applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Az once brawl yaptim gelen packden; Golden grommash ve tinkmaster cikti.. bitch pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Ohannes çift legendary ve biri gol den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 2. defa başıma geliyor. Daha önce de dr.boom ile golden troggzor açmıştım tek packde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 tavern brawl'dan ragnaros geldi. Alex Malygos falan eksik, onlar gelseydi sevinirdim, zaten vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 abi yalnız son patchten sonra dragon kazakus reno priest kıymetlendi çok mutluyum şu an. çok zevkle yaptım dust filan harcadım sonra tak diye pirate warriorlar çıktı piyasaya bi bka yaramamıştı şimdi çatır çatır oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Siz arenaya çok fazla gold gömüyorsunuz ya, evet çok ucuza pack açmış oluyorsunuz doğru ama gelecek için ciddi sorun yaşatıyor bu. Ben mesela geçen exp'e 2 hesapla da 10k+ goldla girip 100+ pack açmıştım, alacağımı aldım, gelen dustlarla craftlayacağımı craftladım bitti (yedekte 2k kadar dust bırakmıştım hesaplarda hala duruyor). Bir daha tek pack almadım son exple ilgili. Ve şimdi 1 ay sonra gene exp gelecek her iki hesapta da 7k yı geçmiş durumdayım. Muhtemelen 9k goldla falan girecem exp'e. Arena çok zevkli ama ben ayda 4-5 seferden fazla oynamamaya çalışıyorum. Çok ciddi zaman ve gold yiyor çünkü, ben arena kassam, leader oynayamam sonrada rank 10 bile olamam muhtemelen. Rank 15 bonusu alır bitiririm ayları. Üstelik yeni exp gelince 30-40 pack almak zorunda kalırım ki yani hiç pack almayıp o exp'i atlamak daha bile zekice olabilir öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Arena hak ettiğini vermiyor ztn tamamen gold tuzağı , ha zevk alıyorsan ayrı. Ben geçen expte 17k gold biriktirmiştim bedavaya 170 pack açtım sıfırladım goldları Şimdi gene 12k birikmiş ihtiyacımı karşılıyor yani bedavaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 FreEmoon said: Siz arenaya çok fazla gold gömüyorsunuz ya, evet çok ucuza pack açmış oluyorsunuz doğru ama gelecek için ciddi sorun yaşatıyor bu. Ben mesela geçen exp'e 2 hesapla da 10k+ goldla girip 100+ pack açmıştım, alacağımı aldım, gelen dustlarla craftlayacağımı craftladım bitti (yedekte 2k kadar dust bırakmıştım hesaplarda hala duruyor). Bir daha tek pack almadım son exple ilgili. Ve şimdi 1 ay sonra gene exp gelecek her iki hesapta da 7k yı geçmiş durumdayım. Muhtemelen 9k goldla falan girecem exp'e. Arena çok zevkli ama ben ayda 4-5 seferden fazla oynamamaya çalışıyorum. Çok ciddi zaman ve gold yiyor çünkü, ben arena kassam, leader oynayamam sonrada rank 10 bile olamam muhtemelen. Rank 15 bonusu alır bitiririm ayları. Üstelik yeni exp gelince 30-40 pack almak zorunda kalırım ki yani hiç pack almayıp o exp'i atlamak daha bile zekice olabilir öyle bir durumda. 1) ben expansion çıktıktan sonra 1-2 ay civarı daha o expansion'ın packlerini almaya devam ediyorum veya arena yapmaya 2) 2 Aralık'ta çıktı MSoG. yani tam 3 ay oldu, 90 gün. Ortalama quest başı 50 gold. yani 4500 gold kasabilmiş olman lazım max. sen insan gibi oynamıyorsun muhtemelen. 2 exp'te birden hem questleri yapıp hem üstüne gold kasmak baya ciddi emek ve zaman gerektiriyor. ben bi sürü gün 10g bile kasamıyorum winlerle. ama şimdi meta değişti baya girerim muhtemelen rotasyona kadar. 3) arena özellikle expansion'dan sonraki 1-2 ay baya iyi bir yatırım. 4-5 win aldığında bile 100 yerine 70gold'a pack açmış oluyorsun, üstüne dust falan da geliyor bir de. yani genel olarak yeni çıkan expansion'ını tamamlamak istiyorsanız ve vaktiniz varsa gidip goldla pack almayın, günde 3 arena yaparak 1 ay içerisinde 9000 yerine 5500 gold'a 90 pack açarsınız mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 2. madde de anlattıklarına sadece tek itirazım var, 50 gold ortalama direk minimum değer. Daha altına inemeyeceğin rakam yani. Ben genelde hemen hemen her questi 60 golda yapıyorum, zorda kalınca 50lik yaptığımda oluyor. Üstelik hem 100 gold verenler 2 ye çıktığı için baya sık gelmeye başladı, hem de 80 gold veren yeni bir quest geldiği için bir arkadaşla birlikte birbirimize 80 gold hediye ettiğimiz oluyor 10-15 günde bir. Yani günde 20-30 gold winlerden gelse, 55 de quest ortalaması desek. 