Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5-3 bitirdim.

Dragon Priest oynadım.

8 oyunda hiç şaman gelmedi.

3 kere mage ile karşılaştım. 2 kez kaybettim 1 kez kazandım. Wyrm, sorcerer's appr., cult sorcerer üçlüsünü erkenden koyup, flamewaker ve bitmeyen büyülerle yağdır babam yağdırdılar. Yetişemedim. Kazandığım mage de freeze mage idi.

2 kez discardlock ile oynadım. 2sini de aldım. Rahattı baya.

1 tane N'zoth Paladin'i rahat geçtim entomblarla.

1 kez kontrol warrior geldi. Entomb'u saçma bir şekilde justicar'a kullandığım için kaybedişim hızlı oldu :)
Mesaj tarihi:
o değil de şu anda ladder rank 12-14 arası sadece control deck neredeyse, shaman oynayanların hepsi ranklari alıp gitmiş herhalde becerenenler benim gibi scrublara control metası kalmış..

Shaman metasını sevmiyorsanız rank düşüp rank 12lerde falan oynayabilirsiniz
Mesaj tarihi:
Abi adamın yerde sylvanası varken yogg attım, sylvanası öldürdü, sylvanas yogg'umu çaldı. Büyüler rakip tarafından atılmaya devam etti. Enemy konumuna ben geçtim :D beni temizledi, rakibi buffladı, öldürdüğüm ragnaros'una resurrect bile attı. sinirlenemedim bile hahaha
Mesaj tarihi:

Bu adamlara göre shaman demek broken class demek galiba, bu nasıl bir kart arkadaş.

Oyundaki bütün minion bufflama üstüne kurulan deckleri, divine shield decklerini, steal üstüne kurulu deckleri, deathrattle decklerini tek bir cardla resmen dağıttılar geçtiler ya.

• Yeni Oluştur...