applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Spyro said: kart gitmeden kazaniyorsun dusti.. kart gidince bir daha kazaniyorsun.. -3200 +3200 +3200 ______ 3200 (net profit) nasıl ya ??? düşün ki şuan karşında bilal var, öyle anlat abi X legendarysi değişti veya hall of fame'e geçiyor, ben bunu dustlayınca 1600 gelmeyecek mi 3200 mi gelecek ? kart gitmeden dust geliyor ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bu yüzden kazanıyorsun kart "gitmeden". You will receive free arcane dust for any cards you have that are moving to the Hall of Fame without needing to disenchant the cards. gitmeden değil aslında yani gidince sana dustını verecek adamlar DE'lemesen bile. + ondan sonra isteğe göre yine DE edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 daha önce de konuşuldu forumda, Spyro'nun mesajındaki ingilizce kısmı okuyun yeter işte napacağınız yazıyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 bu sadece hall of fame için oluyor yani, statları değişenlerde yok ok eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 paradoksalkedi said: ben anlamadım hala golden craftladın elde normal 2x ice block varken diyelim 2x golden craftladım 3200 etti elde. patch gelince hpesinin full refundunu almayacak mıyım? hayir sadece en degerlileri refund ediyor.. hem golden hem normal varsa, normal kartlar icin refund etmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Molten Giant zamanında nerf yiyince direk kırmıştım, bu arada 1 tane normal çıkmış yanına golden craftladım. Patch gelince 1600 dustı geri verecekler golden olanı kırcam 400 dust kâr. Allah bereket versin. Edit: Bu arada wild brawl amma dengesiz ya. Beleş run için big priest yaptım direk 0/3 bitti, şaka gibi. Sonra lan bu deste bu kadar kötü olamaz diye 150 gold verdim bire bir aynı deste ile 2. kere deneme yapıyorum 8/0 gidiyor, bu da şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ranked bozulmus, cogu yerde ranked games calismiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Gene hesaplar kitaplar başlamış geçen hall of famede de on sayfa konuşulmuştu kimse bi bok anlamadıydı , Benim geçen yıldan hatırladığım x2 Normal Ice Block var diyelim Golden craftladın x2 3200 çıktı cebinden Yeni yıla geçilince 3200 ün hemen geri iade Elindeki 2 golden Ice block u kırdın 400x2 den 800 alacan Yani net kar 800 Hiç bişi yapma gene net kar 800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 yoksa kart yapıcan golden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Bonjo said: Gene hesaplar kitaplar başlamış geçen hall of famede de on sayfa konuşulmuştu kimse bi bok anlamadıydı , Benim geçen yıldan hatırladığım x2 Normal Ice Block var diyelim Golden craftladın x2 3200 çıktı cebinden Yeni yıla geçilince 3200 ün hemen geri iade Elindeki 2 golden Ice block u kırdın 400x2 den 800 alacan Yani net kar 800 Hiç bişi yapma gene net kar 800. Aynen geçen konuşulan konudaki açıklamayı gene yapıyorum. Elinizde 2 tane normal varsa hiçbir şey yapmassanız blizzard sizin hem kartlarınıza dokunmuyor hem 800 dust veriyor. o sebeple 2 golden yapınca normallerden alacağınız dustı alamıyorsunuz, o sonda elde ettiğinizi düşündüğünüz 800 dust zaten size gelecek olan miktar. O sebeple elinizde 2 tane ve daha fazla sayıda kart varken (ister golden olsun ister normal fark etmez) bir şeyler yaparak ekstra kâr edemessiniz. Ama hall of fame'e gidecek karttan elinizde toplamda 1 tane varsa(golden, normal fark etmez) o zaman 1 adet golden craftlayıp, elinizde hiç yoksa 2 adet golden craftlayıp kâr elde edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Evet aynen öyle. Bu ranked sorunu bitmemiş hala herhalde , Sezona 6 başladıydım yükseltmişler 5 yapmışlar, Birde özür dilemek için 3-5 pack verseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2018 walla ben sallamadim bu ay 15 bitirdim, 17 olarak duzelmis. Ama ranked halen out of service. Verseler bari 3-5 pack expansion oncesi iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 HS hesabımı satmayı düşünüyorum pazar alanına mı yazmalıyım buraya mı buraya da yazmış oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 bu oyunu ara ara oynardım çok az ama. artık rogue'la güzel güzel oynayasım var. eskiden öyle hunterla oynardım ama baya noob hiçbir şey bilmeden. bi basic rogue deck kurdum rankedde arada bir birilerini yeniyorum ama bana güzel bi path önerecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Sakalliyan said: bu oyunu ara ara oynardım çok az ama. artık rogue'la güzel güzel oynayasım var. eskiden öyle hunterla oynardım ama baya noob hiçbir şey bilmeden. bi basic rogue deck kurdum rankedde arada bir birilerini yeniyorum ama bana güzel bi path önerecek var mı? karar vereceğin tek şey para harcayıp harcamamak rekabetçi bir insanım dersen belli bir miktar para hacrayıp(200 300 tl arası) iyi bir kaç deck yapabilirsin yok eylencelik diyorsan bol bol arena go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 eyvallah. o zaman arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 http://account.blizzard.com/gifts 3 pack vermişler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Year of the Mammoth Bundle, Google Play'de kaç kaymeye satılıyor? App Store fiyatı 90 kayme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2018 Teşekkürler. Bnet ile App Store kazıkmış. Edit: 76 lira dedi Play. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 yeni expansion: https://playhearthstone.com/en-us/expansions-adventures/the-witchwood/cards baştan beri olması gerekeni yapmışlar. pre-purchase yaparsanız aynı paraya 40 yerine 50 diil, 70 pack alıyorsunuz. işte şimdi mantıklı bi deal haline geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Echo ve Rush geliyor. 70 packde iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Bide şu bnet , ios ve android deki farkı kapasalar Android cihaz yok , pcyide sattım emulatörde yok , kazık yiycez ios dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 https://en.wesg.com/en/hs/news/the-winner-of-wesg-2017-hearthstone bizim eleman 1. oldu 150k dolares attı cebe maçı izlemek isterseniz ; https://www.twitch.tv/videos/240079280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Bonjo said: Bide şu bnet , ios ve android deki farkı kapasalar Android cihaz yok , pcyide sattım emulatörde yok , kazık yiycez ios dan. preorder sadece pcde var zate her türlü kazık yiycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar