Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galaxy S7 non-edge ve iPhone 6s Plus anketi


Bone

Öne çıkan mesajlar

Note 4 kullanıyorum ama pil konusunda iyice sıkıntı olmaya başladı bana. Bi de daha iyi kameralı bir telefona geçmek istiyorum,
Google Pixel geçmeyi düşünüyordum ama satılmayacakmış o, haliyle önümde sadece bu iki seçenek var. Exynos'lu S7 modelleri 6s ile benzer performans veriyormuş ama Türkiye'de 64GB modelleri satılmıyor sanırım.

Ankette sırf bu iki seçeneği versem hangisini seçerseniz, oylayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Iphone istemese bu basligi acmazdi zaten

Birader isteyip de kendine yakistiramamani anliyorum ama onemli degil, al gec


merak etme Esh Apple kullanmayı ya da kullanmamayı gurur meselesi haline getirecek biri değilim. Şu an bi elimde Note 4 diğerinde iPad var :D

ama iki telefonun da beğendiğim ve sevmediğim yanları var, karar veremediğimden referanduma attım.

Fistan said:

foto iyi olsun istiyosan 7 plus al niye 6s


Çünkü kulaklık girişini kaldırdılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

hangi geri zekalı o tasarımı onaylayıp ürün olarak sunduysa artık samsung şeyleri işte.


miyopik ve basmakalip bir insansin.

urunu kullandigin minimum sure icinde yasadigin problemi genelmis ve de urunu uzun suredir kullaniyormus gibi yansitman basmakalip yaklasiminin, ekranin cercevesinin zaman icinde ortadan kalkmasini ongorememen de miyopikliginin kaniti.

urunun tasarimini onaylayan gerizekali(!) iyi bir is cikartmis yani.

bu arada edge ile ilgili bahsettigin sorunlari ben yasamiyorum. cevremdeki cogu insan edge 7 kullaniyor ve onlar da yasamiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

forumda bu kadar adam yaşıyor işte, el ile alakalı olabilir.

onun dışında göz yaşları dışında bir şey çıkmıyor mesajtan. edge tasarımı başarısız çünkü fonksiyonel değil. bunu samsung da fark ettiği ve geri bildirim topladığı için edge alanını yeni modellerde azaltıyorlar. sen etrafımda yok diyedur o sırada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedi giriş cümlesini karşısındaki hakaretle açan internet delikanlısı :)

ben ürünü alıp kullanmaktan yanayım. senin gibi hater olmaya gerek duymuyorum sırf kullandığımdan farklı cihazlar başka kişiler tarafından kullanılıyor diye. iphone da kullanıyorum, samsung da, htc de. ürünün kişi tarafındaki deneyimi esastır. eğer yeni telefonde edge ı büyütüp de yanlardan elin istem dışı dokunuşuyla multi touch ile sapıtmasına engel olurlarsa seve seve kullanırım, deneyimimi de afiyetle övürek paylaşırım.

30 yaşınıza geldiniz hala haterlık, hala fanboyluk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

miyopik ve basmakalip hakaret degil ki,
senin ozelliklerin.

yuzune karsi da soyleyebilirim.. cunku oylesin yani... burnunun ucunu gorebiliyorsun, daha ilerisini degerlendiremiyorsun (yani miyopiksin)

ezberden konusuyorsun ve tekrarlisin ve de yeni seylere acik degilsin (yani basmakalipsin)

en azindan urunu tasarlayanlara, focus grubuna, milyonlarca dolarlik arge=ye ve binlerce yatirimciya gerizekali falan demiyorum... hey bunlari ongorememek de bir miyopiklik aslinda!

dostum sen gercekten miyopiksin. kendine dikkat etmen yonundeki telkinim de o yuzden zaten. olayin sana nasil etkiyecegini goremeyip kendine zarar vermeni istemem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

S7 de Edge olanı da gayet iyi kesinlikle kamera olarak kıyas kabul etmez. Özellikle lowlight çekimde kesinlikle denenmesi gerekir dağlar kadar fark yaratıyor 6s plus'a nazaran. Gündüz çekimleri de bariz farklı. Edge kullanıyorum çok memnunum ilk başta yan tarafta sıkıntı yaşadım ama taş çatlasın 2 hafta sürdü o da sürekli olan bir şey değildi zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...