goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 zaten eski refah partili... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 aktiftablet said: xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz? Nikahtan sonra bi mekan ayarlayıp asıl brolarla içmece donecek tabii ki. Teknede falan olsun diyorum, açık hava mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re. Eyvallah usta haklısın patlarsak yine kişisel'e topc yani dfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ayıpsın xunn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 http://i.giphy.com/3oz8xMX4Ga3CG04sZG.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 ben bro değilim ama ben de gelebilir miyim? 100 lira veririm :( hiç arkadaşım yok forumdan:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 türkiye'de ilk kız kıza evlilik sdfsg tebrikler babuş, güzel bir çiftsiniz zaten. bastırın. köpeği de getirin de iki sevelim, sonra da düğünün ortasına sıçsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 gold tekne batar diye espiri yapıcaklar biliyorum : ((( aqladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 batmaz ya, batarsa da bana tutunursunuz d = 0.8g / cm³ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 evlenin lan ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: hepinizin boşandığı günleri de görecez biz yine burdayız dertleşmek için. gg no re. Macit zannettim madcatmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Yaaa <3 bu gunu de gordum ya ahahssd. Tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 xunn said: aktiftablet said: xunn said: Beyler hayalleri yıkmak olmasın ama düğün yerine Tokyo'ya gidicez o parayla. Aile biraz avucunu yalıyor yani dgf. Nişan nikan sonra LOL BYE çekip kaçacağız. lan biz nerde içip dağıtıcaz? Nikahtan sonra bi mekan ayarlayıp asıl brolarla içmece donecek tabii ki. Teknede falan olsun diyorum, açık hava mis. aileyi salla zaten ya gereksiz bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 neyi sallıyosun yahu aileyi sallayıp aile kuruyor adam evlenip? podfkjgğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 olm aileden kaçmak için aile kurmuyor mu insanlar %99 ihtimalle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 %1 hayatının aşkını falan bulduklarına inananlar var ona hiç girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Japonya'ya gitmek için evlenmeye gerek yok, kandırmışlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 kiz bunu kafeslemis resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Masakari said: Japonya'ya gitmek için evlenmeye gerek yok, kandırmışlar seni. hic fatsali olmak kafi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Black-ice said: evlilik nedir ya asi sanatçı adam diye bilirdim xunnu ben avammış meğer Sosyal güvence, kredi, bunlar için hep şart evlilik. Kafamızda evliyiz zaten yıllardır, niye kagıda döküp maddi avantajlarını kullanmayasın ki? Evlenmeyi düşündügünde kafeslenmiş hissediyorsan yanındaki kızda bi tırtlık olabilir usta dfg. Azıcık realist insanlar için evlilik kırılamaz bir bag da değil zaten, baktın yürümüyor efendi efendi ayrılırsın hayatına devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 efendi efendi ayrılmak derken? hayatını zindan ederim! ayrıca ayrıldığında vereceğin nafakalar oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2016 Madcat said: %1 hayatının aşkını falan bulduklarına inananlar var ona hiç girmiyorum. Yok tabii ki böyle birşey, herşey conditional ve herşey replaceable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar