kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 iade nedeniyle elimde 2000tl lik bimeks hediye çeki var. 1900'e bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Merhaba Bimeksten hediye çeki dağıtıyorum aklıma sen geldin,hattın faturalı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 :D, Tenekeadam hacklenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 1.500 tl'ye kırarım çekini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 100tl için kim niye keşh para çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 bir de bimeks'te çoğu şey pahalı değil mi ya? sanırım öle bi sıkıntı var. aslında 2000'lik çekin değeri muhtemelen 1800 falan yani başka dükkandan alacak olsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Adam zorluyor baltalayın diye :) Kim napsın la bimeks çekini , zaten fiyatları inanılmaz giydirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 bazen saçma indirimler oluyo, piyasaya göre 100-200 ucuza ürün bulunuyo ama genelde pahalı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 1750 ye gider en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 İadeye para yerine niye çek veriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 1200'e alırım ya bimeks ne abi saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 1000 + dürüm + 5 dal malbuş. Kargo senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ShadowFax said: İadeye para yerine niye çek veriyorlar? Keyfi iadelerde yapabiliyorlar öyle, "kabul ediyoruz ama parayı vermeyiz, zamanla gelir bizden ihtiyaçlarınızı alırsınız ödeşiriz" gibisinden. Mal bariz defolu/bozuk çıktı gibi bir durum olursa önce soruyorlar düz iade mi çek mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 mesajları donanımhaberden kopyalayıp buraya mı yapıştırıyorsunuz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 ozii_x said: Adam zorluyor baltalayın diye :) Kim napsın la bimeks çekini , zaten fiyatları inanılmaz giydirme. ben çok zengin olduğumdan fakir gibi araştırma yapmıyorum nerde en ucuz diye kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 iban yolla 1400 hemen yollim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Baggio said: ShadowFax said: İadeye para yerine niye çek veriyorlar? Keyfi iadelerde yapabiliyorlar öyle, "kabul ediyoruz ama parayı vermeyiz, zamanla gelir bizden ihtiyaçlarınızı alırsınız ödeşiriz" gibisinden. Mal bariz defolu/bozuk çıktı gibi bir durum olursa önce soruyorlar düz iade mi çek mi diye. çek almak mallık. sonuçta para = mal çek = mal ama para > çek sonuçta çekle gidip ekmek alamazsın ama parayla alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 yine benzer alışverişi yapacağım için para iadesi istemedim fakat almayı düşündüğüm modellerin kalmadığını sonra farkettim. ama ünleme de bastım merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Gidip cash parani istesene olum, ceki nabacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 1. elindeki çekle dükkandan mal al. 2. malı iade et. 3. ??? 4. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ve çek'i geri al , gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Cokomantis said: 1. elindeki çekle dükkandan mal al. 2. malı iade et. 3. ??? 4. profit. çekle ürün aldıktan sonra malı iade edip parasını alabiliyor muyuz ki? bu çakallığın önüne geçmişlerdir diye düşünüyorum ama yapılıyorsa bunu denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Ceki niye aldin onu anlamadim ben halen? ucret iadesi talep etmemis miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 mulgear6 said: Baggio said: ShadowFax said: İadeye para yerine niye çek veriyorlar? Keyfi iadelerde yapabiliyorlar öyle, "kabul ediyoruz ama parayı vermeyiz, zamanla gelir bizden ihtiyaçlarınızı alırsınız ödeşiriz" gibisinden. Mal bariz defolu/bozuk çıktı gibi bir durum olursa önce soruyorlar düz iade mi çek mi diye. çek almak mallık. sonuçta para = mal çek = mal ama para > çek sonuçta çekle gidip ekmek alamazsın ama parayla alabilirsin senin adında da mal var biz hiç yüzüne vuruyor muyuz.........,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 ceki 4 taksitle 1600 e verirsin anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar