Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

bak mesela hemen örnek, Ungoroda kullanılan legendary sayısı 8 idi: Pyros, Lyra, Tarim, Rogue Quest (nerflenmeseydi), Sherazin, Kalimos, Warrior Quest, Elise

hadi pyros saymayalım, 7 diyelim. sen 60 pack alınca 3 legendary çıkıyor, bunlardan biri çıkmadığı anda, zaten ihtiyacın olan dust temiz 12k oluyor. 3 legendary birden meta'dan çıksa, 7k daha dust'a ihtiyacın var.

epic olarak da 24 tane falan epic var meta'da. 60 pack'te sana 12 epic çıkacak. hepsi lazım olanlardan çıktı diyelim (ki direk imkansız), burdan da bi 5k dust'a ihtiyacın var.

kısacası olay şu, siz bi şekilde kendinize yettiriyorsunuz. ama metadaki tier 1-2-2.5 deckleri canı çektiği anda oynamak isteyen birine yetmez. zaten ilk mesajda da onu dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bak mesela hemen örnek, Ungoroda kullanılan legendary sayısı 8 idi: Pyros, Lyra, Tarim, Rogue Quest (nerflenmeseydi), Sherazin, Kalimos, Warrior Quest, Elise

hadi pyros saymayalım, 7 diyelim. sen 60 pack alınca 3 legendary çıkıyor, bunlardan biri çıkmadığı anda, zaten ihtiyacın olan dust temiz 12k oluyor. 3 legendary birden meta'dan çıksa, 7k daha dust'a ihtiyacın var.

epic olarak da 24 tane falan epic var meta'da. 60 pack'te sana 12 epic çıkacak. hepsi lazım olanlardan çıktı diyelim (ki direk imkansız), burdan da bi 5k dust'a ihtiyacın var.

kısacası olay şu, siz bi şekilde kendinize yettiriyorsunuz. ama metadaki tier 1-2-2.5 deckleri canı çektiği anda oynamak isteyen birine yetmez. zaten ilk mesajda da onu dedim.

60 packte 4 legendary 13 epic cıkartırsam bir daha HS başlığına yazmayacaksın deal ?
Sosyal ağlarda paylaş

fact gibi konuşur çünkü hesabı yaparak konuşuyor abi yanlış değil. yukarıdaki legendary hesabını pek anlamadım yalnız da neyse mühim değil zaten.

sonuç olarak en başta dediği gibi, amacına bağlı. belli classları oynuyosundur bana yeter dersin. ama overall olarak yanlış bi şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

metada şu legendaryler oynanıyor, şunların çıkması gerek falan filan kısmına bir şey diyen yok zaten.

60 pack açtın 3 legendary 12 epic çıktı kısmına takılıyorum. adam 60 tane açar 6 tane legendary çıkar craft ihtiyacı olmaz geçer.

başkası 60 tanede 2 tane açar, o ikisi de aynı çıkar full craft yapması gerekir. gider bir 60 daha alır, sonra bir 60 daha bir 60 daha sdafas böyle olasılıklar varken 60 açtın 3 leg 12 epic çıktı kısmına takılıyorum ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi de ortalama işte abi. 60 packte 3 tane leg açıyorsun, 12 epic cıkıyor

demek değildir bu. 20 tane de çıkartabilirsin. 3154123451241 pack üstünden alınan ortalamayı 60 a uygularsan sapma çok olur.

biri de çıkıp ben 80 açtım ihtiyacım olanlar çıktı diyebilir yani.

her exp öncesi şu packlerdeki kart oranı aynı şekilde tartışılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

saçma olmaz. packleri açmadan önce durumu bu şekilde değerlendirmek zorundasın abi.
"ben 60 açtım, bana yetti" diyenin baz alınması asıl saçma olan.

100 pack yeterli olur mu diyene başka türlü açıklama yapılmaz. hem zaten başta da demiş adam "amacına bağlı" diye.
ama her kart isteniyorsa diye hesabı da yapmış işte. daha ne desin.
Sosyal ağlarda paylaş

Allah beni su bilgisayarsizliktan kurtarsin da ben de su oyundan kurtulayim artik. Zaman geciriyim diye sinirhastasi olucam herhalde. Anasini satiyim neredeyse butun maclarim lopsided matchup.

Jade aciyorum pirate geliyor, taunt warr aciyorum jade geliyor, token shaman aciyorum taunt warrior geliyor. Paladin giriyorum toke druid geliyor.

Tilt olmaktan rank 15i gecemedim bu ay saka gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...