Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft version: 55% win rate

tunca

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Sabonis senin deckte naçizene bi mire keeper > fandral değişikliği yaptım, çift keeperla oynarken value alınmıyor sanki yeterince. Fandral reyiz gidici ama hala çok şükele kart, o idollardan +1 almanın dadı başka yerde yok.

Branching paths özellikle draw valuesu yüzünden kağıt üzerinde meeh görünmüştü gözüme ama o esneklik çogiyi ya. Tam druid ruhu, 12 armor oyun çeviriyor +1/+2 bi anda boardu sana geçirebiliyor falan. Spellstone keza baya iyi kartmış. İkinci dispelden bi emin olamamıştım ama yeterince hedef çıkıyor. En tatlışı stegadon büff dispelledikten sonra gönül rahatlığıyla trion atan pallylerin suratına ikinci dispeli çakmak MEHEHEHE

Fandral iyi seçim değil ya. Extra ramp ihtiyacın var o yüzden 2. Mire keeper fazla gibi görünse de, 1 tanesini çekmek istiyorsun her zaman, bu yüzden 2 kopya olması lazım. Ayrıca wrath olmayınca Fandral için bi malfurion bi de jade idol kalıyor. Şu ana kadar 1 kere bile demedim ulan keşke Fandral olsaydı diye. Bence pek anlamlı değil o değişiklik.

Ayrıca yukarda kaç maç yaptığımı yazmıştım unuttum. Üstüne 15 maç daha yaptın. 1 tane bile tirion görmedim lan bu sezon. Nası becerdin tirion görmeyi ve en çok sevdiğin hareket onu silencelamak falan. Birkaç kere oldu bi de yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Trion olayı 1 bilemedin iki kere olmuştur, o da rank 12lerdeyim yükseldikçe gelmez artık. Yalnız fandralı bi dene derim. Ranked oynama istersen normalde bi bak. Malfurion battlecryla combolayamasan da (ki öyle ahım şahım bi katkısı da olmuyor zaten denk gelse bile) hero powerda 3/3 almak bile çok iyi. Üstüne 2. idol ı atarken boarda bişey eklemek falan. Hep böyle late game 4 gözle beklediğim bi kart oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Yok ya yeterince kanser değil druid. Bu sezonun kanseri belli

http://i.share.pho.to/934e25f1_m.png

Gittim kıraftladım tarımıla 2 tane call to armsı oh mis. BAM BAM BAM FACE FACE FACE

Abi bu çok kansermiş ya, Blackdesert Oynuyorum diye oynıyamıyorum HS 10 maç falan yaptım yine kaybetmedim daha, bir kaç değişiklik yaptım deckte

Vakit olsa rahat bi legendary daha olurum bunla.

Şimdiye kadar oynadığım en iyi deck.
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde istatistik yok ama rank 12-8 arası en çok tempo roguelar sıkıntı yarattı, locklar genelde void hede inmeden gidiyor. Keza priestler de öyle. Pirateın falan aksine çok hızlı board repopulate var bu deckte, priest counterların etrafından dolanabiliyor.

Lemmy neler değiştirdin deckte? Var mı tavsiye?
Sosyal ağlarda paylaş

1500-2000 lira falan gömmeyeceksen boşa başlama

120 classic pack
120 ungoro pack
120 frozen throne pack
120 kobolds pack

bir de 3 ay sonra başlasan daha iyi olur. oyun o zaman sadece bu yukarda saydığım paketlerden oluşacak. şu anda extradan 3 tane daha expansion var, ama sadece 3 ay daha aktif kalacaklar, sonra çöpe gidecekler, o yüzden o 3 expansionın packlerini alma.

ha dersen ben grind yapmayı seviyorum, saatlerce kötü decklerle oynayıp grind yaparım, sıkılmam ayda toplam 50 pack açarım o bana yeter. yavaş yavaş decklerimi güçlendiririm. o zaman para falan gömmene gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Standart dediği basic + son 2 yılın mı ne kartları işte görece yeni kartlar, wild da en başından beri gelen tüm kartlar. Basic dediğim de oyun ilk çıktığında içinde olan kartlar.

Guide illa ki vardır da basic + son 2 yılın kartlarını bile toplamak bi kaç yüz dolar eder heralde. Ara verdikten sonra bile dönmek zorken bu saatten sonra başlamak pek akıl karı değil, competitive oynaman çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Borlach said:

sabo senin decki denedim de verim alamadım ya. ağzımı burnumu kırıyorlar.

akşam müsaitsen supportla beni biraz.

yani çok zor değil aslında oynaması ama aggro'ya karşı verdiğin mulligan ve genel kararlar direk sonucu etkiliyor. ladder'ın da çoğu aggro tabi :D

bu aggro matchup diil ama az önce oynadım baya efsaneydi, 2 dakka vakti olanlar izlesin derim: https://hsreplay.net/replay/NpLPaMRauZDUnJcnGD7g2N
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Elimde istatistik yok ama rank 12-8 arası en çok tempo roguelar sıkıntı yarattı, locklar genelde void hede inmeden gidiyor. Keza priestler de öyle. Pirateın falan aksine çok hızlı board repopulate var bu deckte, priest counterların etrafından dolanabiliyor.

Lemmy neler değiştirdin deckte? Var mı tavsiye?

Bi kere 'Steward of Darkshire' kesinlikle konması gerekiyor 11 tane 1 mana minon var paso divine shield atıyosun bunlara, Rallying blade koyarsan üslerine bir de tam oluyor.

Bu deck i yapan nasıl düşünmemiş koymamış anlamadım

Günlük quest yapıyorum sadece şu sırlar kafa yoramadım pek.

Deck e iyi değil diyenler olmuş iyi deck, tabi zayıf olduğu yenildiği yerler olacak, win ortalaması çok yüksek ve iş bitirici.
Sosyal ağlarda paylaş

world championship decklistleri:

https://beerbrick.com/2018/01/10/news-2018011001/

bir oyuncu submit etmemis henuz ama geri kalaninin ozeti su sekilde:

said:
15/15 bringing Priest (13 highlander, 1 Satelite/Big Spell (ant), 1 dragon combo (sintolol))

14/15 bringing Druid (8 aggro, 6 jade) . Of the 6 Jades, 4 are Oaken summons variant. Fr0zen brought an Oaken version with Violet Teacher.

14/15 brining control Warlock (6 vs 8; cube vs cubeless, 5 doomguard containing lists, 5 Rin containing lists)

11/15 bringing Rogue (all tempo)

3/15 bringing murloc Paladin

2/15 bringing control Mage (fr0zen and Sintolol)

1/15 bringing aggro Hunter (Orange)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...