deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Tek oyun oynadığım (onu da kaybettiğim) arena run'ım iptal olmuş, yenisini vermiş blizz. O run'dan da 1 tane witchwood package + 25g gelmiş. Her neyse package'ı açtım, 2 tane legendary, 1 rare, 1 tane de epic çıktı tek paketten sldfjsdgdsng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 FreEmoon said: Anti control bir deck o. Agrolara karşı yeterince hayatta kalamıyor. Ama kontrol tarzı desteler için tüm combosunu hazırlayıp üstünden geçiyor adamların. Bir kere combo başlatınca o noktadan sonra kurtulmayı ummak nafile. yoo toastun deste kontrol gibiydi zaten aggroyu da tutuyordu çok rahat, volcano var, hexler var, lightning storm var, healing rain var. gayet rahat tuttu valla tüm aggroları dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Dün gördüm bazı hırbolar freeze versiyonunu oynuyor, şu murloclu olan. Onun yerine doomsayer, storm, 2 rain koyunca toast genelde rahattı aggrolara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Ben doomsayer'lı olanı oynuyorum, hatta 1-2 kart değiştirdim agrolara karşı. Ama hala zayıf yani. Kontrollerde %70-75'e kadar çıkıyor win rate ama agrolarda %50 altında kalıyor kesin olarak. Elbette iyi kart çekip ezdiğim agro çok oluyor ama gnele bakınca agroya karşı zayıf deck. Zaten agroyada güçlü olsa başka deste oynamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 dünkü toastun maçları bir izle abi belki deckin farklıdır ya da yanlış oynuyorsunudur ama inanılmaz curvea sahip hunterı bile tuttu o deste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Dur bir izlim. Çünkü agroyuda rahat yener hale gelirsem harbi deste inanılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 75 pack, 7 legendary. Gayet iyi, gerçi ikisi rogue, hiç oynamadığım için çıkan kartlarını direk toz ediyorum, yazık olacak kartlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 silvername nasıl bi hunter oynuyorsa turn 5te eritiyor karsıyı hahah o kadar basic bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Çok çılgın paladin ve hunterlar var meydanda mooneater ile oynuyorlar ve insanlık dışı agro. Tutunmak harbi abartı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Stream ve kartlar full rusky oldugu icin bisi anlamiyorum tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Yarım saatir toast izliyorum adamın karşısına bir tane bahsettiğim hunter - pala tipinden çıkmadı yalnız. Yani adamın karşısındaki agrolar ile benim bugün karşılaştıklarım arasında uçurumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 175 pack 10 Legendary 1 i Golden Baku Memnunum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Ya muhtemelen şu forumda bu oyun oynayan ilk oyunculardan biri olabilir.. Yani böle Betasının ilk günü falan girdim, bildigin ilk gün. 10k'ya yakın win'im var bi o kadarda kaybetsem 20-25bin maç yapmısımdır. Şuan rezalet bir seviyede oyun. Resmen hergeçen expansion sabun gibi eriyor. Hiçbirşey yok ulan oyunda şuan ahahaha bu kadar sığ ve boş bir ortam olamaz yani deckler,kartlar vs bildigin leş. Şu oyunun başını Brode midir nedir resmen yedi abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Heee. Ben brode. Bide les gibi guluyo. Para ugruna yediler guzelim oyunun basini. Bu kadar asiri rng based olmayaydi keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 RNG olmayincada insanlar agliyor "2 turnde oyunun sonucu belli oluyor" ile "X classi gordumu cikiyom agbiii" araliginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 lan adamların tek yaptığı şey her expansion 3-4 tane class'ı oynatmak.. Geçen exp druidten geçilmiyodu şimdi druid bitti hunterdan geçilmiyor. Herifler her class'a güzel kartlar verdik buyrun istediginizi oynayın şeklinde bir meta çıkartamıyor. Bu kadar aptal nasıl olunuyor cidden nobellik. Şuan sadece Hunter ve shaman var oyunda bi de arada bir warrior geliyor. Druid , Priest , Paladin bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Priest bittiyse iyi. Gecen sezon verem oldum priestten locktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 release'de denge tutturulamayabilir o normal de, sonradan bunu düzeltmemek mallık oluyor biraz evet. gerçi bana fark etmiyor, daily harici pek oynamıyorum ama oynayınca da genelde her exp'te lock oynuyorum. wow'da ne kadar iğrendiysem, hearthstone'da o kadar seviyorum. ha bi de dk hunter zevkliydi zombeast yapmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 30 yıllık magicte bile bütün renkler sürekli oynanmıyor diye biliyorum. Ben oynarken öyleydi en azından. Ki Orada 5 renk yani 5 class var gibi düşünebilirsiniz bi anlamda. 9 class olan yerde her zaman 5-6-7 class, 8 ve 9dan daha fazla tercih edilecektir. Perfect denge diye bişi olması söz konusu diil. 7 class oynanan meta bile aşırı büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 magic'e çıkan kart sayısı ile hs'ye çıkan kart sayısı aynımı abi. adam oraya yapıyo 1000 tane kart buraya getiriyo 135 tane.. 135 kart ile denge saglayamıyorsan aptalsın bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Magic’te renkler class demek degil yalniz. Milyor tane kombinasyon yapmak mumkun, bir de 20 yili gecti magic’in mazisi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Neyse dışardayım şimdi uzun uzun yazmam zor ama beklentileri bence biraz daha aşağı çekmeniz lazım ve bu blizzardın suçu değil diye düşünüyorum. Ha me zaman 2-3 classlı metada oynuyorsak, o blizzardın suçu evet bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Heralde ben yanlış biliyorum ama magicte 15k civarında kart yok mu ya? 25 yıllık oyun yılda 600 kart ekleniyor demek bu. Yani HS den tabikide fazlada öyle 6-7 katı kadar değil gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Oyun tekmi çitfmiye döndü şimdide. Ya tek manalık kartlarla oynayacaksın ya çift. Tarafını seç . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2018 shudderwock shaman oynuyorum rakip olmak istemem açıkcası asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar