Flam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ola ki kaçırmışsınızdır, görmemişsinizdir, ne bileyim bugün henüz başkası adına utanmamışsınızdır. Dikkatinizi çekeyim de bu meseleye, garbıçın bile bi şerefi olduğunu iliklerinize kadar hissedin istedim, topaklar açılıp garbıç muhabbetlerin döndüğü, postların bile sayılıp post sayısına eklenmediği bir yerin aslında dışarıya göre ne kadar kaliteli olduğunu görün istedim. garbıç garbıç olalı böyle zulüm görmedi onu da biliyorum ancak yapacağım bunu. https://eksisozluk.com/24-ekim-2016-marie-trintignant-olayi--5213878 popcornlarınızı hazır etmeden tıklamayın, okumayın. pembe diziler b*k yemiş. edit notu: aramaya inandım mamafih bulamadım. ola ki açıldıysa mazur görün, bi iki dalga geçip bırakın. tenk yu.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 seda sayan görünce kapattım, işlemci 100'e vuruyor.
Patice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 amme hizmeti için özet: -adam kadın için 4000 dolar harcamış ama elini bile tutamamış. -bunun üzerine eski manitasıyla 1 hafta seks yapmış. -eski manita 1 haftalık seksi bu hatuna haber vermiş. -işin kötüsü o 1 haftalık seks için harcadığı parayı aslında bu hatuna göndermesi gerekiyormuş. -bu da adamın gönderdiği penis fotolarını adamın eski manitasına yollamış. -sonra ordan iş çıkmayacağını anlayıp eski sevgilisine dönmüş. -sonra bu kızı sanal zorbalık a.k.a cyber bullying ile suçlamış. -halbuki adamın bankada topu topu 70 ka parası varmış. -yani uğraşmaya değmezmiş. özet çıkarırken bile sıkıldım amk. -sonuçta herkes eski manitasına dönmüş anladığım kadarıyla. ama adamın bankada şöyle 1000 ka'sı falan olsaymış işler farklı olurmuş. (alıntıladım**) Okumadım, çok sıkıcı, anlamadım da.
axedice Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Reklam + ilgi için yapılmış gibi, yoksa hiç kimse "bana göndermesi gereken parayı harcadı" falan diye ifadeler kullanmaz. Ekşi sözlükte seks dönüyor gelin siz de üye olun viralı.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 efsane kezban mevzu demek yanlis cunki sozkonusu kadini yaratan tabiki gerizekali bir turk erkegi gene :3 ole cok ahim sahim dramada yok, gerizekali turk erkegi yuzunu gormeden 4000$ yediriyor ve olaylar basliyor iste lel
Murray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bir tane kadın ekşi yazarı "marie ..." bilmem ne işte bir sözlük yazarıyla görüşüyormuş, adam buna 4 bin dolar harcamış, sonra bu kız bu adamı reddetmiş, bu da gitmiş eski sevgilisiyle yatmış falan filan. Saçma sapan sıkıcı bir şey. Hayır bir de anlayana kadar canım çıktı, diyorum Marie Trintignant kim, ne olmuş internette araştırıyorum te allam.
Murray Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 O değil ben 70k'ya çok takıldım. 70k az para mı lan? Benim bankada 70k birikimim olsa kendimi zengin sayarım.
Flam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 70k nakdi beğenmemiş, sen zengin sayarım kendimi diyon. keza ben de. ruhumuz mu fakir nedir... bi de ben "onu yumuşatmak amacıyla para iste" hususuna takıldım. biri beni yumuşatmak isterse para istemez, para da vermez, ne bileyim gider bi o aralar istediğim birşeyi alır maddi değeri de öğrenciyi bile zorlamayacak kadar en fazla belki, kitaptır, ayraçtır, üzüldüğünü ve affedilmek istediğini anlarım böylece, normal insanlar bunu yapar. para isterse niye yumuşiim, sosyopat mıyım? hatta daha fazla sinirlenebilirim. cüzdanımdan para çıkıyor, can gitmese de canan gidiyor. çoğayıb =) @masakari: efsane çünkü... eleman aşağıda özetlemiş neden efsane. lel. https://eksisozluk.com/entry/63668479 e tabi subjektiftir sonuçta efsane falan gibi terimler. birisi destan der, diğeri gelir türklerin ataları köpeğe kurda halleniyor der. olur öyle şeyler.
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 bişey anlamadım anlamak için de çaba sarfetmiyecem.
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Abi hooker virali ya, hatun evinde temiz hizmet sunuyorum dememiş de bu basligi açmış işte.
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 said: oh my darling, you can complaint her Aldığı paralarla ingilizce kursuna yazılsaymış keşke
Shean Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ilk başta ne diye baktım buldum okudum eee yani dedim ilgi vermeye değmeyecek kezo ve ilişkileri başlıklı konudur efendim
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ekşi otu boku buraya taşımak neden merak eden gider okur
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ekşide ki mevzu viral ise, paticiğin kaliteli olarak değerlendirdiği bu konu, "ekşi yerine burayı kullanın, böyle şeyler başınıza gelmez" viralimidir?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Kız kendi açısından yazmış mevzuyu said: öncelikle işe yarar teknik bir bilgi verelim: vücudumuzdaki damarların toplam uzunluğuyla dünyayı iki kez dolaşamazsınız. şimdi öbür bilgiye geçelim. erkekseniz, sizi zor durumda bırakan duygusal ve sosyal problemlerinizden değişik taktiklerle sıyrılabilirsiniz. diyelim bir kıza aşık oldunuz ve sizi reddetti. açılıp bir daha konuştunuz, kız size neden olmayacağını kısaca açıklayarak bir daha reddetti. biraz üzüldünüz. sorununuz çözümsüz değil. çaresi var! sorunun çözümü aşama aşama: 1. kızın işsiz ve paraya ihtiyacı olduğunu tespit ettiniz. ihtiyaçlarını karşılamayı teklif edin. 2. kıza ayrı odalarda kalma şartıyla yurtdışı tatiline çıkarmayı teklif edin. kız gururlu davranıp reddederse bu sefer alışveriş için biraz daha ısrar edin. 3. alışverişe çıkarın. kızın toplam tutarı 4 haneli rakamlarda olan ihtiyaçlarını karşılayın. ve "artık para yüzünden ailenle kavga etmeyeceksin" diye söz verin. ve hesabına para yatırmaya başlayın. gecikmeler için özür dileyin. 4. kızın başına bir sürü terslik gelsin. büyük aksilikler ve acil nakit ihtiyaçları ortaya çıksın. . "sevgilin olmayan erkeklerden para isteme. eğer paramı istiyorsan benle sevgili olmayı artık kabul etmek zorundasın diyin." resti çekin ve kız size ulaşamasın 5. zaten senelerdir kenarda sizi bekleyen mevcut bir hatununuzla yaptığınız lüks kaçamağın fotolarını o sırada nakit sıkıntısı çeken kıza yollayın. 6. nakit problemi devam eden kız eski sevgilisiyle yeniden diyaloga girsin. bunu yaptığı için de kıza ayrıyeten çemkirin. kızcağızı şantajla, para koparmakla, terbiyesizlikle akıl almaz iftiralarla suçlayın. gördüğünüz gibi 6 aşamada kazandınız. kızı kazanamadınız. ama girdiğiniz psikolojik savaşı kazandınız. hayat da psikolojik savaş kazanabilmek değil midir zaten?
Öne çıkan mesajlar