k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ben posthum'a verdim. içlerinde kung fu bilen varsa ancak budur dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Oo Barış 9. sıradan girmiş. Oylar Ulquiomaru'ya. Esport'ta Türkiye'ye ilk şampiyonluğu getirdi adam. Hem de Pavel piçini yendi finalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 İşte o hiç oy vermeceğim adam. Tipinde hayır yok, böyle bilkent çevre mühendisliğinden mezun olup çokuluslu bi şirketin çevre ve sağlık politikaları SJW daire başkanlığı departmanında çalışan ezik bi betaya benziyor direk. Bizim forumdaki deno gibi düşün. Iyyyyy ne işim olur Vatanımızı temsil edecekse ya stahpitblizz nickli ve kafasına murloc koyan bi adam, ya da bonzai müptelalığı yüzünden sivilce sorunu hiç geçmeyen bi ergen olmalı. Gerçi stahpit büyük ihtimalle ingilizce biliyor o yüzden pişmanım, yes I am sex seviyesindeki veletler gerçek birer türkiye temsilcisi olabilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 stahpitblizz baya aklı başında ya, düzgün bi eleman. ha en yüksek şans onda mı turnuvaya gitse, bilmiyorum. ama iyi oynuyor yani. berserkci de düzgün bi eleman ama tipi apaçiyi andırıyo biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Berserkci'ye verdim oyumu. Son iki aydır ilk 100'leri oynuyor çocuk. HTC puanları da alıyor öyle böyle. Saçma streamer'lara gideceğine adam gibi oynayana gitsin oy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Beyler Ulquiomaru EU #1 görmüş adam. Oynadığı her sezon ilk 100de zaten :) iyi temsil istiyorsanız başka adrese gitmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Ben thisj'a basıcam Alıştık ondan 1 paket almaya >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Beyler oyuna mobil den girebilen var mı? Özellikle iphone kullanıcılarına soruyorum. Yükleme ekranından öteye geçmiyor oyun. Oyunu sildim geri yükledim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Hiç birini tanımıyorum ama berserkci'ye basıyorum.Nedeni ise kermit'e benzemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 mahseer898 said: Beyler oyuna mobil den girebilen var mı? Özellikle iphone kullanıcılarına soruyorum. Yükleme ekranından öteye geçmiyor oyun. Oyunu sildim geri yükledim olmadı. geçen gün gelen 2gb'lık patchle biraz bok ettiler oyunu rakibin kartına bastıgında crashliyodu ios 8 altında crashliyomuş bazı telefonlarda da hiç açılmıyomuş oyun yeni patch gelmiş fixlemişler tabi müjde 2 gb o patch de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 zam geliyomuş bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 mulgear6 said: mahseer898 said: Beyler oyuna mobil den girebilen var mı? Özellikle iphone kullanıcılarına soruyorum. Yükleme ekranından öteye geçmiyor oyun. Oyunu sildim geri yükledim olmadı. geçen gün gelen 2gb'lık patchle biraz bok ettiler oyunu rakibin kartına bastıgında crashliyodu ios 8 altında crashliyomuş bazı telefonlarda da hiç açılmıyomuş oyun yeni patch gelmiş fixlemişler tabi müjde 2 gb o patch de :D sabah bende sevindim sonunda düzeltmişlerdir diye ama yok. güncelledim yine aynı sorun devam etti. dedim sileyim geri yükleyim yok yine olmadı. hala sorun devam ediyor. taverna kapısından öteye geçmiyor :( ip6s 9.3.2 sürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 yav said: zam geliyomuş bi de zam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ohaaaaaaaaaa şimdi gördüm Android Turkish Lira TRY 2 Packs - 9.99 TRY. şu anda 7.99 7 Packs - 32.99 TRY. şu anda 26.99 15 Packs - 63.99 TRY. şu anda 52.99 40 Packs - 169.99 TRY. şu anda 129.99 Adventure Wing - 22.99 TRY Arena Ticket - 6.49 TRY toshank geçiyorlar ya resmen. %20 ile %30 arasında zamnlar... hayır bi de 15 ile 40 packin fiyatı aynı oldu bu durumda. saçmalığın bokunun çıkması.... IOS için bişi dememişler. orada fiyatlar ne durumda? zaten 3 expansion yapılınca %30-40'a yakın fiyat artmıştı, üstüne bi daha %30-40'a yakın arttı. benim kadar oyunu seven birine bile şu anda bıraktırmayı düşünüyorlar oyunu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 iOS'ta 185 lira bu yeni gelen on sipariş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 40 pack 170 lira nedir mk fdsfsd taşakmı geçiyolar,2 ay önce 104 liraydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Ben hep 4000 coinlik pack açtığım için bana fark etmiyor. Para veren enayiler ağlasın tabi http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/309/907/12181.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 sabo aslında ağlamana gerek yok 70k dustı ölene kadar harcarsın mk fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bunlar bu oyuna para veriyosa biraz daha fazlasını da verirler kehkeh demişlerdir haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bu trump ın oyunu aga,demiştir amerigaya bu paradan veriyon diğer ülkelere android ayağına ucuza veriyon ayıp dğlmi demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 oyuna hala para verenleri pirate wariorla ezmek priceless ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 GONDARCENGIZ said: sabo aslında ağlamana gerek yok 70k dustı ölene kadar harcarsın mk fdsfs 82k lütfen... :D yaw nereye yetiyor. hiç para harcamazsan max 3 expansion'da biter o dust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bitmez,en az 3-4k gold kasılır 4 aya (az giren adam bile kasar),exp gelince yine pack açmaya devam ediyosun bi süre zaten öyle yada böyle,arenasıydı osuydu busuydu derken o dustla 4 sene gider oyun senin için. bide hergün 100 gold kassan + görev , bunu yapacak adamın kart sıkıntısı olmaz zaten,4 aya 18k gold = 180 pack, en kötü ihtimal 5 legendary açıyosun üstüne gelen dustla eksik veya lazım olanı yaparsın falan fds tabi onu yapmak zor,baya vakit alır. ama günde ortalama 50-60 gold yapıp üstüne,50 gold görevi yaparsan rahat edersin, 2 saate toplanıyo o gold (ladder hariç tabi) casual veya wild plebleriyle rahat kasılıyür fds bilmiyom abi dustı olmayan adama zorlaştı oyun şu an,hs e para vermek evlat acısı ayrı bir konu,rng fiesta oyun mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Nasıl 3 expte bitiyor ya 82k dust. Ben geçiğimiz 4 exp'te 5er k civarı dust harcadım ki oyundaki çok ender yapamadığım deste çıkıyor karşıma. Hadi sen bütün destelerle oynamak iste 10k harca. Genede 2,5 sene yeter sana o dust. Üstelik daha bunun goldenları kırması falan var. Senin hesapla ortalama bir oyuncu 5 sene tek kuruş harcamadan rahat rahat hem de eksiksiz oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 F2p oyun icin de pahalı diye ağlandi paticikte bu gozler bunu da gordu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar