Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kartlar cıkmaya başlamış be yeni fark ettim.

Allah belanı versin blizz

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/804/636138727948328594.png

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/770/636138684815331364.png

şu hoş kartmış

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/306/803/636138725808552071.png
Mesaj tarihi:

warlockla çok uzun süre sonra 12 geldi. yalnız deck biraz saçmaydı galiba :D
bu da tek mağlubiyetim, böyle tempo böle saçmalık görmedim. ballı eşşoleşşek bir de gitti bütün oyunu değiştiren kartı aldı Swashburglar'dan.... https://hsreplay.net/replay/F7douTNUxFKuyYEvFCUpsX

Mesaj tarihi:
cok guzel maclardi ya.. eglenceli rng'ler izledik :)..

avrupa bir hic diyenlere gelsin :P..

yalniz oyuncularin nasil bir heyecan yasadiklari cok belli oluyor.. oynarken, roportaj verirken, vs. goruluyor stresleri..

rank 25 misplayleri bile yapiyorlar arada.. dr hippi basit lethali hesaplayamadi mesela ve o tur lethal kacirdi (yine kazandi gerci).. jasonzhou ise daha fenasini yapti ve edwin oynayacagi turda edwini ilk koydu boarda, 2/2 kaldi minion yerde:)..

kolay degil ya yuzup yuzup en sonuna geldiler sonucta.. tahmin edemiyorum nasil stres yaptiklarini..
Mesaj tarihi:
Spyro said:

cok guzel maclardi ya.. eglenceli rng'ler izledik :)..

avrupa bir hic diyenlere gelsin :P..

yalniz oyuncularin nasil bir heyecan yasadiklari cok belli oluyor.. oynarken, roportaj verirken, vs. goruluyor stresleri..

rank 25 misplayleri bile yapiyorlar arada.. dr hippi basit lethali hesaplayamadi mesela ve o tur lethal kacirdi (yine kazandi gerci).. jasonzhou ise daha fenasini yapti ve edwin oynayacagi turda edwini ilk koydu boarda, 2/2 kaldi minion yerde:)..

kolay degil ya yuzup yuzup en sonuna geldiler sonucta.. tahmin edemiyorum nasil stres yaptiklarini..

stres korkunç ya. bu forumdaki çoğu kişi kıçı kırık 3-5k TL için ne stresler çekiyor sürekli. adamlar 250bin dolar için oynuyorlar :D

drhippi hesaplayamadı diil de weaponla çok çabuk saldırdı gibi hero power'a basmadan. o yüzden 1-off oldu. 15'te 1 ihtimal mi ne lethal verdi rakibine.

jason'ın yaptığı korkunçtu ya. direk maçın başından, maçın gidişatını etkiledi, belki de kazanacaktı yani. 2-2 yerine 4-4 olması o kadar çok değiştirir ki maçın seyrini.
Mesaj tarihi:
Hippi bir derecede Pavel in buralara geleceğini kimse düşünemezdi bence ,

Amnesiac ın nasıl yenildiğini gördük , yani hep konuştugumuz gibi iş sadece iyi oyuncu olmakla olmuyor , missplay yapmazsın , lethal kaçırmazsın , tüm hamlelerin yerinde olur ama olmayınca da olmaz.

Yanıldığım tek konu bu olsun sıkıntı yok.
Mesaj tarihi:
sampiyon pavel..

bizimkilere de dedim.. muhtemelen asyalilardan sonra en az oy alan sampiyon odur blizzcon basinda :)..

gecen seneki misplayinden sonra baya gozden dusmustu.. ama bugun de gorduk iste o baski altinda ne misplayler yapiliyor..

cocuk kendini kanitladi walla helal olsun.. onun kazanmasini istiyodum thijs'dan sonra.. oyle de oldu neyse ki :)..
Mesaj tarihi:
şu laughing nasıl oynuyor freeze mage ya. geçmişte izlerken adamın yaptığı hareketlerin %90'ını falan yapıyordum yani, yapmadıklarımı da özellikle not ediyordum aklımda. ama mesela bu sezon adam çat diye legend oluyor, ben rank 13'te 6 win 9 loss yapıyorum :D

yani 5 rakip turn 8'de rag indi, 1 kere bile frost nova doom sayer kombosu yapamadım kaybettiğim maçlarda falan filan. ama yine de anlamıyorum ya.

Silphatos said:

tyrande kodu var, dandik bi steam oyunuyla takas ederim

olm ver buradan sık oynayan birine hayrına, napıcan skimsonik steam oyununu... para istenecek bişe de değil yani, kıytırık portre :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:

şu laughing nasıl oynuyor freeze mage ya. geçmişte izlerken adamın yaptığı hareketlerin %90'ını falan yapıyordum yani, yapmadıklarımı da özellikle not ediyordum aklımda. ama mesela bu sezon adam çat diye legend oluyor, ben rank 13'te 6 win 9 loss yapıyorum :D

yani 5 rakip turn 8'de rag indi, 1 kere bile frost nova doom sayer kombosu yapamadım kaybettiğim maçlarda falan filan. ama yine de anlamıyorum ya.

şimdi Sjow oynuyor da, o da 10-16 yaptı. neyse sorun bende değilmiş. meta çok korkunç Freeze Mage için. Zoo hariç herkes Rag oynuyor neredeyse. Tek başına Freeze Mage killer.
Mesaj tarihi:
Rogue legendarysi de epey sacma bi kart
Counterfeit coin guzel olmus ama onun disinda genel olarak rogue'a random kart calma olayini itelemeleri cok sevimsiz.
  • Yeni Oluştur...