Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

salt sabo mode on !!!

sıfır çektim, 2 tanesinde 1dmg ile lethal kaçırdım.

1 tanesinde sahada 4 minion 17-18dmg varken adam topteck tortollan primalist çekti adam, orada attığı fireball, benim 4 adamın 2 minionu, 2 tane de hero. 8 target üstünden suratıma patladı.......

salt sabo mode off !

FTFY
Sosyal ağlarda paylaş

Direk kafa göz dalacaksın

Hunterla yenmek en zoru. Full face giderse ve shamana erken removal gelmezse yener hunter.

Mage direk üstün, shamana çok iyi kartlar gelmezse hiç şans tanımıyor mage. Yeterli healın yok bir kere, bütün büyüleri kafana atan bir mage karşısında tutanamıyorsun. Ben mage maçlarında echoları direk healları kopyalamak için kullanıyorum. O durumda bile mage yere minion koymayınca echoları öldüremediğin için heal atamıyorsun.

Priest çok erken minionları yere dizip face gitmeye başlarsa genelde yeniyor. Ama erken minion bulamassa ya da sen yeri hızlı temizlersen o zaman şansı kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eveeet, cavern below'u itin götüne sokup ağlaya bağıra nerf isteriz diye mızıklayanlar sağolsun ortalık jade druid'den geçilmez oldu. çok güzel

ama yav diyenleri nerf sonrası meta'nın controlleşmediği/yavaşlamadığını gösteren istatistikli linklerle dövücem.

eften püften priest listelerini oynayamıyolar diye mal mal triplerini 30 dakka videoya çeken brain kibler ve benzerlerine de özel selamlarımı iletirim. otursunlar oynasınlar şimdi control lel
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

eveeet, cavern below'u itin götüne sokup ağlaya bağıra nerf isteriz diye mızıklayanlar sağolsun ortalık jade druid'den geçilmez oldu. çok güzel

ama yav diyenleri nerf sonrası meta'nın controlleşmediği/yavaşlamadığını gösteren istatistikli linklerle dövücem.

eften püften priest listelerini oynayamıyolar diye mal mal triplerini 30 dakka videoya çeken brain kibler ve benzerlerine de özel selamlarımı iletirim. otursunlar oynasınlar şimdi control lel

warrior, priest, mage..

bunlardan baya control oynayan geliyor ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Jade druid ile pek karşılaşmadım. Shaman beni yoran. Genellikle rush hunter oynuyorum. Sağlam tauntları var deckte, zor geçiliyor. Onları geçsem lighting storm veya devolve ile çoğaldığım zaman bitiriyor. Dünde yeni gördüm başka kartı, 15 damage dağıtan volcano.

Priest, dragon priest, zaten bir-iki belli kart gelmezse çoğu zaman yenemiyorum.

Mage ile spell damage olayına girmek iyi fikir gibi ama adamı boş bırakınca minion dolduruyor ortalığı. Bir ara bakacağım internetten magelere.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

jade druid'i öyle tatlı yeniyorum ki.... ama yok ortalıkta jade druid, keşke gelseler karşıma. 69 maçta 7 tane jade druid gelmiş hepi topu bana.

ne oynuyon ki?

yenmek yenilmek değil ya mesele, içim bayılıyor. Yogg saron gibi bi saçmalığı hala görüyoruz oyunda neden çünkü jade druid

bana bütün ay class olarak %21'le druid gelmiş (1.sırada). Tahminimce %60'ı jade idi. Dumpster legend'da jade druid kaynıyor. r5-1 arası da çok vardı. Ben metada ilerledikçe peşimden geliyo demek ki adamlar sdfk

Sayelerinde freeze mage'le jade druid yenmeyi öğrendim ya işte geçen döşedim kocaman wot. Tek tek archtype istatistiğim yok ama %50'ye yakındır freeze vs jade match-up winrate'im. Normalde 30-70 mi 20-80 mi kaç acaba beklenen wr.

Neyse miracle rogue oynadım dün paso. Rogue avantajlı gibi ama gene hayvan gibi çektiler mi, o jade sayacı 5'i 6'yı geçtiğinde board-health-kart avantajı falan elde edememişsen bi bok yapamıyosun.

Bi de YOGG SARON MOTHERF*CKER diye mal mal oyun kazanıyorlar.

---

Quest rogue ipini çekiyodu bunların. Yoksa onun da meraklısı değilim çok. Jade Idol en büyük problem. Bu salak kart yüzünden auctioneer gibi muazzam bir dizayn'ı hall of fame'e göndertecekler gene cümbür cemaat ağlıyor reddit/twitch tayfası falan. Bütün yetenek isteyen kartları silin oyundan zaten nedir.
Ice block da öyle günah keçisi ilan edildi. Halbuki sorun ekstra ice block üreten saçma sapan discover kartlarında.

---

Neyse az kaldı yeni set geliyor, 1-2 tane yeni kart düşmüş ama daha heycanlancak bişey yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...