Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amazon.de Ücretsiz Kargo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sana gelen eleman çok bağlıymış iş kurallarına. normalde bırakıp gidiyor bizim ups. depocu haber vermezse malım nerde diye satıcıya carladıktan sonra öğreniyorum paketin aslında 1 hafta önce geldiğini.
Mesaj tarihi:
sen de ne zaman birseye cemkirsen forumda, lehinde sonuclaniyor..

korkarim 3 gune kadar benim neden kiz arkadasim yok..yumusak sese hasretim..banyo fayanslarini kirdim..diye inceden girmeye baslayacaksin..
Mesaj tarihi:
senko said:

problem solved diye mail geldi sdf
amazon bişiler yapio ya hayırlısı
50euroluk şeyin masrafı da bi 50euro olacak muhtemelen bana gün sonunda.

Genelde paket ülkeyi erk etmeden zarar vs görürse, amazon ülkeden çıkmadan müdahale edip yenisi ile değiştirip öyle yolluyor sana.
Sana olan da o ;)
Mesaj tarihi:
senko said:

problem solved diye mail geldi sdf
amazon bişiler yapio ya hayırlısı
50euroluk şeyin masrafı da bi 50euro olacak muhtemelen bana gün sonunda.
Olm bilmiyorsun bari publicte yapma şunu ahahah.

Hiç bir şey girmeyecek rahat ol, ne ödediysen o.
Mesaj tarihi:
Raylen said:

VoodooRush said:

Bizim gümrüktekiler daha ziyade videodaki tarz işlerle uğraşıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_1Rr7VfDmDk&

abi sesteki o titreme hahahah

Abi bu cinayet sebebiymiş ama ya. Bildiğin adama maddi zarar ettiriyolar. O aldığı ürünler collectible. Kutusu yoksa değeri %50 düşüyor. Adam dava açsa kazanır bile belki.
Falçatayla kutu açmak nedir abi. Koliyi aç falçataylada içindeki kutunun açıldığını ilk kez gördüm yani.Oyun kutularını kesmiş felan davarlar resmen.
Ben olsam basardım cevizlibağdaki yerlerini.
Mesaj tarihi:
Ben sanmıyorum ya hakim ne var la kutusu yırtılmış buna dava mı açıyorsun falan der

Gerçek antika bişi olsa atıyorum 100k'lık falan ona zarar verilmiş olsa neyse de, joystick falan yani ahaha
Mesaj tarihi:
allahin comarlari collectible vs yi gectim kultur urunlerinden ne kadar anliycak? ben 2000 lerin ortasi ilk disardan urun alamaya basladigimda bir insanin neden yurtdisindan ucuz ayakkabi ve elektronik disinda birsey getirdigini o zamanda beyinleri almiyordu.

http://i.imgur.com/GAAShtF.jpg

jelatin olmasina ragmen falcata ile hasar yemis bir collectible iste, simdi bunun neyini mahkemeye vericen? kapakta boylu boyuna bir cizigi mesele ediyor diye dalga gecerler birde, jelatin yirtildimi degerinin gittigini nereden bilicek?

adamalrin kafasinda en zorladiklari durumda bile icindeki CD onemli baska bisi diil, cek internetten mp3 dinle derler.

comaristanda hayat 101 bunlar
  • Yeni Oluştur...