Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 dün 2 pack açtım topu topu. birinden xaril diğerinden chogath çıktı. bugün bi pack daha açtım 2 tane epic çıktı. neler oluyoear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bana anca 40 dust çıkıyo abi duygularımla oynamayın benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 bana da hiç bişi çıkmıyo aynen. zaten ne dust'ım ne gold'um ne koleksiyonum var. rezalet durumdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 jewbonis lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 sabo artık yayın yapmıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Vingthor said: dün 2 pack açtım topu topu. birinden xaril diğerinden chogath çıktı. bugün bi pack daha açtım 2 tane epic çıktı. neler oluyoear şimdi bi pack daha açtım yeni hogger çıktı. 4 packte 3 legenday+1 golden epic+1epic hiç bu kadar ballı olmamıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 cairne+alextraza+baron geddon bunlardan birini yapıcam. hangisini yapsam? hiçbir zaman hiçbirine ihtiyacım olan bi dek oynamadım şimdiye kadar yapmamıştım o yüzden. hatta geddon bana ilk çıkan legendary kırmıştım falan bunelan diyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 cairne deathrattle oynasan bile biraz slow ama yine de kullanılabilir. alex renolu bişeyler oynayacaksan gerekli. baron'u da cw'den başka genelde kullanan yok. bi ara strifecro reno mage'in de baron kullanıyodu ama ondan başka görmedim. yani bana göre üçü içinde en gerekli olan alex. yapsam onu yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Cairne paladin decklerinde falan da kullanılıyor. Alex mage dışında kullanan pek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 reno lock'a atıyorum ben genelde. reno dragonlock'lar da zaten elzem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 cairne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Vingthor said: cairne+alextraza+baron geddon bunlardan birini yapıcam. hangisini yapsam? hiçbir zaman hiçbirine ihtiyacım olan bi dek oynamadım şimdiye kadar yapmamıştım o yüzden. hatta geddon bana ilk çıkan legendary kırmıştım falan bunelan diyip. lazım olduğunda lazım olanı yaparsın hacıt ne acelen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Vingthor said: Vingthor said: dün 2 pack açtım topu topu. birinden xaril diğerinden chogath çıktı. bugün bi pack daha açtım 2 tane epic çıktı. neler oluyoear şimdi bi pack daha açtım yeni hogger çıktı. 4 packte 3 legenday+1 golden epic+1epic hiç bu kadar ballı olmamıştım sanırım. Aklima d3 ptr daki %2000 legendary bonus geldi. Blizz de yeni exp oncesi legendary bonusu artirmis olabilir millet gaza gelip daha cok pack alip acsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Bana şöyle güncel oynaması ve rank atlaması kolay hiç düşündürtmeyen bi deck lazım. En pislik en iğrenç hunter/shaman decklerinden biri olsun, bide ucuz olsun pls Zerre nöron ateşlemek istemiyorum, böyle dümdüz oynayabileyim golt ve rank gelsin para biriksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 http://metastats.net/archetypedecks/Secret-Hunter/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Özellikle rogue dövmek istiyosun ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Tabi tabi rogue tercih sebebi. Böyle çok düşünüp oynanan deckleri pat pat face gidip yenmek en keyiflisi. Bide bu secret hunterda bi ton kombinasyon var, ben zerre nöron ateşlemeyeyim diyorum bana 20 ayrı decklist veriyorsun. Cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Slint said: http://metastats.net/archetypedecks/Secret-Hunter/ bu site iyiymiş ya yeni gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 secret hunter ne zevkliymiş shaman counter diye giren deckleri döven deck , mis gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 turnuva için bi tane deck vereceklerdi. hesabına eklenen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2016 FreEmoon said: said: -Picking a person gets you a free card pack (in each voting period). -Each time the person you chose wins a best-of-seven match, you get a free card pack. -You can earn up to 6 free card packs if you vote in the first voting period. (Voting ends October 25 at 11:59 p.m. PDT) -If you don't vote in the first voting period, the maximum card packs that you can earn is 4. (Voting round 2 begins after group stage, ends 11:59 p.m. on November 3) -Card packs will be delivered digitally in the week after BlizzCon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 dun basladi turnuva.. ilk maclar yapildi.. bugun thijs ve amnesiac'in maclari var.. bir de turnuvaya paladin ve priest getiren tek oyuncu olan hamster'i merak ediyorum.. insallah gruptan cikar.. https://www.twitch.tv/playhearthstone ilk mac thijs vs jasonzhou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Yanlışın var spyro kolento o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 thijs seçin dediniz 2 0 dan oyunu verecek heralde, gitti packler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 o kadar çinli var lan sarıpipi seçilir mi hiç ahahah ilk turda eline verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar