Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 4. Hafta: Beşiktaş - Napoli | 1 Kasım Salı - 20.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onu dogru diyosun 1 posizyon donduyse 3 pozisyon donmedi ama bunun sebepleride bitane düzgün pas atamadılar adama
sogutuyolar adamı oyundan
becki yukardan cekiyo kamera top ayana gelince sagına bakmıo ortaya ve geriye bakıo

zaten ileri oynama gibi özelli yok westworld roboto gibi o skilli koymamıslar aq
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Bu arada evimizde benficayı yenemiyorsak çıkmayalım zaten

katiliyorum da takimda onemli eksiklerin oldugunu dusununce bi yandan da katilmak istemiyorum sdfs
Mesaj tarihi:
ŞG bu maça güzel çalışmış mesela bu maç laf etmeyeceğim birkaç konu dışında, o konunun biri yine Cenk Tosun tercihi...

Yok abi yok cidden görmemek için çomar-matik gözlük takmak gerekiyor ki takıyor. Uç forvette bu adamla olmuyor, adama da yazık. Yetenekleri heba oluyor. Kanada, özellikle sağa geçtiğinde verimi aşırı arttı. Penaltıya giden hücumda Oğuzhan ile kanatta paslaşmaları, duvar oluşu falan mesela mükemmeldi.

Zaten Cenk'in en verimli olduğu oyun tipi kısa paslara dayalı, onu hareketlendirmeye değilde onun çevresindekileri hareketlendirdiği oyun tipi. Kaleye dönük oynadığında ise kendisine boş alan açan forvetlerin arkasında aşırı verimli oluyor.

Sergen mesela bu handikabı görüp onu Antep de yarım sezondan fazla kanat oynatmıştı ki kanat forvet özelliklerinin zirve yaptığı ve sonrasında BJK'ye transfer olduğu döneme denk geliyor.

Kanatta da bugün çok iyi değildi aslında genel bir formsuzluğu var ama en ileride olmasına kıyasla çok daha etkiliydi ve gerçekten işe yaradı çoğunlukla. Bunu görsün ve kabul etsin artık Şenol hoca, en ileride adamı da heba ediyor.

Onun dışında zaten Tosic tercihi bence hata ama gol bulmak isteyen takım olacaksan bugün, Adriano'yu ileride kullanma şartı olduğundan gerekli hamleydi. Yalnız Tosic'in sakatlığı ile de olabileceğinden daha iyi oynadığımızı kabul etmemiz gerek.

Adriano'nun bugün özellikle kademeleri vs. kusursuzdu ki Tosic'in onları bek olarak başaramayacağını biliyoruz. Maçın dönümü direkt o oldu. Bayağı da iyi oldu.

Bana kalırsa tercih hatası değil, riskli ama mantıklı yolu seçmekti. Neyse ki şansla da olsa en mantıklı yola gittik ve bir puanı çıkardık. Güzel oldu.

4 puanı bir şekilde çıkarırsak başka yere bakmadan gruptan çıkarız. Umarım Benfica'dan üç alırız da içeride son maç rahat geçer.
Mesaj tarihi:
Bir de geçen sezondan beri defalarca dedim, bu senede dedim. Bu takımın as stoperi Rhodolfo'dur. Bu ülkede şuan aktif olarak oynayan en iyi stoperde Rhodolfo'dur.

İkinci kez 90. dakika sahaya çıktı bu sezon, aylardır oynamıyordu ama Napoli'nin hücumcularına karşı yüzü topa dönükken bir kez bile hata yapmadığı gibi arkasına top kaçırmadı.

Arkasına kaçırdığı tek top, maçtaki tek hatasıydı o da maçın başında sırtı dönük kendi hatasından kaynaklı olmayan bir pop hücumda gerçekleşti, o da ona eksi yazmaz ki top classların bile başına geliyor.

Böylesine bir maçta Adriano ile ne yaptığını gerçekten bilen tek adamdı, soğuk kanlılığı vs. üst düzeydi. Quaresma da kısmen bu gruba girebilir aslında. Pas yüzdesini bilmiyorum ama hücumculara yolladığı uzun toplar harici kısa paslarda isabetsiz olduğunu hatırlamıyorum, çoğu uzun pasında da ciddi anlamda başarılıydı. Yarın istatistikler düşer özellikle bakıp koyacağım buraya da.

Takımın adeta bel kemiğiydi bugün, yaşı daha genç olsaydı bugün deli piyasa yapardı. Bundan sonra full 11 oynamalı, takımın as stoperi olduğunu gösterdi resmen.

Marcelo da mesela hatasını toplamak zorunda kaldığı Tosic yerine iş yükünü bölüştürdüğü Rhodolfo olunca bana kalırsa daha güvenilir oynadı. En iyi tandem sağ stoper Rhodolfo - sol Marcelo yazıyordum ben hep ama böyle de oldu gayet. Umarım bundan sonra da bir daha 11'den düşmez.
Mesaj tarihi:
yediğimiz golde büyük hata adiranonun yalnız

quaresma 2 kere at ileri uzun dedi taçta. inatla kısa attı adriano. güm kaleye gol oldu.. maçta çok iyiydi o an dışında ama, gıcık oldum golü yedirten poziyon başlangıcı kendi attığımız taç..
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Maçtan geldimde ucuz kurtulduk resmen ya, herifler bizle top diye oynadı.

ilk yari biz oynadik, ikinci yari onlar daha iyi oynadi. cok iyi baski yaptilar ileride. kaybedebilirdik ama abartmaya gerek yok bence.
bizim ileride de cenk diye biri vardi ama goremedik pek kendisini.
Mesaj tarihi:
abi geçen sene kaç tane zor maç oynadık ki? napoli'ye karşı böyle oynayacak takım tabii ki. arada bariz kalite farkı var, bjk gibi takımlar kapasitesini bilip takım oyunuyla puan almaya çalışacak doğal olarak. üstelik 4-5 sakat oyuncumuz var.

oğuzhan benfica maçına performansına kavuşur alırız o maçı. yeter ki adriano kendine iyi baksın ve sol bekte oynasın. şu forvet işini de çözmek lazım cenk de aboubakar da oranın oyuncusu değil değişmeli oynayacaklar maç içinde mecburen.
Mesaj tarihi:
Takım direk 1 puan için oynadı. Ayrıca geçen sene ki pas trafiği için Oğuzhan atibanin yanında oynamalı yine. asıl sıkıntı töre gibi gibi hızlı adamımız yok.oyüzden hani hızlı hücum göremiyoruz takımdan. Kerim var o da sg nin hiçbir zaman ilk tercihi olmuyor. Ha şans verildiğinde de çok etkili değil.

Bir de bu takımın şöyle de bir özelliği var inanılmaz güven veriyor.hani istediği Aman vites yükseltip istediğim skoru alırım der gibi inanılmaz güzel bir hava oluşturdu.
Mesaj tarihi:
Geri kalan 2 maçta 3 puan almak bile büyük ihtimal yetmiyor.Hatta 4 puan alsa bile 3 lü averaja kalma durumları yüksek.Grup çok karışık çok.Kiev'e tek puan kaptıran takım olması Bjk'nın Napoliden 4 puanını gölgede bırakıyor bence
Mesaj tarihi:
Çok kötü oynamadık ya. Afamlar kanattan drfansın arkasına sarkamaya çalışıyolar sadece bi kere yapabildiler. Topa sahip oldular ama istedikleri oyunu oynayamadılar.

Adriano solbekte Caner den falan daha iyi, pozisyon alışı, rakibe yakınlığı vs.. Hep o pozisyonda oynasın artık
Mesaj tarihi:
cenk dolandı durdu yaa oyunu girdikten sonra ilk yarıyı izledim dedim husran olur heralde tosic de sakatlanınca aha dedim avucladık kesin ikinci yarı toparlamisiz demek neyse artik kalan 2 mactan max puan cikarmamiz lazim
  • Yeni Oluştur...