pulkas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Masticore said: fiyat & perf. cok güzel mouse olur da sipariş verirseniz .com'dan 1 tane atın sepete https://www.amazon.com/gp/product/B013WC0P2A/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 touchbarlı mackbook proya normal usb mi takıyo o? https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71bZD01EfLL._SL1280_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 gördüğün gibi takmamış duruyo öyle yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Hissediyor, oyle muhtesem bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 burda çok konuştuk buraya yazayım corsair strafe klavyenin tuşlarının birinin ışığı söndü, sanırım alttaki led patladı lul :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 oha led dediğin şeyin ömrü 50.000 saat civarı ortalama. okadar zamandır kullanıyor olamazsın heralde sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yani her şeyde olduğu gibi led de bozulabiliyor :D aralarda 500-1000 saatte giden outlier'lar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 gözyaşın akmıştır apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 mokoko said: oha led dediğin şeyin ömrü 50.000 saat civarı ortalama. okadar zamandır kullanıyor olamazsın heralde sadfasdf yok ya geçen black friday almıştım. geçen film izlerken klavye ışını kapatıyordum üst üste hızlı bastım ışık ayarı tuşuna o ara gitti sanırım. öyle çok ampul patlatmışlığım da var sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 razer blackwidow chroma var bende , onda da aynen 2 tuş ledi önce senkrondan çıktı sonra öldü. Daha 1 sene olmamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 manly tears... :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 ayakkabının satıcısı amazon diil start fitness diye alakasız bi yer. ayakkabıyı başka yerde bulamıyorum. 167 eur. kan alırlar mı gümrükte ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 bu soruyu bininci soran olmaktan nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Aynı üründen kaç adet alabiliyoruz ya sınırı ne bunun? Gümrük vergisi ödememek için sormuyorum, ödeyelim ama gelir mi yani bana. Tanesi 300 400 dolar arası 5 adet aynı üründen alsam mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Direk ticari algılanır. Tek seferde 2-3u geçmesin mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 "Diğer taraftan, kıymeti 1500 avro'yu geçmemek şartıyla, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen eşyanın bir gerçek kişiye gelmesi, ticari miktar ve mahiyet arz etmemesi ve miktarının diplomatik eşya ve yolcu eşyası hariç olmak üzere brüt 30 kilogramı geçmemesi gerekmektedir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 tiLi said: ayakkabının satıcısı amazon diil start fitness diye alakasız bi yer. ayakkabıyı başka yerde bulamıyorum. 167 eur. kan alırlar mı gümrükte ne olur? amazon değilse "prepare to fight" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 amazon.de de gene free shipping var 50 oyro üstüne bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 hiç gitmedi ki, her zaman var o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 hade ya ben dikkat etmemişim o zaman black friday diye heyecanlandım kusra bakmayın asdfasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 gonderdikleri urun sayisi o kadar azaldi ki hicbir faydasi kalmadi .de'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 .de'de her zaman checkout ekranını kontrol edin. bazı ürünler ana sayfasında gönderilmiyo gösterse de gönderiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yine de eskisi kadar urun yok. bazilarini direkt tr distributorlerinin engelledigini dusunuyorum. mesela dxracer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ben bulamıyorum .de de TR ye gönderilen ürün. işime yarar ne varsa bakıyorum checkout da gönderilemiyor diyor. vazgeçtim yeter. eskiden ne güzel bebek için ıvır zıvır bir sürü şey alıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 abi özellikle bu haftada ürünler gönderilmiyor dese bile amazon göndereceğini en azından zorlayacağını açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar