Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

İşte o hiç oy vermeceğim adam. Tipinde hayır yok, böyle bilkent çevre mühendisliğinden mezun olup çokuluslu bi şirketin çevre ve sağlık politikaları SJW daire başkanlığı departmanında çalışan ezik bi betaya benziyor direk. Bizim forumdaki deno gibi düşün. Iyyyyy ne işim olur

Vatanımızı temsil edecekse ya stahpitblizz nickli ve kafasına murloc koyan bi adam, ya da bonzai müptelalığı yüzünden sivilce sorunu hiç geçmeyen bi ergen olmalı. Gerçi stahpit büyük ihtimalle ingilizce biliyor o yüzden pişmanım, yes I am sex seviyesindeki veletler gerçek birer türkiye temsilcisi olabilir (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

mahseer898 said:

Beyler oyuna mobil den girebilen var mı? Özellikle iphone kullanıcılarına soruyorum. Yükleme ekranından öteye geçmiyor oyun. Oyunu sildim geri yükledim olmadı.

geçen gün gelen 2gb'lık patchle biraz bok ettiler oyunu

rakibin kartına bastıgında crashliyodu
ios 8 altında crashliyomuş
bazı telefonlarda da hiç açılmıyomuş oyun

yeni patch gelmiş fixlemişler
tabi müjde 2 gb o patch de :D
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

mahseer898 said:

Beyler oyuna mobil den girebilen var mı? Özellikle iphone kullanıcılarına soruyorum. Yükleme ekranından öteye geçmiyor oyun. Oyunu sildim geri yükledim olmadı.

geçen gün gelen 2gb'lık patchle biraz bok ettiler oyunu

rakibin kartına bastıgında crashliyodu
ios 8 altında crashliyomuş
bazı telefonlarda da hiç açılmıyomuş oyun

yeni patch gelmiş fixlemişler
tabi müjde 2 gb o patch de :D

sabah bende sevindim sonunda düzeltmişlerdir diye ama yok. güncelledim yine aynı sorun devam etti. dedim sileyim geri yükleyim yok yine olmadı. hala sorun devam ediyor. taverna kapısından öteye geçmiyor :(

ip6s 9.3.2 sürüm.
Sosyal ağlarda paylaş

ohaaaaaaaaaa şimdi gördüm

Android Turkish Lira TRY

2 Packs - 9.99 TRY. şu anda 7.99
7 Packs - 32.99 TRY. şu anda 26.99
15 Packs - 63.99 TRY. şu anda 52.99
40 Packs - 169.99 TRY. şu anda 129.99
Adventure Wing - 22.99 TRY
Arena Ticket - 6.49 TRY

toshank geçiyorlar ya resmen. %20 ile %30 arasında zamnlar... hayır bi de 15 ile 40 packin fiyatı aynı oldu bu durumda. saçmalığın bokunun çıkması....

IOS için bişi dememişler. orada fiyatlar ne durumda?

zaten 3 expansion yapılınca %30-40'a yakın fiyat artmıştı, üstüne bi daha %30-40'a yakın arttı. benim kadar oyunu seven birine bile şu anda bıraktırmayı düşünüyorlar oyunu resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

bitmez,en az 3-4k gold kasılır 4 aya (az giren adam bile kasar),exp gelince yine pack açmaya devam ediyosun bi süre zaten öyle yada böyle,arenasıydı osuydu busuydu derken o dustla 4 sene gider oyun senin için.

bide hergün 100 gold kassan + görev , bunu yapacak adamın kart sıkıntısı olmaz zaten,4 aya 18k gold = 180 pack, en kötü ihtimal 5 legendary açıyosun üstüne gelen dustla eksik veya lazım olanı yaparsın falan fds

tabi onu yapmak zor,baya vakit alır. ama günde ortalama 50-60 gold yapıp üstüne,50 gold görevi yaparsan rahat edersin, 2 saate toplanıyo o gold (ladder hariç tabi) casual veya wild plebleriyle rahat kasılıyür fds

bilmiyom abi dustı olmayan adama zorlaştı oyun şu an,hs e para vermek evlat acısı ayrı bir konu,rng fiesta oyun mk
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl 3 expte bitiyor ya 82k dust.

Ben geçiğimiz 4 exp'te 5er k civarı dust harcadım ki oyundaki çok ender yapamadığım deste çıkıyor karşıma. Hadi sen bütün destelerle oynamak iste 10k harca. Genede 2,5 sene yeter sana o dust. Üstelik daha bunun goldenları kırması falan var. Senin hesapla ortalama bir oyuncu 5 sene tek kuruş harcamadan rahat rahat hem de eksiksiz oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...