Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

Spyro said:

daha cikmasina cok kalmasina ragmen, voice actorlardan birinin cv'si yuzunden bir sonraki adventure'in adi leak oldu :)..

http://www.audiogodz.com/assets/lani_minella_resume.pdf

Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro

ahah, internet ortamı çok korkunç ya. nerelerden neler buluyor işsizler ahsdufhduash.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

Bikac hafta onceki tavern brawl'un hediyesi. Belki gelecekte tekrar verirler. Baska turlu zor.

imba skin yapmışlar onu da 3 günlük eventde vermişler he mi, daha da vermezler kesin diablo 4 çıkarken onun collectoruyla mal gibi bişey verirler üstüne 20 euro bindirip adamların tarzları o

kartbek gibi kartbekmişti, legendaryi veriyim 5 paraya sana, bir büyük başmıştı LEJENDERİ rankın ödülü resmen, altın jaina açıldıydı bir de işte o da zaten rank0 olmasan da açılıyormuştu

bir de böyle ortasında kan animasyonu varmıştı lan be hay aminionyum
http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/41/851/cardback_65.gif
neyse eyyorlamam bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Shaman questim geldi kafadan bi pirate shammy yaptım ama daha da kanseri var mıdır acaba? Karşıma jade + piratelı bi shammy gelmişti geçenlerde anlam veremedim çok alakasız setler gibi geldi, ben maksimum metastas için 4 mana 7/7 ve rockjaw/totem golem falan koydum korsanların yanına.

FACE FACE FACE arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi 2 azure'u beeeelki anlarım da. 2 sprint cidden saçma. 7 manada draw yapıyosan finisherını arıyosun demektir. Bütün bir turnü sprint ile harcayacağıma 3 manaya murloc iner eviscrate'e ya da Charge/Cold blood bulmaya çalışır aynı turn bitiririm.

Hani aylardır elini sürmeyen ben bu flawı farkediyorum, HS prosu Sabonis farkedemiyor. Cukcukcuk
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 2 sprint yerine 1'e düşürmeye karar verdim dün ama sprint baya ciddi iyi bir eklenti decke.
adam 2 tane çekmedikçe sıkıntı olmuyor falan yazmıştı, hadi canım falan demiştim içimden. buraya koyduğumda iyi gidiyordu, sonraki 15 maçta ilk 10 kartta tam 9 kere 2 sprint'i de çektim. harika bir duygu anlatılmaz yaşanır.

bir de 7 reno mage ile oynadım, 6'sı ilk 12 kart içinde reno'yu buldu lan. şunun ihtimali %0.9 falan. gerçekten inanılmaz. zaten ilk 12-13'te reno bulamazlarsa üstlerinden geçmem lazım mantık olarak.

iyi ya değişik bir face deck işte, reno oynayıp reno'yu çekemeyip aggro'ya yenilmek yerine aggro oynarım bir süre, maçlar 4 dakka sürer, kafa rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Miracle oynamak için tekrar güzel bir zaman.

Jade shaman çoğalınca insanlar renolock ve jade druid'e yöneldi. Ta-taam

10 winstreak'le r6'ya indim yeniden <3

Yukarıdaki rogue listesini geçen gördüm ben de usain bolt adı altında :D asds
adam dalga mı geçiyo acaba bunla legend oldum deyip paylaşsın da millet deck'i iyi sansın falan diye düşündüm açıkçası. bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

benim rogue listesi şu bu arada:

si7'lar mı QA conceal mi derken geçen sezon en son bu listede karar kıldım.
2xQA reno eziyor (reno ezmek için kesinlikle elzem değiller amma velakin.), si7'lar pirate'lara karşı çok iyi.
conceal çok iyi ama ölü kart oldu mu çok can sıkıcı
bence iyi böyle bu liste yani dsf

Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

çok garip bi aggro

si7 da varmış yeni gördüm

argent horserider ve haHAA koyunca decke full aggro oluyomuş öğrenmiş olduk dsfhsdfh

4-5 kartla deckler midrange'den aggro'ya veya tam tersine dönüyor zaten. tabii ki charge'lı 4 kart olunca deck aggro olacak. sonra pilin bittiğinde yeniden elini doldurmak için 1 sprint koymuş olman decki aggro'luktan çıkarmıyor. shaman'ın bu kadar imba olmadığı face zamanları 1 veya 2 tane draw kartı koyuyorlardı mesela aynı mantıkla.

al mesela. bundan iyi çekemez bir renolock, hani gerçekten mümkünatı yok, Renolock olarak sırayla dizme şansın olsa bunları çekmek istersin aggro decke karşı.
ama Reno'sunu 16 kartta mı ne çekemeyince yine de dövdüm, deckin burst'ü var çünkü. ayrıca yukarda bahsettiğim charge'lara, özellikle de Horserider'a Cold Blood atmak inanılmaz rahatsız ediyor kontrol decklerini.

Sosyal ağlarda paylaş

olm ilk fotodaki renolock kartları bildiğin her maç olan şey
abartmıyor musun :D
kazakus on-curve can sıkıcı eet ama az kaldı bitiyo napak

rogue'la bi de /hele ki o rog/ renolock allahını çekse gene şansı %51 falan anca oluyodur. senin biraz kötü çekmen lazım ki adam yensin
Sosyal ağlarda paylaş

https://hsreplay.net/replay/fXfCxiPpEKQLcewbcDxEk3
ilk 6 turn'de abartısız deckindeki neredeyse bütün antiaggro kartlarını çekmiş, nasıl abartıyor olabilirim yahu. al bak izle burada işte:

bir de sonda lethal setup ediyorum, heal topdeck'liyor. neyse ki bu kadar draw şansına karşılık rngesus biraz yüzüme güldü 40 yılda 1.

edit: bak, buraya mesaj yazdım foto koydum, 2 maç üst üste yine patches çekiyorum açılıştan... ulan aggro'yu bile ağız tadıyla oynayamıyoruz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...