Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Wishmaster said: bu pavel ne ezik bi tip ya :D Kıskanma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 http://us.battle.net/hearthstone/en/blog/20356127/get-a-load-of-the-grimy-goons-11-7-2016 Bu kartlar da cok sevimsiz geldi bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 5 pack gelmiş Hippi'den, şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Pre purchase bir tek web sitesinden yapılacakmış , Pc android ve ios üzerinden satış yokmuş Card back te yok zaten Satışlar düşer bu exp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 ahahah. 6 tane de bana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 http://i.hizliresim.com/byqMpn.png portaldan steed geldi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Bonjo said: Pre purchase bir tek web sitesinden yapılacakmış , Pc android ve ios üzerinden satış yokmuş Card back te yok zaten Satışlar düşer bu exp. şu yalnız baya ciddi vuruyor bizi. 105 tl'ye alıyordum 50'lik expansion. şimdi 170 tl'ye alıcam. almam bile hatta. yuh yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kendileri kaybeder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 ben de almıcam bu sefer parayla bişi 20 paket falan açıcam en az goldlarımla dustım da var 2-3 elzem legendary için en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 4100 dust olmuş benim. goldum yok hiç. ne zaman çıkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 kanser bana da bulaştı bu sezon shaman oynuyorum sdf neyse ünlülerle karşılaşmaya başladım az hava atayım bari >:D show off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 yeni brawl çok güzel , daha önce gelmişti sanırım tam hatırlamıyorum ama çok eğlenceli maçlar çıkardım. summon edilen minonların da 1/1 olması harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 aynen baya guzelmis ya. maly mage yaptim bir tane faceless li cok egleniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 shade of naxx, quest adventurer ve moroes alın decke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 meh evolve abuse etmeye baslamis millet shamanla. brawlda bile problemli class shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bran + doppelgangster + evolve 9 mana => 5 x 6 drop + 1 adet 4 drop hatta 1 evolve daha 5 x 7 drop + 1 x 5 drop, vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 o manyak value ama 9. tur ve 3 kart kombisi, hem de 1'i legendary. zaten kendi kendine de yeterli. turn 6'da, 3 tane 6 costlu random minion. 2 tane 6'lık murloc açmazsan, direk maç kazandırır turn 6'da valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 /sabomode 1/6 oranla kafama lethal vuran ragnaros'a selam olsun. /endsabomode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 FeelsBadMAn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 https://www.twitch.tv/ryzentv/v/100391290?t=228m27s Blizzard pls.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2016 Şamanın son kurbanı ryzen olmuş Ama sandalyenin suçu neydi diyede sorası geliyor insanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 biz atsak bizim ogre mefta olur alüminyum https://clips.twitch.tv/itshafu/RealHamsterDBstyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 ahaha harbiden oyle olur. Arenada bir keresinde karsidakinin yerde 5 dropu vardı benim 1 tane shredder. bomber indim shredder i kesti, concede etmiştim direk. Hayatta almam o kartı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 benimki fix ya; bana 2, karşıya 1 atıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Bir kere Rakipte ogre , prophet velen ve ysera vardı. Equality+bomber yaptım 3'ü de yattı adsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar