aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz?
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 aktiftablet said: xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz? Nikahtan sonra bi mekan ayarlayıp asıl brolarla içmece donecek tabii ki. Teknede falan olsun diyorum, açık hava mis.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re. Eyvallah usta haklısın patlarsak yine kişisel'e topc yani dfgd.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 http://i.giphy.com/3oz8xMX4Ga3CG04sZG.gif
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ben bro değilim ama ben de gelebilir miyim? 100 lira veririm :( hiç arkadaşım yok forumdan:(
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 türkiye'de ilk kız kıza evlilik sdfsg tebrikler babuş, güzel bir çiftsiniz zaten. bastırın. köpeği de getirin de iki sevelim, sonra da düğünün ortasına sıçsın.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 gold tekne batar diye espiri yapıcaklar biliyorum : ((( aqladim
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 batmaz ya, batarsa da bana tutunursunuz d = 0.8g / cm³
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re. Macit zannettim madcatmiş :D
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Yaaa <3 bu gunu de gordum ya ahahssd. Tebrikler!
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 xunn said: aktiftablet said: xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz? Nikahtan sonra bi mekan ayarlayıp asıl brolarla içmece donecek tabii ki. Teknede falan olsun diyorum, açık hava mis. aileyi salla zaten ya gereksiz bişey
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 neyi sallıyosun yahu aileyi sallayıp aile kuruyor adam evlenip? podfkjgğ
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 olm aileden kaçmak için aile kurmuyor mu insanlar %99 ihtimalle?
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 %1 hayatının aşkını falan bulduklarına inananlar var ona hiç girmiyorum.
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Japonya'ya gitmek için evlenmeye gerek yok, kandırmışlar seni.
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Masakari said: Japonya'ya gitmek için evlenmeye gerek yok, kandırmışlar seni. hic fatsali olmak kafi..
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Black-ice said: evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer Sosyal güvence, kredi, bunlar için hep şart evlilik. Kafamızda evliyiz zaten yıllardır, niye kagıda döküp maddi avantajlarını kullanmayasın ki? Evlenmeyi düşündügünde kafeslenmiş hissediyorsan yanındaki kızda bi tırtlık olabilir usta dfg. Azıcık realist insanlar için evlilik kırılamaz bir bag da değil zaten, baktın yürümüyor efendi efendi ayrılırsın hayatına devam edersin.
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 efendi efendi ayrılmak derken? hayatını zindan ederim! ayrıca ayrıldığında vereceğin nafakalar oh oh
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: %1 hayatının aşkını falan bulduklarına inananlar var ona hiç girmiyorum. Yok tabii ki böyle birşey, herşey conditional ve herşey replaceable.
Öne çıkan mesajlar