Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sana gelen eleman çok bağlıymış iş kurallarına. normalde bırakıp gidiyor bizim ups. depocu haber vermezse malım nerde diye satıcıya carladıktan sonra öğreniyorum paketin aslında 1 hafta önce geldiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 benim ürün ingiltere gümrükte takılmış bişi yapmam gerekiyor mu? ordaki gümrüğe ayrı burdakine ayrı mı vergi vermem gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Nereden öğrendin İngilterede takıldığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 amazon'un sitesinde söylüo. 9 hazirandan beri waiting durumunda ingiltere gümrükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 problem solved diye mail geldi sdf amazon bişiler yapio ya hayırlısı 50euroluk şeyin masrafı da bi 50euro olacak muhtemelen bana gün sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 sen de ne zaman birseye cemkirsen forumda, lehinde sonuclaniyor.. korkarim 3 gune kadar benim neden kiz arkadasim yok..yumusak sese hasretim..banyo fayanslarini kirdim..diye inceden girmeye baslayacaksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 onun nedeni belli ya sdf banyoda fayans kalmadı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2017 senko said: problem solved diye mail geldi sdf amazon bişiler yapio ya hayırlısı 50euroluk şeyin masrafı da bi 50euro olacak muhtemelen bana gün sonunda. Genelde paket ülkeyi erk etmeden zarar vs görürse, amazon ülkeden çıkmadan müdahale edip yenisi ile değiştirip öyle yolluyor sana. Sana olan da o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 senko said: problem solved diye mail geldi sdf amazon bişiler yapio ya hayırlısı 50euroluk şeyin masrafı da bi 50euro olacak muhtemelen bana gün sonunda.Olm bilmiyorsun bari publicte yapma şunu ahahah. Hiç bir şey girmeyecek rahat ol, ne ödediysen o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 amazon degilmis yalniz satici. girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Dün amazon bana almanca mail attı. Mayıs ayındaki alışveriş için export ücretinin 5 eurosu fazla olmuş, onu iade edecez dendi. İyi dedim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 toggie said: amazon degilmis yalniz satici. girebilir.fulfilled by amazon onun aldığı şey, gidip başka bir yerden almadıysa tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Raylen said: VoodooRush said: Bizim gümrüktekiler daha ziyade videodaki tarz işlerle uğraşıyor. https://www.youtube.com/watch?v=_1Rr7VfDmDk& abi sesteki o titreme hahahah Abi bu cinayet sebebiymiş ama ya. Bildiğin adama maddi zarar ettiriyolar. O aldığı ürünler collectible. Kutusu yoksa değeri %50 düşüyor. Adam dava açsa kazanır bile belki. Falçatayla kutu açmak nedir abi. Koliyi aç falçataylada içindeki kutunun açıldığını ilk kez gördüm yani.Oyun kutularını kesmiş felan davarlar resmen. Ben olsam basardım cevizlibağdaki yerlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Türkiye'de dava kazanırsın tabii :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Türkiyede kazanırsın abi sıkıntı yok. 5 sene sürer sadece asdasf: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 binlerce kutuyu açıp bakıyolar düzgün açmaya çalışmazlar heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Ben sanmıyorum ya hakim ne var la kutusu yırtılmış buna dava mı açıyorsun falan der Gerçek antika bişi olsa atıyorum 100k'lık falan ona zarar verilmiş olsa neyse de, joystick falan yani ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 hakime gitmez bile savcıdan azar yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 belki iade edeceksin..kutusu zarar gordu diye geri almiyorlar ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Kutusu zarar gördü diye almayip topu ptt'ye atabilir misin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 wholefoods'u da aldı adamlar oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 allahin comarlari collectible vs yi gectim kultur urunlerinden ne kadar anliycak? ben 2000 lerin ortasi ilk disardan urun alamaya basladigimda bir insanin neden yurtdisindan ucuz ayakkabi ve elektronik disinda birsey getirdigini o zamanda beyinleri almiyordu. http://i.imgur.com/GAAShtF.jpg jelatin olmasina ragmen falcata ile hasar yemis bir collectible iste, simdi bunun neyini mahkemeye vericen? kapakta boylu boyuna bir cizigi mesele ediyor diye dalga gecerler birde, jelatin yirtildimi degerinin gittigini nereden bilicek? adamalrin kafasinda en zorladiklari durumda bile icindeki CD onemli baska bisi diil, cek internetten mp3 dinle derler. comaristanda hayat 101 bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Göremedim la çiziği. Full boyutunu açamadım ama belki orda belli oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 buyuk ac, boydan boya cizmisler on yuzunden jelatin acmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2017 abi adamlarin hayati mutsuzluk, mutsuz etmek ve de zarar vermek ustune kurulu. eglenmeyeceksin, hedeflerin olmayacak, mutsuz olacaksin... comarlik zor zanaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar