Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

samaella said:

Freeshoplara da düzenleme gelmiş.

Eskiden alkol derecesi yüzde 22'yi geçen içkiler 1 litre, geçmeyenler ise 3 litreye kadar alınabilirken, yeni yönetmelikle ulaşım aracı sürücü ve hizmetlileri için bu miktar, en fazla 1 litrelik 1 adet alkollü içki şeklinde değiştirildi. 3 karton olan alınabilecek sigara miktarı 1 kartona, 600 ml olan parfüm miktarı ise 120 ml'ye düşürüldü.

Türkiye'den çıkış yapan yolculara bu oran 3 katı olarak uygulanacak.

Bu haber eksik/çarpıtmalı yayınlanıyor tık alsın diye, bold kısımdan anlaşılacağı üzere çakal hosteslerin bavul ticaretini etkiliyor sadece.

benim gazım ve dikkatsizliğim olmuş o halde özür.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

abi bookinginki resmen siparis ustune olan durumdu..

isin ilginci acaba mi ki dedikleri atak kendi tabutlarina caktiklari civi oldu..

zaten turist yok ..belki bize gelirler dedikleri atakla olmayan turisti de kacirdilar..ingiliz yine bookingle geliyor..ben yanimdaki otele bookingle gelemiyorum..ama sallaya sallaya kapidan girip de kalmaya calissam % 30 fazla odemek zorundayim..haliyle gitmiyorum..

2 hafta once bookingden otel rezerve yaptım. Yapmadan oncede oteli arayip fiyat sordum, bana booking fiyatından 20% fazlasını soylediler.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

BiTcH_oFBaT said:

kendi sattığı ürünleri burada vergi yüzünden kazık bir şekilde satacak. uk veya başka yerde olan ve tr'de olan ürünleri sadece tr adresinden almana izin verir mantıken. olmayanları gönderir ama. sonuçta o ürün satılmıyor. yalnız eğer hepsiburada ile bir ortaklık söz konusuyla hepsiburada+amazon markalı ürünlerde olabilir sadece. sonuçta hepsiburada da amazon mantığında satış yapıyor.

Biz zaten vergi odeyip aliyoruz herseyi. 30€ ogumruk limiti yine de hersey tr'den ucuz oluyor.

işte artık buna da izin vermez.

ne kadar ucuza geliyor peki? az çok?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ahanda gelmiş :p

Ağustos ayının başında ABD merkezli online perakende devi Amazon`un Türkiye pazarına girmek için görüşmelerde bulunduğu iddia edilmişti. O iddialar netlik kazanıyor. Küresel ticaret sitesi Türkiye’de şirketini kurdu. Kadro çalışmalarına başladı. İddiaya göre Hepsiburada.com`un eski CEO`su İlker Baydar ile görüşmeler de sürüyor.

http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/amazon-turkiyeye-geldi/73000/73049/
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsiburada'nın CS bildiğin kabus. Amazon'un CS politikaları global olduğu için buraya gelirlerse de gene aynı şekilde olur, pahalı mahalı gene hiç yoktan iyidir.

Tabi Avrupa ve Amerika Amazon'u göndermeyi bırakırsa sıkıntı büyük.

Çomarların isim ve kredi kartını banlıyorlar, sorun yaratmaz. Benzer çomarlığı yapan gene bissürü adam var yabancı ülkelerde de.
Sosyal ağlarda paylaş

abi şu alman amazonun tr operasyonunu yürüten türk adam varmış, o tarz bi herif gelmedikten sonra bu işin başına, burdan adam bulup yönetici olarak oturturlarsa eski tas eski hamam devam eder gibi, amazon çakması bi oluşum olur. He tabi amazon da mal dğl, kendi mottosu "iyi hizmet" olduğundan, hani belki bi şekil amazon kalitesi görülebilir, parası bol olduğu için sağlam stok yapabilir buraya, burdan araplara da satış yapabilirler vs vs. İnş boka sarmaz, he bide diğer amazonlar gönderimi kapatmasında, trde var mk satmıyoz size diye.
Sosyal ağlarda paylaş

HB resmen leş ya, şansınıza ürün doğru dürüst gelirse eyvallah. Sorun çıktığı an ayvayı yediniz. HB'yi satında almasın, kendi markasından yürüsün, o reputasyonu yemeğe değmez.

hürriyet bile haberini girmiş gerçi, harbi hb yi mi bağlamaya uğraşıyorlar nedir.

http://www.hurriyet.com.tr/amazondan-turkiye-hamlesi-40564139

Para Dergisi’nin haberine göre dünyanın en büyük alışveriş sitesi Amazon.com Türkiye'ye giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde somut adımını atan Amazon Türkiye'de resmen bir şirket kurdu. Amazon Turkey Services Yönetim ve Destek Hizmetleri Limited Şirketi unvanlı şirketin merkezi Beşiktaş görünüyor. Şirketin hakim ortağı ise Lüksemburg merkezli Amazon Europe Core Sari. Yani Amazon Turkey, Avrupa'ya bağlı olarak hizmet verecek.

Şirketin gündeminde Türkiye'de satın alma da bulunuyor. Bu olmaz ise sıfırdan yapılanma gerçekleştirilecek. Amazon Türkiye, kadrolaşma çalışmaları da başlatılmış durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

turkiyede e ticaret doyuma ulasmadi daha, cok fazla eksik ve acik var bunun yaninda avm lerdeki cekilme simdiden basladi

olcek ekonomisi iste, pazari ele gecirebilir gayet. girdigi her yere agresif girip zaten zarari goze aliyor, toz duman kalktiginda ise bir amazon kaliyor ortamda sonra opuyor iste tekel konumuna gelince :p

bide bundan cok uluslararasi shipmentlari duzenlesin o bile yeter. amazon.co.jp misal bizim gumruk isleri ile ugrasmadigindan guvenip 30 euro ustu birsey alamiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...