Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 calimero said: Llama totemine sıçıcam doğru düzgün başlık aç abi, hangi kanalda maç? maç lig tv de
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Maçı izleyecektim hakemi gördüm vazgeçtim, onun yerine hakiki tiyatroya giderim.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Tımarhaneyi neden denemiyorsun? Uyum sorunu da çekmezsin.
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 moco ozloyocoktom hokomo gordom vozgoctom lol
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bu sezon bütün önemli maçlarda sahadaki yerini alan ve takımını sırtlayan, zaman zaman ipten alan Mete Kalkavan'ın muhteşem oyunuyla BJK kazanır :)
fenn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Bence Mete Kalkavan da kurtaramaz Bjk yı. Trabzonun kötü gidişatını unutturması lazım ve bu güzel bir fırsat. Aynı düşünceleri gs maçında da yazmıştım fenn said: Trabzon bu zorlu gidişe dur derse kötü olur.Diğer malubiyetler bir tarafa gs önemli. Ben akşam beraberlik bekliyorum Bu maçta 0 veya 2 olur diyorum tahminimce ama ağırlık 2
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mactan 5 gun once hakem diye ağlayayım da a) Beşiktaş kazanirsa zaten hakemle kazandi derim b) Beşiktaş kaybederse hakemle bile kazanamiyor diye dalga gecerim Bu arada cidden hakem kim ya bakmadim bile hic ? Fikret Orman falan mi
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 applev0dka said: Mactan 5 gun once hakem diye ağlayayım da a) Beşiktaş kazanirsa zaten hakemle kazandi derim b) Beşiktaş kaybederse hakemle bile kazanamiyor diye dalga gecerim Bu arada cidden hakem kim ya bakmadim bile hic ? Fikret Orman falan mi imam osurursa cemaat sıçarmış, bölümün geldiği hale bak
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 skor oynayın gençler 2-2, evi arabayı basın.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 ben de öyle büyüklü küçüklü dalga geçiyodum, bigun buldu reelde dövdü, dikkat.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 City kaybetmesin de bari kasa güzel katlanacak sadfsd
Stringray Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 adam aboubakar'a vurdu kendi sakatlandı sdfss herif tank gibi güzel gol seriden bir tane daha lazım taraftar çok pis gaza geldi
calimero Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Trabzonspor gs maçında ben de yazmıştım Ersun gs yi çalışmıştır galibiyet normal diye. Bu maçta da aynısını diyorum. Ancak orta saha Atiba ozzy Tolgay olacak sağ bek gg sol bek Adriano olacak deniyor böyle olursa ilk defa ideal kadro kurulur ve vurur geçeriz gibi. Edit: Mac 7 deymiş ya la.
Öne çıkan mesajlar