yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sezon ne zaman başlıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yekeyeke said: sezon ne zaman başlıyormuş? 20 temmuz olmalı. Ben DH oynicam varsa düzenli sezon atıcak benimle gelsin PM Ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 hardcore oynayanlar da bana pm atabilir, 5-6 kişi başlayacağız yeni klan kurup bu sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 yeni sezon 20 temmuzda mı başlıyacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 yeni sezon mükemmel olmuş beyler. content inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 totemic said: yeni sezon 20 temmuzda mı başlıyacak? Evet 20 temmuz bi kisi daha sorarsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2017 bir kişi daha sorarsa cevap verme. google'a sorsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 şimdi ros alsam necro dahil mi, ya da ros almadan direk necro alınıyo mu? ros + necro pack falan yok mu indirim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Aluriel said: yeni sezon mükemmel olmuş beyler. content inanılmaz Apancient Pısprimal itemlar mı gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Diaplo çohg iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Oyunda adam gibi değişiklikler yapıp süreydiler şu necroyu, eski günlerde olduğu gibi histeri şeklinde oynasaydık negzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 nienna said: şimdi ros alsam necro dahil mi, ya da ros almadan direk necro alınıyo mu? ros + necro pack falan yok mu indirim falan. Rosa ayri necroya ayri para vercen. Yapcak bise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 necro alınır mı ya? nasıl oynanış beğendiniz mi? hazır yeni sezon başlayacakmış madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 inarius seti yere soktu gelen son nerf/fix dalgası btw ha hakediyordu bence önüne gelen fabrikasyon aynı build ile faceroll gr yapıodu. şimdi diğer setler ile denk seviyeye geldi. oynayacak gearsızlar için önerim, - skel-mage (singularity) ile build : rathma set ile - tragoul set ile blood buildi - pestilence set ile bone spear build en komplike bu geldi şuana kadar ama gearı biraz daha düzeltirsem überior olacak. - inarius set nerften sonra denemedim hiç yorum yok (önceden en iyi solo gr buydu sanırım) pestilence ilk bakışta en kötü set ama set bonustan gelen free corpse lance gear seviyenize göre baya yok edici iş görüyor bone spear aoe build ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 pestilence'ın amacı fast t13 farm'dı aslında ama olmadı nedense. muhtemelen ona bir ayar çekilir bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon. inarius nerf'üyle beraber necromancer'ın speed farm şansı kalmadı. ki o bile tam speed farm değildi. nerede turbo chicken nerede bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 pestilence en hızlı temizleyen şu anda abi yanlışın var. https://youtu.be/lcgd5S-chHw ha gear lazım denedim eksik bi kaç gear vs ile gr boss dışında çok sorun yaşamıyorsun. gr de corpse kalmadığı için vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 single player oyunda lag sorunu yaşamak çok güzel kafa lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Necroya para verdiysen hakediyorsundur. Varsa para veren ifşa edip ezmeye devam edelim akılsızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ben dün akşam alıcaktım senin postları gördüm almadım axe.. bugün kaçta başlıyor sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 yok daha ros almadım. ros + necro ya da sale falan yakalarsam alırım anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 totemic said: ben dün akşam alıcaktım senin postları gördüm almadım axe.. bugün kaçta başlıyor sezon? Türkiye saati ile 19:00 da başlıyor yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar