yav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Aman allah korusun Bu kadar shitstormdan sonra blizz dersini cikarmistir saniyorum. Gevsek aciklamalar yapiolarsa da karazhan'da falan nasi sictiklarini cok iyi biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Spyro said: daha cikmasina cok kalmasina ragmen, voice actorlardan birinin cv'si yuzunden bir sonraki adventure'in adi leak oldu :).. http://www.audiogodz.com/assets/lani_minella_resume.pdf Hearthstone: Lost Secrets of Un'Goro ahah, internet ortamı çok korkunç ya. nerelerden neler buluyor işsizler ahsdufhduash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 buymuş tip :D https://www.youtube.com/watch?v=Zm1BGVfqWC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sUFFeeer m0RRRTAAALssss as youuur PAThetICC mAGIC BeetRAAAAAaaaaaYsssssssYoUUUUU https://www.youtube.com/watch?v=vLhdUBNJkf8 blood queen lanethel olmasa net en kotu seslendirme idi ICC de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Öff herkes heallı meallı deck almış pirate warriorımla iş yapamıyorum eskisi gibi oyunun zevki kalmadı Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2dbR2JZmlWo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 yav said: Bikac hafta onceki tavern brawl'un hediyesi. Belki gelecekte tekrar verirler. Baska turlu zor. imba skin yapmışlar onu da 3 günlük eventde vermişler he mi, daha da vermezler kesin diablo 4 çıkarken onun collectoruyla mal gibi bişey verirler üstüne 20 euro bindirip adamların tarzları o kartbek gibi kartbekmişti, legendaryi veriyim 5 paraya sana, bir büyük başmıştı LEJENDERİ rankın ödülü resmen, altın jaina açıldıydı bir de işte o da zaten rank0 olmasan da açılıyormuştu bir de böyle ortasında kan animasyonu varmıştı lan be hay aminionyum http://media-hearth.cursecdn.com/attachments/41/851/cardback_65.gif neyse eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 oo benim def cardback slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 I AM IN CHARGE NOW duymaktan o kadar gina geldiki 20 mac sonra karsima gelen face huntarda sarilasim geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 axedice said: Öff herkes heallı meallı deck almış pirate warriorımla iş yapamıyorum eskisi gibi oyunun zevki kalmadı Q_Q Umarım çükün düşer Kullanılmamaktan düşmediyse şu ana kadar Araba kullandığın gibi oynuyosun zaten bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Shaman questim geldi kafadan bi pirate shammy yaptım ama daha da kanseri var mıdır acaba? Karşıma jade + piratelı bi shammy gelmişti geçenlerde anlam veremedim çok alakasız setler gibi geldi, ben maksimum metastas için 4 mana 7/7 ve rockjaw/totem golem falan koydum korsanların yanına. FACE FACE FACE arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 reddit'te elemanın biri koymuş, deniim dedi, şu anda 7-2, fena değil, farklı bir aggro denemek isteyen bi şans versin. ne de olsa aggro harici bişi oynamak pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 2 sprint 2 azure baya saçma bi aggro deck bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Hadi 2 azure'u beeeelki anlarım da. 2 sprint cidden saçma. 7 manada draw yapıyosan finisherını arıyosun demektir. Bütün bir turnü sprint ile harcayacağıma 3 manaya murloc iner eviscrate'e ya da Charge/Cold blood bulmaya çalışır aynı turn bitiririm. Hani aylardır elini sürmeyen ben bu flawı farkediyorum, HS prosu Sabonis farkedemiyor. Cukcukcuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 2 tanede prep var aslında hani inanırsan prepleri sprinte saklarsan 4 manada cekersin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Çok çingen deckiymiş ya. İnanamıyorum yani sabonun yolladığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 zaten 2 sprint yerine 1'e düşürmeye karar verdim dün ama sprint baya ciddi iyi bir eklenti decke. adam 2 tane çekmedikçe sıkıntı olmuyor falan yazmıştı, hadi canım falan demiştim içimden. buraya koyduğumda iyi gidiyordu, sonraki 15 maçta ilk 10 kartta tam 9 kere 2 sprint'i de çektim. harika bir duygu anlatılmaz yaşanır. bir de 7 reno mage ile oynadım, 6'sı ilk 12 kart içinde reno'yu buldu lan. şunun ihtimali %0.9 falan. gerçekten inanılmaz. zaten ilk 12-13'te reno bulamazlarsa üstlerinden geçmem lazım mantık olarak. iyi ya değişik bir face deck işte, reno oynayıp reno'yu çekemeyip aggro'ya yenilmek yerine aggro oynarım bir süre, maçlar 4 dakka sürer, kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ha bir de son 12 maçın 7'sinde patches çekmişim. Binde 6 oranlımla can yakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Wishmaster said: Çok çingen deckiymiş ya. İnanamıyorum yani sabonun yolladığına sabonun yolladığına neden inanmıyosun? dfhdfah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Miracle oynamak için tekrar güzel bir zaman. Jade shaman çoğalınca insanlar renolock ve jade druid'e yöneldi. Ta-taam 10 winstreak'le r6'ya indim yeniden <3 Yukarıdaki rogue listesini geçen gördüm ben de usain bolt adı altında :D asds adam dalga mı geçiyo acaba bunla legend oldum deyip paylaşsın da millet deck'i iyi sansın falan diye düşündüm açıkçası. bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 çok garip bi aggro si7 da varmış yeni gördüm argent horserider ve haHAA koyunca decke full aggro oluyomuş öğrenmiş olduk dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 benim rogue listesi şu bu arada: si7'lar mı QA conceal mi derken geçen sezon en son bu listede karar kıldım. 2xQA reno eziyor (reno ezmek için kesinlikle elzem değiller amma velakin.), si7'lar pirate'lara karşı çok iyi. conceal çok iyi ama ölü kart oldu mu çok can sıkıcı bence iyi böyle bu liste yani dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 mulgear6 said: çok garip bi aggro si7 da varmış yeni gördüm argent horserider ve haHAA koyunca decke full aggro oluyomuş öğrenmiş olduk dsfhsdfh 4-5 kartla deckler midrange'den aggro'ya veya tam tersine dönüyor zaten. tabii ki charge'lı 4 kart olunca deck aggro olacak. sonra pilin bittiğinde yeniden elini doldurmak için 1 sprint koymuş olman decki aggro'luktan çıkarmıyor. shaman'ın bu kadar imba olmadığı face zamanları 1 veya 2 tane draw kartı koyuyorlardı mesela aynı mantıkla. al mesela. bundan iyi çekemez bir renolock, hani gerçekten mümkünatı yok, Renolock olarak sırayla dizme şansın olsa bunları çekmek istersin aggro decke karşı. ama Reno'sunu 16 kartta mı ne çekemeyince yine de dövdüm, deckin burst'ü var çünkü. ayrıca yukarda bahsettiğim charge'lara, özellikle de Horserider'a Cold Blood atmak inanılmaz rahatsız ediyor kontrol decklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 olm ilk fotodaki renolock kartları bildiğin her maç olan şey abartmıyor musun :D kazakus on-curve can sıkıcı eet ama az kaldı bitiyo napak rogue'la bi de /hele ki o rog/ renolock allahını çekse gene şansı %51 falan anca oluyodur. senin biraz kötü çekmen lazım ki adam yensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 https://hsreplay.net/replay/fXfCxiPpEKQLcewbcDxEk3 ilk 6 turn'de abartısız deckindeki neredeyse bütün antiaggro kartlarını çekmiş, nasıl abartıyor olabilirim yahu. al bak izle burada işte: bir de sonda lethal setup ediyorum, heal topdeck'liyor. neyse ki bu kadar draw şansına karşılık rngesus biraz yüzüme güldü 40 yılda 1. edit: bak, buraya mesaj yazdım foto koydum, 2 maç üst üste yine patches çekiyorum açılıştan... ulan aggro'yu bile ağız tadıyla oynayamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar