kayserili Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 valequenta said: Tolga bugün sahada hiç yok hakikaten. Bozdu hemen adam kendini. Asdf. Güldüm. Bjknin 5-6 tane maçını izledim ligde. Baştan sona olmasa da büyük bölümlerini. Gerçekten iyi oynamıyolar. Geçen sene ki gibi değiller. Ben o yüzden böyle emin konuşuyorum zaten. Başakşehirinde ligin sonunu göremeyeceğini düşünüyorum. Bu tarz takımların lig şampiyonluğu yaşaması bildiğin peri masalı.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 madcow said: İki futbolcu AYNI hamleyi yapıyor. TAMAMEN aynı. Faulu biz yapıyoruz kartı biz alıyoruz. Hakemi anlatmak icin son pozisyon anlamlı olmustur. senin tekmen karsinin tekmesi onunde diz coukp tovbe istiyo cunku. adamin karnina ayak iciyle girdi lan
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 olm aynı başakşehir daha besleme çekmeden size de kaymadı mı? neyin topic harrası bu. adettir diyosanız amenna da konuşmanın anlamı yok yani.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Hayır abi ayaklarını cekip havad carpıstılar. ikisinin de ayagı hic bir yere gelmedi.
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 sahadan sildiler gsyi resmen helal
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Günlerdir bir zaa çekemedik saolsun gs var Haftasonuna keyifli girelim Zaaaaaaaaaaaaaaaa
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 taksici amca burayı okuyor mu bilmiyorum bugun bana başakşehir takım değil ya ben takip ediyorum tamamen balon gs 5 atar diyordu sdfs.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Esh said: gsliler uzulmesin basaksehir bize de kayacagi icin sorun yok Fener ve gs miyiz la biz
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Başakşehir yeterli takviyesi yoktur, şu an döktüren futbolcular bi sakatlansın bitecek. Bu sebeple çok kafa yormaya gerek yok. Kendilerini tebrik ederim ayrıca fb ve gs yi yendiler. Hemde gs yi sahasında yendiler.
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Baya kirli oyunlarla yenildik ne temizi
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 madcow said: İki futbolcu AYNI hamleyi yapıyor. TAMAMEN aynı. Faulu biz yapıyoruz kartı biz alıyoruz. Hakemi anlatmak icin son pozisyon anlamlı olmustur. ben de bu pozisyonda guldum baya bir baskasi icin batdalin golundeki cikisla en son bizim yalcinin uzerine ciktigimiz pozisyona baksinlar onlar da ayni
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Şu meşhur playoff vs lerden sonra ben takmıyorum artık futbolu. İsterse 5-0 yenilsin gs. Bi apple var futbolu takan başkada yok sanırım.
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Yok abi bu gs den bi cacık olmaz. Beşiktaş i ligde yenecek takım yok.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 fakat muslera'nın yedirdiği gol cok komik değil mi ya sadasfdas 2 hafta önce köy takımlarına çalım atması üstünden hesaplar dönerken, şu kadar futbolcudan iyi falan diye, şimdi maçı kaybettirdi dsfa
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Zohahahahaha Hala gs bjk diyonuz Bu sene BaŞşakşehir şampiyon.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 trabzon da yarin bize bi guzellik yapsin da tam olsun
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Esh said: trabzon da yarin bize bi guzellik yapsin da tam olsun Aga niye boylesin sen
Öne çıkan mesajlar