Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Görür görmez tam esh'lik konu dedim. Adamın genital bölgelerle ilgili bilgisi muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 encük beyazlatma işlemi yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Rewendor said: Black-ice said: Komodo said: abi ağdadan mı siyahlıyomuş, bende türklerde genetik falan sanıyodum, bilgilenmiş oldum. teşekkürler bu aydınlanmayı ben de yaşadım ya hakkaten. kadın ayrıca herşeyin en iyisini hakediyormuş. şu herşeyin en iyisini haketmek nasıl oluyor biri açıklasın. http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=137262 hahah yazarken aynı şey aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Arma said: encük beyazlatma işlemi yapılır takipçilerime meraba der misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Bilinçsizce yapılan ''vajina beyazlatma operasyonu'' bir ocağa daha ateş düşürdü... zaytung anında kapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 said: didemceranofficialNe utanmaz ne namussuzum ben dimi. Şurda 3 kuruşa viral videolar cekiyorum diye ne vatan hainliğim kaldı ne namussuzluğum. Oysa kapalı kapılar ardında kendimi satsam size lüx içerisinde fotolar paylaşsam ne önemi vardı ne kazandığımın ne önemi kalırdı neremi açtığımın. Yıllardır projelerimde başarısızlığım konuşulmuş oysa hanginiz bilir kimse ile yatmak istemediğim için önümün kesildiğini. Namuslu olmak için aç kaldığımı. Ama sorun yok kızmıyorum size ama sizde sakın kızmayın bu ülke neden böyle. Tıp Terim'lerine uzak ve yukarı çekmek yerine aşagı itmek kafası olduğu sürece hepimiz bataklıkta yüzmeye devam ederiz böyle. Küfürünüze de sevginize de tşk ederim ve HZ Muhammet ne demiş; kimse yargılandığını yaşamadan ölmeyecek. İyi geceler Ne kafası la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Vajina beyazlatma videosunun bir anda ülke gündemine oturmasından etkilenen Haydar T.(33) geçirdiği kıl dönmesi operasyonunu canlı yayınlamasına rağmen aradığı ilgiyi göremedi...zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 muhammet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Adam her merhabalar dediğinde gülüyorum asd edit: kızın tipi güzel ama hakkını yemeyin şimdi edit 2: baktım da değilmiş o kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 31 öncesi ve sonrası editleri süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ahahaahhaah. hakkaten öncesi ve sonrası yapmış adam sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Survivor falanmış bu... Adada kararmış sanırım... https://www.google.com.tr/search?q=Didem+Ceran&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj40Obpg4zQAhVEPRQKHdx5CfAQ_AUICCgB&biw=1920&bih=913#tbm=isch&q=didem+ceren&imgrc=_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 vivavale said: said: didemceranofficialNe utanmaz ne namussuzum ben dimi. Şurda 3 kuruşa viral videolar cekiyorum diye ne vatan hainliğim kaldı ne namussuzluğum. Oysa kapalı kapılar ardında kendimi satsam size lüx içerisinde fotolar paylaşsam ne önemi vardı ne kazandığımın ne önemi kalırdı neremi açtığımın. Yıllardır projelerimde başarısızlığım konuşulmuş oysa hanginiz bilir kimse ile yatmak istemediğim için önümün kesildiğini. Namuslu olmak için aç kaldığımı. Ama sorun yok kızmıyorum size ama sizde sakın kızmayın bu ülke neden böyle. Tıp Terim'lerine uzak ve yukarı çekmek yerine aşagı itmek kafası olduğu sürece hepimiz bataklıkta yüzmeye devam ederiz böyle. Küfürünüze de sevginize de tşk ederim ve HZ Muhammet ne demiş; kimse yargılandığını yaşamadan ölmeyecek. İyi geceler Ne kafası la bu black mirror sezon 3 bölüm 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 o devirde vajina beyazlatma mı varmış ki ateists 1 müslüm 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 benjani said: https://twitter.com/leblebizm/status/793576858411495424 geberdim şuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ashduasghfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LMnDbAZuVM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Millet nelerden nasıl para kazanıyo vk ya. Helal olsun harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 nelerden nasıl para kazanıp, nelere nasıl para harcıyorlar, daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 vajina beyazlatan kadin da hz muhammed sav falan diye konusmasin arkadas artik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 neden müslüman kadınlar sevişip bakımlı olamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 başka erkeğe vajinasını gösteren kadının boğazını keserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 çatır çatır gösteiyoalr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 kızlar vajişimi beyazlatmak istiyorum doktor tavsiyeniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 zenciler yaptirinca daha mi beyazliyor yoksa daha mi karariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar