benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 bakanımız yeni çalışma başlatmış.sitedeki oyunları oynamıyoruz, kendi bildiklerimizi bildiriyoruz. https://twitter.com/ackilic76/status/792736293520285696 http://www.oyunlardaislamofobi.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 counter-strike asfasd said: Oyunda Komandolar tereristleri öldürürken, teröristler Allahuekber, Lailahe illallah diye bağırıyorlardı. Müslümanların yoğun tepkisi üzerine yapımcı firma güncelleme yaparak bu ses efektlerini sildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 dmc 3 e kurban olsunlar ben size dedim battlefield 1 de yasaklancak diye alıntılayın bunu ileride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ya akıllı mantıklı gelseler vallaha "evet abi elalemin diniyle şey yapmayın" dicem de pacman falan koyuyorlar hala ya kendimi çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Counter-strike'ın hangi versiyonunda varmış öyle birşey, ben hiç denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 ne kotu site, eu acip mekke medineyi protestan yapasim geldi tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Cidden düzgün iş yapsınlar anlarımda, bunları ipleyen çomar gamer var mı acaba pacman ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 evet pacman de gizli islam dusmanlıgım mesajdflkshşjhşlsfdhjsldşfjh, sinirlerim bozuldu, sonra batı neden hep kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Genwa said: Cidden düzgün iş yapsınlar anlarımda, bunları ipleyen çomar gamer var mı acaba pacman ne lan Twitch'de Bf1 yayınlarına gitsene biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 "Dünyaca ünlü pacman oyununun müslüman çarşaflı kadınları toplayarak ilerleme oyunu. Oyun da müslüman kadınlar saldırılması gereken bakireler olarak tasvir edilmiş." abi cidden üzülüyorum ya. Bakanlığı şöyle işler yapan bir ülkede, iş başvurusu yaptığın şirketler CV'de 5 sene iş deneyimi arıyor yav. 1 Nisan şakası desin biri bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Pacman nasil olur diye baktim. Hak verdim yani hic oyle gormediydim. Benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kim bilir tanıdığa kaç para verildi şu site için "çalışma" yapılsın, site hazırlansın, altyapısı(!) kurulsun. topkek XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Orospu cocuklarina bakiyosun varsa yoksa varolani elestirme, boklama yok etmeye calisma. Ama sorsan sen ne yaptin elestiri disinda diye, kurani gosterip susuyor gotlekler. Bi turk oyununu da sen subvase et aminoglu, bir iki bademin cebini az doldur iki dildo az siparis etsinler de bir ekip dunyaya bi urun sunabilsin . pecetedeki dolden ureyen dalyaraklar Bu am beyinlileri gordukce gercekten islam dusmani oyun yapilmasi icin kickstart acmak istiyorum ya. Dunyanin kanseri analarini ogre siktiklerimin kac yuzyildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Edecegin kufuru seveyim senin. Baskasi yapinca ayni seyi direkt ban geliyor bu senin ayni tarz 30. mesajin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Hayat amacim hakliyken haksiz duruma dusmek abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Off... Bu şaşkın ortaokul-lisede benimkinden bir küçük sınıftaydı. Okulca utanç kaynağımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 siz niye utanıyorsunuz abi öğretmenleri, velisi utansın. gerçi onlar da çok çabalamış olabilirler şimdi bilmeden haklarını yemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kafa 10 numara..o siteye kimse girmez hatta cogu hatirlamaz bile..hani en fazla 9gag a uzuv gecme sitesi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Her gün daha kötüye gidiyoruz, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 admin stanlee jkames franco sikişse dasa doğar diye ÖVGÜ mesajı yazdım diye banlamıştı beni, herif DİNİMİSE KÜFÜRLER EDİYÜR hiçbir zaman paticik bu kadar kayırmacı olmamıştı... inşallah kayyum atanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kayyum mu kayyım mı ? bazı gasterler kayyım diye yazmaya baslamıs bunu da esedlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Kayyım dogrusu cunku. TMK'ya bakin istiyorsaniz. Kayyum Allah'in isimlerinden biri olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 said: kayyım sözü bulunamadı. kayyum isim eskimiş Arapça ḳayyim 1. isim Cami hademesi 2. hukuk Belli bir malın yönetilmesi veya belli bir işin yapılması için görevlendirilen kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kayyum daha iyiymiş o zaman allah atamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 TDK'ya niye bakiyorsunuz? Hukuk terimi bu. HMK olsun, BK olsun, TMK olsun kayyım der hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar