Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Note 4 kullanıyorum ama pil konusunda iyice sıkıntı olmaya başladı bana. Bi de daha iyi kameralı bir telefona geçmek istiyorum, Google Pixel geçmeyi düşünüyordum ama satılmayacakmış o, haliyle önümde sadece bu iki seçenek var. Exynos'lu S7 modelleri 6s ile benzer performans veriyormuş ama Türkiye'de 64GB modelleri satılmıyor sanırım. Ankette sırf bu iki seçeneği versem hangisini seçerseniz, oylayın.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 android istiyorsan s7 ios istiyorsun iphone ikisi de canavar gibi cihaz tek farkları işletim sistemi
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Iphone istemese bu basligi acmazdi zaten Birader isteyip de kendine yakistiramamani anliyorum ama onemli degil, al gec
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 128e de pek gerek yok bu arada 64+stream+cloud
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 foto iyi olsun istiyosan 7 plus al niye 6s
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Abi iyi foto cekip instagrama koyuyo insanlar. Ha iphone 4 le cekmisisn ha 7 yle
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Esh said: Iphone istemese bu basligi acmazdi zaten Birader isteyip de kendine yakistiramamani anliyorum ama onemli degil, al gec merak etme Esh Apple kullanmayı ya da kullanmamayı gurur meselesi haline getirecek biri değilim. Şu an bi elimde Note 4 diğerinde iPad var :D ama iki telefonun da beğendiğim ve sevmediğim yanları var, karar veremediğimden referanduma attım. Fistan said: foto iyi olsun istiyosan 7 plus al niye 6s Çünkü kulaklık girişini kaldırdılar.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 abi s7 edge alacaksan kılıfla kullanacağını kabul ederek al bu arada. edge özelliği bozuk çünkü tasarım olarak. elinin, parmaklarının eti o edge yerine basıyor sapıtıyor alet.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 hangi geri zekalı o tasarımı onaylayıp ürün olarak sunduysa artık samsung şeyleri işte.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Non-edge dememin nedeni zaten o.
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 s7 ec alma düz al diyecektim, başlığı non-edge mi şu mu diye açmışsın zaten (tu)
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 edge olmayanı alacaksan iphone al bence edge olmayan modeli tam bir mühendis telefonu, zevksizlik abidesi gibi. edge olanı çok güzel ama.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bingildak said: hangi geri zekalı o tasarımı onaylayıp ürün olarak sunduysa artık samsung şeyleri işte. miyopik ve basmakalip bir insansin. urunu kullandigin minimum sure icinde yasadigin problemi genelmis ve de urunu uzun suredir kullaniyormus gibi yansitman basmakalip yaklasiminin, ekranin cercevesinin zaman icinde ortadan kalkmasini ongorememen de miyopikliginin kaniti. urunun tasarimini onaylayan gerizekali(!) iyi bir is cikartmis yani. bu arada edge ile ilgili bahsettigin sorunlari ben yasamiyorum. cevremdeki cogu insan edge 7 kullaniyor ve onlar da yasamiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 forumda bu kadar adam yaşıyor işte, el ile alakalı olabilir. onun dışında göz yaşları dışında bir şey çıkmıyor mesajtan. edge tasarımı başarısız çünkü fonksiyonel değil. bunu samsung da fark ettiği ve geri bildirim topladığı için edge alanını yeni modellerde azaltıyorlar. sen etrafımda yok diyedur o sırada.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 telefon cikinca sanirim sasiracaksin (ya da sinirden kuduracaksin) eger boyle olacagini dusunuyorsan. gunluk olarak haplarini almayi unutma. sinir, tansiyon erkenden goturur valla seni.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 dedi giriş cümlesini karşısındaki hakaretle açan internet delikanlısı :) ben ürünü alıp kullanmaktan yanayım. senin gibi hater olmaya gerek duymuyorum sırf kullandığımdan farklı cihazlar başka kişiler tarafından kullanılıyor diye. iphone da kullanıyorum, samsung da, htc de. ürünün kişi tarafındaki deneyimi esastır. eğer yeni telefonde edge ı büyütüp de yanlardan elin istem dışı dokunuşuyla multi touch ile sapıtmasına engel olurlarsa seve seve kullanırım, deneyimimi de afiyetle övürek paylaşırım. 30 yaşınıza geldiniz hala haterlık, hala fanboyluk.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 miyopik ve basmakalip hakaret degil ki, senin ozelliklerin. yuzune karsi da soyleyebilirim.. cunku oylesin yani... burnunun ucunu gorebiliyorsun, daha ilerisini degerlendiremiyorsun (yani miyopiksin) ezberden konusuyorsun ve tekrarlisin ve de yeni seylere acik degilsin (yani basmakalipsin) en azindan urunu tasarlayanlara, focus grubuna, milyonlarca dolarlik arge=ye ve binlerce yatirimciya gerizekali falan demiyorum... hey bunlari ongorememek de bir miyopiklik aslinda! dostum sen gercekten miyopiksin. kendine dikkat etmen yonundeki telkinim de o yuzden zaten. olayin sana nasil etkiyecegini goremeyip kendine zarar vermeni istemem.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ÖZELLİK DEYİNCE HAREKET OLMUYOR MU YANİ?! BLA BLA BLA http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/844/770/e9d.jpg uza.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 ando kullanmissin, degistir iphone a gec biraz da.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 taze taze bugün reddit'te çıktı. yeni iphone'un çıktığı günler ile "iphone slow" google search trendlerinin örtüşmesi
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 S7 de Edge olanı da gayet iyi kesinlikle kamera olarak kıyas kabul etmez. Özellikle lowlight çekimde kesinlikle denenmesi gerekir dağlar kadar fark yaratıyor 6s plus'a nazaran. Gündüz çekimleri de bariz farklı. Edge kullanıyorum çok memnunum ilk başta yan tarafta sıkıntı yaşadım ama taş çatlasın 2 hafta sürdü o da sürekli olan bir şey değildi zaten.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 bingildak said: ÖZELLİK DEYİNCE HAREKET OLMUYOR MU YANİ?! BLA BLA BLA http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/844/770/e9d.jpg uza. hakaret ile gozlemi ayirt edemiyor olman da miyopik mesela. ayni zamanda da komik. anlamaman komik yani. miyopik olman degil..
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 tamam canım, alıntı yapmadan lütfen
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Selam, S7 ile iPhone 6S'i karşılaştırmak foto çekimi için büyük hata. Dağlar kadar fark var. iPhone7 düşünebilirsin fakat onun da kamerasının S7'den iyi olduğundan şüpheliyim en fazla eşitlemiştir durumu, test edip bakmak lazım.
Öne çıkan mesajlar