .com
gönderin kargo parasını yatırırz dediler
amerikaya dedim kargo çok tutuyo
e o zaman göndermeyin kalsın sizde paranız iade dediler asds
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mekanik klavye icin sunu aldim:
https://www.aliexpress.com/item/Ergonomically-Design-Black-Soft-Gel-Wrist-Raised-Hands-Rest-Support-Pad-Cushion-For-PC-Keyboard-Office/32580673032.html?aff_platform=aaf&cpt=1516924092745&sk=6mia6uv&aff_trace_key=7e1e1e0c35014413a417e6115a2b4a3d-1516924092745-09369-6mia6uv&terminal_id=3fa1430dc6bd4864812ffbfaad673f29

tavsiye ederim.

corsair strafe red ile kullaniyorum.
Mesaj tarihi:
US'ten şunu aldım ben, 30 dolara baya worth mekanik klavye. kalite baya iyi plastik değil metal, keyler iyi gayet mx green tarzıymış sanırım ben baya memnunum

https://www.amazon.com/Redragon-KUMARA-Backlit-Mechanical-Keyboard/dp/B016MAK38U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1516925727&sr=8-2&keywords=redragon+k552
Mesaj tarihi:
blizz store dan bişeyler almiştim =) fedex ile g elmiş 15gundur gumruge takilmiş duruor. bunlar bana ne kadar iteleyecekler bi tahmin edebilecek varmi? birde 20 gun icinde almazsam sanirim gg oluomus , o zmn benden sacama sapan bir ucret isteme sanslari kalmiyor dimi? bilen varsa help plz = ) pazartesiyte kadar bilgide vermiolar
Mesaj tarihi:
sikeyat varda sacma sapan seyler var https://www.sikayetvar.com/fedex-gumruk-ucretleri 60 dolarlik sey icin 1250 tl istemişler falan :) boyle bi ucret cikartirlarsa sanirim kargoyu almamak en mantiklisi. 20 gun almazsan sanirim el koyuyorlarmiş bişey odemeden kurtuluyormussun
Mesaj tarihi:
Miraul said:

blizz store dan bişeyler almiştim =) fedex ile g elmiş 15gundur gumruge takilmiş duruor. bunlar bana ne kadar iteleyecekler bi tahmin edebilecek varmi? birde 20 gun icinde almazsam sanirim gg oluomus , o zmn benden sacama sapan bir ucret isteme sanslari kalmiyor dimi? bilen varsa help plz = ) pazartesiyte kadar bilgide vermiolar

blizz store'dan tshirt almak istiyorum ben de, ne kadar geliyo kargo falan? $24 tshirt fiyati.
Mesaj tarihi:
said:
Avrupa Birliği ülkelerinde genel olarak bu oranın 22 euro olarak uygulanması nedeniyle Türkiye'de de bu yönde düzenleme kararı alındı

Devletimiz Avrupayı bilimi yakından takip ediyor , çekemiyorsunuz dimi?
  • Yeni Oluştur...