80 gold günlük net gelir var. Bunun altına kolay kolay düşmüyorum diyebiliriz. 3. maddeye gelince %100 haklısın, yani arena kasacak zamanım olsa ben her exp gelince 50 pack alır kalan 5k goldu direk arenaya gömerim. Böylece 2 ay içinde 100 pack yerine muhtemelen 130-150 pack arası birşey açmış olurum. Ama ZAMAN ya, çok acayip bir bedel ödüyorsun arena için, dediğim gibi benim arena için leader'ı bırakmam gerekir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Oh be android emulatorden 130 tl ye aldım 10 tlde enpara iadesi 120 tl ye geldi 50 pack , bir daha asla ios a bulaşmam pack alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Arena ranked den çok daha zevkli bence. Hele şu anki metada. Kanser olma riski daha az. Bu son exp degisikligine yetismekle kasacagina gir arena yap goldla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 yav said: bu arada bu haftaki brawl açık ara gelmiş geçmiş en iyi brawl'lardan biri olabilir x) Dis ^ Xeşke hep böyle değişik brawllar gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Nekro said: Arena ranked den çok daha zevkli bence. Hele şu anki metada. Kanser olma riski daha az. Bu son exp degisikligine yetismekle kasacagina gir arena yap goldla daha iyi. Arena olmasa coktan birakmistim oynamayi. 4 sezondur lvl5'e bile kasmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Baskasi tarafindan yapilip basarisi kanıtlamış meta deckler yerine arena bana da cok daha zevkli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aynen hem arena'da sinem'ler oynuyor http://3.1m.yt/kE254yO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ADSAFDA sinem naber? sinosh. kalptasimi calmak ister misin? bogurtasim ol sintoli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Düşünsene sinemi şöyle bi kertereyim diyorsun ZANGIR ZANGIR TİTRETEYİM FACE FACE FACE BAM BAM BAM diyip hayaller kuruyorsun ve sinem jade druidle deli gibi taunt + armor basıp kendini korumaya alıyor late gamede kaybediyorsun. Daha kötüsü sinemin aggro shamanla dildo çıkarıp seni kertmesi. Daha da kötüsü sinemin şişman olması. Iyyyyy soğudum hearthstonedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 5 kere arkadaşlık teklifi yolladım Sinem'e.Ne bir emote atti , ne bir cevap. Yenmiyecektim :( @axedice Greetings'e odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 sabonis said: yeni content gelene kadar midrange shaman'a hazırlıklı olun. aggro yerine full midrange'e dönecez. evet ne demiştim? rank 17'den rank 8'e: 26-6 ile geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 aggroda gidiyo hala 7-8 e hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 ben de bunun -jinyu -bloodlust +2 things from below versiyonunu kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 devolve ne salak bi olay ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 axedice said: Düşünsene sinemi şöyle bi kertereyim diyorsun ZANGIR ZANGIR TİTRETEYİM FACE FACE FACE BAM BAM BAM diyip hayaller kuruyorsun ve sinem jade druidle deli gibi taunt + armor basıp kendini korumaya alıyor late gamede kaybediyorsun. Daha kötüsü sinemin aggro shamanla dildo çıkarıp seni kertmesi. Daha da kötüsü sinemin şişman olması. Iyyyyy soğudum hearthstonedan sinem gerçekten sinemse renomage oynuyordu kesin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Isimdem karakter analizi cok gördum ama hs destesi analizi ilk defa görüyorum sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2017 Haftaya gene heroic tavern brawl varmış Ne güzel 1 pack alıyoduk haftada oda gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar