mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ya biri şu adamı durdursun Yaşıtları torun sahibi oldu bu hala İskambil oynıyıcam ben kahvehanede diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 amaz'a baktım bi tane oynamış sonuna denk geldim. 10-3 yapmış. 16 pack golden eadric 400 dust 390 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ostkaka 12-1 yaptı. 50 pack 1.1k gold 400 dust verdi. Golden cenarius, cho'gall bi de bişey daha çıktı ama hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bende 3.5k gold vardı. Direk girdim. Ne oynasam diye bakıyorum şimdi. Dragon priest ile şansımı deneyeyim de, valid olan deck nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Dünyanın en saçma mage deckine karşı kaybettim. 0-1. 1 malchezar lock, 1 dragon paladin yendim. 2-1. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 5-3 bitirdim. Dragon Priest oynadım. 8 oyunda hiç şaman gelmedi. 3 kere mage ile karşılaştım. 2 kez kaybettim 1 kez kazandım. Wyrm, sorcerer's appr., cult sorcerer üçlüsünü erkenden koyup, flamewaker ve bitmeyen büyülerle yağdır babam yağdırdılar. Yetişemedim. Kazandığım mage de freeze mage idi. 2 kez discardlock ile oynadım. 2sini de aldım. Rahattı baya. 1 tane N'zoth Paladin'i rahat geçtim entomblarla. 1 kez kontrol warrior geldi. Entomb'u saçma bir şekilde justicar'a kullandığım için kaybedişim hızlı oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ryzen 12 yaptı son iki maç shaman a denk geldi söve söve yendi , yenilseydi evi yıkardı herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 sağlam dust çıkar ordan,hangi deckle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ryzen Yogg Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 o değil de şu anda ladder rank 12-14 arası sadece control deck neredeyse, shaman oynayanların hepsi ranklari alıp gitmiş herhalde becerenenler benim gibi scrublara control metası kalmış.. Shaman metasını sevmiyorsanız rank düşüp rank 12lerde falan oynayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 bu heroic brawlda bütün kartları kullanabiliyor muyuz ? Yoksa sadece sahip olduklarımızla sınırlı deck mi yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 sahip olduklarınla tabi ki heroic brawl yüzünden ladder'de skor tutmaya başladım ben 3 kere yenilince bırakıyorum sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Abi adamın yerde sylvanası varken yogg attım, sylvanası öldürdü, sylvanas yogg'umu çaldı. Büyüler rakip tarafından atılmaya devam etti. Enemy konumuna ben geçtim :D beni temizledi, rakibi buffladı, öldürdüğüm ragnaros'una resurrect bile attı. sinirlenemedim bile hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 O daha yogg nerfünden önce bile öyleydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 hoşgeldin, eskiden daha fenaydı. Rakibe geçip ölse de çakmaya devam ediyordu. Tam bir saçmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 1000g yaptim, heroic brawl icin deck tavsiyesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Midrange shaman :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 ibretlik topdeckler. https://hsreplay.net/replay/msvmspo8AspQ4MoFq5XZ46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Ben ibretlik bir şey göremedim. Vaktimi çaldığın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 execute ve arka arkaya çektiği iki bashi diyo. hayata tutunmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Bu adamlara göre shaman demek broken class demek galiba, bu nasıl bir kart arkadaş. Oyundaki bütün minion bufflama üstüne kurulan deckleri, divine shield decklerini, steal üstüne kurulu deckleri, deathrattle decklerini tek bir cardla resmen dağıttılar geçtiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 bir gün herkes shaman oynayacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Ooooh face oynarken eskiden düşünmem gereken durumlar oluyordu, daha da azaltsınlar daha da. MWHAHAHAHAH KUDURUN ŞAMAN DÜŞMANLARI YİHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Yeni bir akım doğuyor ŞAMANİZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Türkiyeden sonra hearthstone uda ötekileştirdiler Şamanlar ve diğerleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar