miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Yaw benim suçum ne,ben ücretsiz verin vs demedimki :hem indirim yapmıyorsunuz hem KDV yi dusmuyorsunuz üstüne birde beni gumrukle ugrastirip para istiyorsunuz dedim.Parami iade etseler yeterdi devamı onların extrasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 tek suçlu sensin, amazon keşke yardımcı olmasaydı sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Ne hakla indirim istersin ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 indirim sartlarina baktin mi, hangi kosullarda var diye? hayir. kdv indirimi hangi durumlarda uygulaniyor onu biliyor musun? hayir. insallah amazon'dan banlarlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 amazon prime açılsada alaman versiyona şu çomarlardan kurtulardı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Amazon kullanıcıları banlıyor tek tek, ülkeye gönderimi kapatmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 miyaw33 said: Yaw benim suçum ne,ben ücretsiz verin vs demedimki :hem indirim yapmıyorsunuz hem KDV yi dusmuyorsunuz üstüne birde beni gumrukle ugrastirip para istiyorsunuz dedim.Parami iade etseler yeterdi devamı onların extrasi benim suçum ne diyor ya utanmadan :( ooooooooof ooooooooooooofffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 kimse 2017 yılında mp3 player siparişi vermiş olmasına takılmamış, o enteresan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 takılan takılmış ama sen okumamışsın demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Miraul said: amazon.de bibok yollamior artik zaten saka gibi yollamıyor gozukuyor ürünün ekranında fakat son ödeme kısmında problem çıkartmıyor ürünlerin çoğu. denemek lazım tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 %10 ihtimalle dediğin oluyor. denemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 https://www.amazon.de/Melitta-1010-06-Easy-Therm-Kaffeefiltermaschine/dp/B016JWRCAS/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1496663932&sr=8-2&keywords=Melitta+1010-06+Easy+Therm filtre kahve makinesi sundan aldım 2 tane ramazan pidesi indirimi ile 95 liraya fln. geldi tanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Güzelmiş. Ben de çaktım bitane yurtdışı adresine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 ramazan pidesi indirimi ne? o aleti 27 euro gosterio amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 e kargo ücreti alıyor bende de, niye? edik:satıcı Amazon EU S.a.r.L. olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Bi öğrenemediniz şurdan alışveriş yapmayı :) 1. Siparişiniz 50€'u geçmesi lazım ki bedava kargo olsun (o yüzden 2 tane aldım ben) 2. 27€ vergiler düşünce 23-24€ fln oluyor checkout'ta. 3. Ramazan yaziyorsun checkout'ta 10€ indirim geliyor ( Her kullanıcı adına 1 kere kullanıma mahsus. 24x2 = 48 fln oluyor 10 euro indirim ile 38€'ya düşüyor sonra şerefsiz devletin vergisi geliyor ortalama 10€ geri üstüne. 48€'ya 2 tane filtre kahve makinası almış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Abi bunca dert kahve makinesi icin mi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 TR'de bu tier kahve makineleri aşağı yukarı aynı fiyata btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 doğru pardon ben unuttum 50euroyu falan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 bingildak said: TR'de bu tier kahve makineleri aşağı yukarı aynı fiyata btw Melitta saglam marka ya . Bir de 27€'ya bulamazsin bu tier. Hatta fiyati gec , emsali yok gibi bir sey su aletin ben ondan dolayi aldim . Termoslu,sicak tutucAk bir philips'in vardi o da artik satmiyor niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 su ramazan kodunu denicem bende simdi bakalim almanya siparislerine ise yariyor mu hahaa zaa Kabul etmiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Kod çalışıyor, tedarikçi amazon olması lazım ama. Boardgame aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 tedarikci amazonda ben almanyadayim zaten ondan kabul etmedi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Almanyada ramazan yasak mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Ramazan yerine ramadanflughafengabe falan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar