Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vajina beyazlatma

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Black-ice said:

Komodo said:

abi ağdadan mı siyahlıyomuş, bende türklerde genetik falan sanıyodum, bilgilenmiş oldum. teşekkürler

bu aydınlanmayı ben de yaşadım ya hakkaten.

kadın ayrıca herşeyin en iyisini hakediyormuş. şu herşeyin en iyisini haketmek nasıl oluyor biri açıklasın.

http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=137262

hahah yazarken aynı şey aklıma geldi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
didemceranofficialNe utanmaz ne namussuzum ben dimi. Şurda 3 kuruşa viral videolar cekiyorum diye ne vatan hainliğim kaldı ne namussuzluğum. Oysa kapalı kapılar ardında kendimi satsam size lüx içerisinde fotolar paylaşsam ne önemi vardı ne kazandığımın ne önemi kalırdı neremi açtığımın. Yıllardır projelerimde başarısızlığım konuşulmuş oysa hanginiz bilir kimse ile yatmak istemediğim için önümün kesildiğini. Namuslu olmak için aç kaldığımı. Ama sorun yok kızmıyorum size ama sizde sakın kızmayın bu ülke neden böyle. Tıp Terim'lerine uzak ve yukarı çekmek yerine aşagı itmek kafası olduğu sürece hepimiz bataklıkta yüzmeye devam ederiz böyle. Küfürünüze de sevginize de tşk ederim ve HZ Muhammet ne demiş; kimse yargılandığını yaşamadan ölmeyecek. İyi geceler

Ne kafası la bu
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

said:
didemceranofficialNe utanmaz ne namussuzum ben dimi. Şurda 3 kuruşa viral videolar cekiyorum diye ne vatan hainliğim kaldı ne namussuzluğum. Oysa kapalı kapılar ardında kendimi satsam size lüx içerisinde fotolar paylaşsam ne önemi vardı ne kazandığımın ne önemi kalırdı neremi açtığımın. Yıllardır projelerimde başarısızlığım konuşulmuş oysa hanginiz bilir kimse ile yatmak istemediğim için önümün kesildiğini. Namuslu olmak için aç kaldığımı. Ama sorun yok kızmıyorum size ama sizde sakın kızmayın bu ülke neden böyle. Tıp Terim'lerine uzak ve yukarı çekmek yerine aşagı itmek kafası olduğu sürece hepimiz bataklıkta yüzmeye devam ederiz böyle. Küfürünüze de sevginize de tşk ederim ve HZ Muhammet ne demiş; kimse yargılandığını yaşamadan ölmeyecek. İyi geceler

Ne kafası la bu

black mirror sezon 3 bölüm 6
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...