Masticore Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Kartlar cıkmaya başlamış be yeni fark ettim. Allah belanı versin blizz http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/804/636138727948328594.png http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/770/636138684815331364.png şu hoş kartmış http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/803/636138725808552071.png
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 warlockla çok uzun süre sonra 12 geldi. yalnız deck biraz saçmaydı galiba :D bu da tek mağlubiyetim, böyle tempo böle saçmalık görmedim. ballı eşşoleşşek bir de gitti bütün oyunu değiştiren kartı aldı Swashburglar'dan.... https://hsreplay.net/replay/F7douTNUxFKuyYEvFCUpsX
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 maşallah listeye gel ballı parmak sabonis
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 eu'ya laf atan kimdi>:D< final eu vs eu oldu ne kadar ruski de olsalar
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 cok guzel maclardi ya.. eglenceli rng'ler izledik :).. avrupa bir hic diyenlere gelsin :P.. yalniz oyuncularin nasil bir heyecan yasadiklari cok belli oluyor.. oynarken, roportaj verirken, vs. goruluyor stresleri.. rank 25 misplayleri bile yapiyorlar arada.. dr hippi basit lethali hesaplayamadi mesela ve o tur lethal kacirdi (yine kazandi gerci).. jasonzhou ise daha fenasini yapti ve edwin oynayacagi turda edwini ilk koydu boarda, 2/2 kaldi minion yerde:).. kolay degil ya yuzup yuzup en sonuna geldiler sonucta.. tahmin edemiyorum nasil stres yaptiklarini..
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Spyro said: cok guzel maclardi ya.. eglenceli rng'ler izledik :).. avrupa bir hic diyenlere gelsin :P.. yalniz oyuncularin nasil bir heyecan yasadiklari cok belli oluyor.. oynarken, roportaj verirken, vs. goruluyor stresleri.. rank 25 misplayleri bile yapiyorlar arada.. dr hippi basit lethali hesaplayamadi mesela ve o tur lethal kacirdi (yine kazandi gerci).. jasonzhou ise daha fenasini yapti ve edwin oynayacagi turda edwini ilk koydu boarda, 2/2 kaldi minion yerde:).. kolay degil ya yuzup yuzup en sonuna geldiler sonucta.. tahmin edemiyorum nasil stres yaptiklarini.. stres korkunç ya. bu forumdaki çoğu kişi kıçı kırık 3-5k TL için ne stresler çekiyor sürekli. adamlar 250bin dolar için oynuyorlar :D drhippi hesaplayamadı diil de weaponla çok çabuk saldırdı gibi hero power'a basmadan. o yüzden 1-off oldu. 15'te 1 ihtimal mi ne lethal verdi rakibine. jason'ın yaptığı korkunçtu ya. direk maçın başından, maçın gidişatını etkiledi, belki de kazanacaktı yani. 2-2 yerine 4-4 olması o kadar çok değiştirir ki maçın seyrini.
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Hippi bir derecede Pavel in buralara geleceğini kimse düşünemezdi bence , Amnesiac ın nasıl yenildiğini gördük , yani hep konuştugumuz gibi iş sadece iyi oyuncu olmakla olmuyor , missplay yapmazsın , lethal kaçırmazsın , tüm hamlelerin yerinde olur ama olmayınca da olmaz. Yanıldığım tek konu bu olsun sıkıntı yok.
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 sampiyon pavel.. bizimkilere de dedim.. muhtemelen asyalilardan sonra en az oy alan sampiyon odur blizzcon basinda :).. gecen seneki misplayinden sonra baya gozden dusmustu.. ama bugun de gorduk iste o baski altinda ne misplayler yapiliyor.. cocuk kendini kanitladi walla helal olsun.. onun kazanmasini istiyodum thijs'dan sonra.. oyle de oldu neyse ki :)..
yav Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2016 adam bi de last call'dan çıkmış ben bilmiyodum ona helal olsun ggwp
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Selam. Şunu buraya bırakmak için gelmiştim.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 tyrande kodu var, dandik bi steam oyunuyla takas ederim
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 şu laughing nasıl oynuyor freeze mage ya. geçmişte izlerken adamın yaptığı hareketlerin %90'ını falan yapıyordum yani, yapmadıklarımı da özellikle not ediyordum aklımda. ama mesela bu sezon adam çat diye legend oluyor, ben rank 13'te 6 win 9 loss yapıyorum :D yani 5 rakip turn 8'de rag indi, 1 kere bile frost nova doom sayer kombosu yapamadım kaybettiğim maçlarda falan filan. ama yine de anlamıyorum ya. Silphatos said: tyrande kodu var, dandik bi steam oyunuyla takas ederim olm ver buradan sık oynayan birine hayrına, napıcan skimsonik steam oyununu... para istenecek bişe de değil yani, kıytırık portre :D
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 10 euro falan yazmislar ne bilim. Kart oyunu oynayana portre satmak kolay oluyp herhalde, kotick isini biliyor valla
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bana ver kodu gayri.Amazon prime ile ugrasamadim almaya
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 sabonis said: şu laughing nasıl oynuyor freeze mage ya. geçmişte izlerken adamın yaptığı hareketlerin %90'ını falan yapıyordum yani, yapmadıklarımı da özellikle not ediyordum aklımda. ama mesela bu sezon adam çat diye legend oluyor, ben rank 13'te 6 win 9 loss yapıyorum :D yani 5 rakip turn 8'de rag indi, 1 kere bile frost nova doom sayer kombosu yapamadım kaybettiğim maçlarda falan filan. ama yine de anlamıyorum ya. şimdi Sjow oynuyor da, o da 10-16 yaptı. neyse sorun bende değilmiş. meta çok korkunç Freeze Mage için. Zoo hariç herkes Rag oynuyor neredeyse. Tek başına Freeze Mage killer.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/307/5/636140489431473507.png meeeeeeh
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 o baya bi meh gibi duruyor ya. 3 tane 1 manalık spell atsan, hero power'ı 3 kere kullanabiliyorsun 1 turda. eee yani :D belki başka sinerjik kartlar geliyordur
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 evet de inspire kartları genel olarak tırt. bir de ucuz iyi inspire kartı yok. zaten 2 ay içinde gg oluyor inspire kartları.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Doğrukalplenmiş bir savaşçıda çok lezzetli olmaz mıydı
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 bugün yıllardan sonra ilk kez açtım oynadım biraz legendary düştü ya.
yav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Rogue legendarysi de epey sacma bi kart Counterfeit coin guzel olmus ama onun disinda genel olarak rogue'a random kart calma olayini itelemeleri cok sevimsiz.
Öne çıkan mesajlar