Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 10. Hafta: Galatasaray - Basaksehir | 4 Kasim Cuma - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hükümet akşam da fetöcülere mi operasyon yapmış zaaaa
başakşehir ciddi tehlikeli yalnız, bu ligi iyi çözmüşler, fizik olarak iyiler, oyuncuları hiç fenan değil, hakemler kolluyor da olabilir biraz. beraberlik alaydı bari gs en azından.
fb büyük ihtimalle gs maçını alacak ama lig performanslarını uefa seviyesine çıkarmayacak gibi futbolcular. gs düşüşe girdi mi çok düşüyor. bjk de ilk yarıyı 8-9 puan fark yiyerek kapatırsa başakşehir'in net şampiyonluk şansı var. anadolu çomarlarının yeni takımı olur böyle bir şey olursa sdsfs
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Bu maçın sonucuna göksel gumusdag önceden karar vermiş zaten boşuna 1.5 saat harcadik

bak sizin eleman levent midir nedir o konuşuyor gs yöneticisi olarak. adam diyor ki; "hakem yüzünden kaybettik demek haksızlık olur, bizim de beğenmediğimiz kararları olmuştur, rakibimizin beğenmediği kararları da olmuştur. ama başakşehir bizden daha istekli, daha iyi, daha iyi oynayarak hakederek kazandı".
Mesaj tarihi:
Maalesef Riekerink Gerets değil de Rijkaard olma yolunu tercih ediyor. Yüzde 70'le oynadık diye domine ettik falan demiş. Tam 2009-2010 Galatasaray'ı işte. Topu döndür dolaştır saçma sapan sonra iyi oynuyorum zannet.
Mesaj tarihi:
Klasik caretaker hocasinin ertesi sene devam edip o role uygun olmamasi durumu sene basinda yazmistik zaten.

Ama kadroyu begenmiyorum ben. Dinamik degil tempolu oynayamiyoruz. Ayni adamlar donup dolasiyor 3-4 senedir.
Mesaj tarihi:
Emre sakatlanmazsa büyük ihtimal Başakşehir şampiyon olur gibi geliyor bana da, en azından son düzlüğe kadar götürürler. Disiplinleri muazzam. Bu maç önemli sınav değildi onlar için ama devamını getirirler. BJK'ye de büyük ihtimal koyarlar, gerçi Arena da olacak maç ama 1 puan alsak iyidir.

Ali Palabıyık bu arada iki tarafa da kötüydü, net saçma sapan bir hakem performansıydı da yine kaybeden takımın sele dönüşen bizi katlediyorlar ağlaması asdfsadfs En güzeli de başka takımların taraftarları hakem eleştirince yine ağlıyorlar zaaaa diye ortalıkta dolanan kekoların böyle ağlaması oluyor.

Kısır hücum anlayışıyla da GS'nin süreklilik sağlayamayacağını paso söylüyordum da laf yiyorduk yine, al işte görüyorsunuz yüksek top dışında yine golü bırak pozisyon bulamadı takım Sneijder haricinde. Devam edin küçük City diye övmeye sdafsd

ZAAAA
Mesaj tarihi:
Takımda ki yerli oyuncuların ne gibi güçleri var merak ediyorum. Bu kadar da olmaz arkadaş. Bu Sarbi, Balta, Selçuk ve Semih'in torpili nereden geliyor ? Her gelen TD adamları oynatmak için kendini paralıyor. Napıyorlar maç başının yarısını TD ye mi yediriyorlar ?

Millet Sneijder Riekerink'i getirdi falan diyor ama adam durmadan yerli oyunculara yalakalık yapıyor. Sneijder falan isyanlarda. Zerre inanmıyorum Sneijder torpili olduğuna. Adam yerli sevici olarak kaldı resmen.
Mesaj tarihi:
Bizim anadolu takımlarının logic:

GS FB BJK'yle oynuyorsan kapan zaman öldür.
Bu 3 klup dışında bir takım gelirse rahat rahat oyna. Misal TS Bursa IBB.

IBB yürür bu oyun disipliniyle sene sonuna kadar. Beşiktaş maçlarında zaten puan kaybımız garanti.
Mesaj tarihi:
Göksel Gümüşdağ'ı gündeme getirdiğimiz için bizimle dalga geçiyorsunuz eyvallah ama sezon sonu Başakşehir şampiyon olursa Gümüşdağ-Tayyip diye ilk ağlayan Beşiktaşlılar olacak.

Palabıyık'ın yönetimi gerçekten temiz değildi. Adam gibi bir yönetim olsa şu haftaya kadar olan hakem hatalarından bir dosya hazırlardı ama bizimkilerde tık yok. Riva'yı okutalım da cepleri dolduralım derdinde hepsi.
Mesaj tarihi:
sezon sonu ibb şampiyon olursa herkes ağlasın zaten, bana kalırsa gs ya da fb olsun ibb olacağına. ülkenin düzgün insanının elindeki son kalelerden biri burası kaldı, çomarların futbol takımı şampiyon da olursa tüm istanbul kenar mahalleleri ibb bayraklarıyla süslenip varoşların zaferi olarak yankılanacak. o noktadan sonra hükümet desteği iyice artar ve üç büyük olayı kalmaz zaten bu ülkede.
Mesaj tarihi:
adamlar üstüne koya koya geldi yapcak bişey yok oynuyorlar yani, bir leicester gibi 1 senelik parlama değil adamlarınki.

ha siyasete bulaşmış olmaları, belediye imkanları falan filan ayrı bişey ama adamlar şirket statüsünde artık ve kar açıklıyorlar, belki güzel bir örnek de olabilir belli konulardan bilemedim şimdi
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Arşivlerde gs lehine hatalardan dolayi yer yokmuş yeni dosya kabul edilmiyor suan

İki sezondur Demirören daha ilk yarıdan bitiriyor Galatasaray'ı. Geçen sezon Rize maçında iki topçumuz sakatlandı ama kırmızı kartı saçma sapan bir pozisyonda biz gördük ve ordan gelen golle kaybettik. O maçtan sonra Hamza gönderildi (sezon başı gitmeliydi) takım dağıldı.

Bu sezon başından beri zaten doğranıyorduk. Ts maçında Podolski'ye verilmeyen penaltı bir hafta sonra Kadıköy'de verildi. Palabıyık aynı pozisyonlarda kartları bize verip oyuncularımızı sindirirken Başakşehir iyice cesaretlendi. Millet dünden beri Kalkavan'ı konuşuyor ama daha Kayseri maçında söyledik bu adam art niyetli diye. Kimse bana zaten kötüsünüz demesin. Fenerbahçe de kötüydü ama zor fikstürden hakemle çıkıp güzelce ortak edildi.
Mesaj tarihi:
Gs'nin bu sezon doğrandığı falan yok.

Bir tane maç saymışsın 1 tane kırmızı kart aleyhinize verilmiş (Hakem görmemiş olabilir vs hatırlamıyorum maçı) ve hamzayı göndermişsiniz (ki diyorsun ki bak sezon başı gönderilmeliydi. Neden abi? adam sizi şampiyon yaptı, yönetim transfer yapmadı kendini siper etti. Oynattığı topu beğenmiyorum dersin eyv da yani şampiyon olmak istiyorsan adam sizi şampiyon yaptı leş kadroyla. sırf yönetiminize uymuyor elit değil diye gönderdi yönetim. bak bursaspor'u da nereden aldı potaya soktu tekrardan. tabi sizin kararınız ama ben gs taraftarındaki bu olayı anlamıyorum. hamza şampiyon yapar gitsin de gitsin, burak gol kralı olur gitsin üstüne para verelim de gitsin. Yani kırmızı kart konusuna gelirsek demek ki olay kırmızı kart ve yenilgi değil hamza'nın gönderilmesi onda da suçlu yönetim, hakem falan değil.
  • Yeni Oluştur...