Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 mage görevi süper ya ahah cok eglendim şöyle bişeyle oynuyorum http://www.hearthpwn.com/decks/792897-take-two-antimeta-special Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 stream izliyim dedim karsıma cıkan ilk mac sadf http://2.1m.yt/RaF3O4Z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 O degil de millet ne ağlamış redditte paketlerden beklediğini bulamadığı için. Bana epey normal çıktı şahsen anlamadım şanslı mıyım. Sanmıyorum pek işin içinde iş olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 67 packte 4 legendary ama dandik hepsi. Bi lakkari geldi warlock quest, diğerleri hemet ozruk ve dredd. Ben de klasik pirate warrior yaptım bari quest yapayım diye ama eski keyfi de kalmamış sanki pirateın. Normal yeniyorsun ne bi friend liste ekleyen var küfreden var ne taunt spamleyen var meh En adi en şerrefsiz deck hangisi şu anda? Paso quest mage görüyorum garibanlar 4. turnde concedeliyor zaten daha 1 tane quest yapabilen çıkmadı asd. Elemental shammylerin bi ton healı var onlar biraz zorluyor falan. Kararsızım ne craftlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GtWVR-FYCf8 LUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 otk mage en sacmasi olabilir. ice lance i patron warrior u oyundan silip mage a yine otk vermisler. blizz yine otistikligini konusturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 O da değil de top200 listesini bi yayınlamadı şerefsizler, primmtieyip odama ascaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 yav said: O degil de millet ne ağlamış redditte paketlerden beklediğini bulamadığı için. Bana epey normal çıktı şahsen anlamadım şanslı mıyım. Sanmıyorum pek işin içinde iş olduğunu aşırı duplicate var diyorlar. kripp açarken de yazmıştım 9 legendary açmıştı 4x2 + 1 şeklinde. 23 legendary içinde bu kadar duplicate açmak çok kolay değil. millet de aşırı duplicate legendary açtım diyor. hayırlısı. reset gelse packlere sevinirim yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 62 pack : 7 legend / 21 epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ahahaha 50 nece kamyon hazırladım gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Eternal said: 62 pack : 7 legend / 21 epic abi sil sabo kalp krizi geçiricek bu "genç" yaşında Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 ellibeşte bir yaptım lan rekor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Abi oyun adamların spell ve adapt seçmesinden oynanmıyor. Bekle babam bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Mage OTK güzel de çok yavaş ya bekle babam bekle. Millette iyi sabır var o deckleri oynuyorlar. Lakkari de keza yeterince hızlı gelmedi zoo olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 cok da yavas degil freeze mage gibi. 2 tane oracle koyuyorsun zaten desteye surekli draw yapıyorsun. tabi 10 manadan once bitirmek istiyorsan rogue skiyor direk güzel cekince. turn 1 quest turn 2 coin swash panda turn 3 swash panda turn 4 swash panda swash turn 5 prep quest moroes backstep swash gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Taze yakaladım. https://oddshot.tv/s/IhYhr9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Quest rogue geldi karsima, tamamladi questi tw acana kadar oyalayip oldurdum. Random drawlardan bir ice block, bir nova birde discoverdan blizzard gelmeseydi alamazdim ama cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Bazen durdurmak çok zor oluyor quest rogue'u ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bugün oynadım biraz ladder,bütün roglar turn 3 de bitirdi questi turn 4 de preple bastılar valla çok sinir bişeymiş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Quest lock oynanır mı? Düşen tek işe yarar legendary bu oldu, oynamaya değer bi deckse clutchmother da craftlayayım diyorum. Kalan kartları zaten vardı bende. Şöyle iyi bi deckbuilderın yaptığı rafine bi lakkari decki eğlenceli olabilir gibime geliyor. Amazın decki var devilsaur egg ve ravenous pterrodaxla güzel görünüyor ama taunt eksik kalınca aggrolar üstünden geçebiliyor. Daha defansif şöyle bi alternatif var http://www.icy-veins.com/hearthstone/lakkari-sacrifice-warlock-quest-standard-un-goro-deck Quest hunter hayal kırıklığı gibi, erkenden atmalarına rağmen üzerlerinden geçiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 1 mana 5/5 charge Kappa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 pirate warrior hala çok tatlı. hiç kart da yapmadım yeni deste de bakmadım. takılıyorum öyle dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 uzun zamandir oynadigim en keyifli deck: http://www.hearthpwn.com/decks/786477-ungoro-control-priest sunu oynayabilmek icin 2 epic 2 legendary craft ettim ama degdi.. abartmiyorum rank 10'dan 5'e tek mac kaybetmeden ciktim.. keske deck tracker acik olsaydi da maclari gosterebilseydim.. quest rogue, taunt warrior, quest mage, token druid, pirate warrior, agro hunter, elemental shaman, murloc shaman, elemental/buff paladin.. aklima gelen match-uplar bunlar.. hepsini yendi.. deckin kilit karti shadow visions.. karsidaki match-up'a gore dogru kartlari secmekle basariya ulasiyorsunuz ama lyra ve radiant elemental combosu ile comeback yapmak da mumkun.. bunlar disinda da win conditionlari var, cok zengin bir deck.. shadow visions sebebiyle cogu spellden 1 adet var.. duruma gore siz cogaltiyorsunuz iste.. hic priest oynamiyosaniz basta biraz degisik gelebilir ama ogrendikten sonra cok keyifli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 dust needed: 4000 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar